Inimioare de iulie - august 2005 ! (21)
Raspunsuri - Pagina 7
Tethys spune:
Eiii Marami!!! Gata! V-a ajuns "majoratul" !!! "LA MULTI ANI!" & la cat mai multe "majorate"!!! "LA MULTI ANI!" si Dianei ! S-aveti o petrecere frumooooaaaasaaaa !!!
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
Tethys spune:
Nicoll, -am pe Codruta, ca sa-i treaca raceala cat mai repede si sa nu fie ceva grav! Si, -am pe Stefi, ca sa-i fie bine la vaccin, sa nu aiba neplaceri! Multumim de cafeaua calda . Am baut doua deja ... si pe a ta si pe-a lui Marami ... .
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
Tethys spune:
Si acum... sa ma bucur si eu un pic ...
Yupiii !!! Am reusit, in sfarsit, sa-mi fac hotararea judecatoreasca definitiva si irevocabila !!! A ajuns, in sfarsit, confirmarea de primire de la posta italiana... si mi-am luat de grija asta !!! Mey frate, mey... aproape noua luni (8 jumate) m-a "tinut" procesul asta!!! Am "nascut" din nou !!!
Hmmmhhh... iar, de la gradinita... din nou observatiile de rigoare ... ca-i neastamparat Robert ... si obraznic... siii... "no comment anymore" ... ...
la toate fetele... pe mai tarziu...
nicoll_mada spune:
Neata la fete!cafeluta e pe vine asa ca va astept sa o bem impreuna!
Cryna felicitari pt definitivarea sentintei!Acum gata,nimic nu mai poate intoarce situatia.Va pup si sper sa va fie din ce in ce mai bine!
Multumim pt grijile voastre,intr-adevar Codri este mult mai bine,febra a disparut total.Mai tuseste putin,dar...
In ceea ce o priveste pe Stefi nici o urmare a vaccinului,fata a trecut peste ca si cum nu a fost.
Gata,fug ca se racetse cafeaua,pupicei!
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
Tethys spune:
Mmmmmm, yami-yam -luta! Mersi Nicoll . Mersi si pentru felicitari... sa speram numai la bine, de acum inainte ... macar, mi-am luat de-o grija .
Ma bucur ca gagicutele tale sunt bine (Stefi) si mai bine (Codruta) . Sanatate multa in continuare.
Eiii, Marami... cum fu ieri? La sarbatorit? Inca obosita ? Te asteptam la povesti ...
la toate fetele... pe mai tarziu...
anis spune:
'neata
Eu inca nu am nascut ..sunt in asteptare.
De ieri ambele mele fete sunt la gradinita si faza e ca aia mica e f incantata ..o doare in cot de ma-sa.
Cryna..noroc cu tine ---ca murea subiectul asta al nostru
pupici
*** AniS ** 37+ ***Iris-Medeea***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Tethys spune:
Eiii... Anis, chiar asa... "o doare-n cot de ma-sa" pe Iarina? ... las' ca si-o aduce ea aminte si de tine ... bine ca-i place . Iti uram o asteptare cat mai placuta si sa ai parte de o nastere usoara. -am si pe Ingrid, care e gradinar "incepator" , pe langa ai nostri... deja trei saptamani aproape ... Speram ca, fetele tale, se vor acomoda repede! Si ca le va fi bine! Te mai asteptam la povesti! .
Ca, de altfel, asteptam pe toate fetele la povesti!!! Ca... am cam monopolizat subiectul ... Hai fetelor!!! Mai ziceti si voi cate ceva!!! Daca nu... va ... ...
la toate... pe mai tarziu...
anis spune:
Eheee, Ingrid are deja 1 an de gradinita, acum e in al doilea an.Iarina e cea incepatoare.Pe INgrid trebuie sa o conving ca sambata si duminica gradinita e inchisa , ca ea s-ar duce si in weekend.
*** AniS ** 37+ ***Iris-Medeea***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Tethys spune:
Ahaaa... uite ca, gresii ... Deci, Ingrid e gradinar cu experienta ! Eeee... las' c-o ajungem si noi din urma ... candva ... cu experienta de gradinar ... Bravo ei ! Ma bucur ca le place fetelor tale la gradinita si ca se simt bine ! la amandoua + micutei din burtica !
Fetelor!!! Unde ati disparut??? Haideti la o -luta intarziataaa!!!
la toate... pe mai tarziu...
brianamica spune:
sal'tare tuturor
Anis, m-am gandit la tine ....mult...mai ales ca Ela a fost in cantonament in Breaza (stiti voi...dans sportiv) si am cam trecut pe acolo.... Elei i-a placut mult acolo.
Noi mergem la gradi si desi am fost si anul trecut ne mai trece cate o maraiala dimineatza...asa de antrenamentul nervilor nostri !
In schimb, ba ne curge nasul, ba tusim, ba ne doare gatul....ehe...
Fetelor insa se vaita ca o doare un ochi...o fi pacaleala sau sa nu ? Cunoasteti voi vreun oftalmolog in Bucuresti mai priceput in ale copiilor ?? Deja avem ceva vreme de cand ne vaitam , dimineata la trezire si pe seara ! Habar nu am ce poate fi , si ma sperie mai ales ca o am pe ela la care am descoperit la 7 ani ca are nevoie de dioptrii 3,25 !!!!! Insa ela nu s-a vaitat de dureri niciodata !
Daca ma puteti ajuta cu vreo recomandare de medic...v-as ramane recunoscatoare .