Inimioare de iulie - august 2005 ! (21)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Hmmmhhh... sa ma apuc de scris, ca... am cam multe de "zis" ...

Deci, am fost sa-l iau pe Robert de la gradi... siii... d-na era iar suparata foc... ca Robert a fost neastamparat... s-a urcat pe mese, a trantit dulapuri... antrenandu-i si pe ceilalti copii la obraznicii ! Ea face catre mine: "Da' ce are Robert? N-a dormit bine as-noapte? Ca tareee neastamparat a mai fost! Si, cand i-am aratat palmuta, cum ca se lasa cu bataie daca nu se potoleste... s-a suparat rau pe mine." Eu i-am replicat: "Pai nu-i place sa fie amenintat cu bataia!...". Ea de colo: "Si atunci de ce nu asculta? Cum altfel sa-l fac sa asculte?" ...
Iar, in momentul in care, am dorit sa discut cu ea despre faptul ca Robert n-ar mai vrea sa vina la gradi (dimineata, cand l-am lasat, n-am mai avut chef de a sta la discutii cu ea... ca incepuse a se ratoi la un copilas care inca mai plangea dupa maica-sa... si mi s-a facut lehamite sa mai stau la vorba )... s-a suparat si mai tare... desi, eu am deschis discutia cu frumosul... putea sa-mi dea si ea raspunsul la intrebarile mele fara cearta... Adicatelea, ea are dreptul de a face reclamatii parintilor, dar parintii nu au voie sa se planga? Sau cum? Unde-i asa-zisa colaborare educator-parinte? Se rezuma doar la a face reclamatii parintilor??? Si atat .
Adica, eu am inceput discutia cam asa: "Mai era Robert suparat, dimineata, dupa ce am plecat?"; ea raspunde: "De ce sa fie suparat?" (desi dimineata observase si ea ca Robert era cam suparat ...); eu: "Pai, Robert mi-a zis ca nu mai vrea la gradinita, pt. ca e aici un nene care taie copacul..."; ea catre Robert, certator : "Unde avem noi, mai, copaci? Unde-i nenea?". La care Robert arata spre tavan: "Acolo-i nenea...". Ea, catre Robert, suparata: "Aaa... esti smecher. Spui minciuni acasa... ". Iar, eu continui: "Pai, spune ca-l bat copii, ca-l trag de haine...". Ea, suparata: "Pai el ii starneste! Nu-i complet nevinovat! Iar cu trasul hainutelor... nu pot sa stau numai dupa ei... ca nu stau numai pe scaunele... Is multi, nu-i pot pazi pe fiecare in parte! Iar de batut nu-i bat! Doamne fereste! Atata mi-ar mai trebui, sa ma apuc sa-i bat... dar, le mai arat palmuta! Cum altfel sa-i potolesc? Iar, daca nu vreti sa-l mai aduceti pe Robert la gradinita... e decizia voastra..." . Si, pe urma ne expediaza... ca vezi, draga doamne, ce-am enervat-o cu intrebarile mele ... desi, eu ii vorbisem frumos, politicos... ma interesa sa vad ce se intampla la gradinita, de ce-mi spune Robert asa acasa... Sau nu am dreptul sa stiu ? Iar, daca intradevar, Robert era cel care ii starnea pe copii... de ce nu i-a despartit? Sau ce? Ii lasa sa se bata intre ei? .
Oricum, am vazut ca nu prea am cu cine discuta ... Adicatelea, daca eu am copil obraznic, trebuie sa tac din gura si sa nu ma "plang" de nimic... ci doar sa inghit, doar sa primesc observatiile ei si gata! Mde, in clasa ramasese mamica baietelului cu care venisem zilele trecute acasa si cu care discutasem despre metodele educatoarei de a potoli copii... Probabil, de aia ne-a expediat asa de repede ! Ca mde, gata, a incheiat discutia cu mine si a terminat si cu Robert pe ziua respectiva! Sa mi-l iau acasa, sa ma car si gata.... Iar, taica-meu face, cand i-am zis ce mamica a ramas la discutii cu d-na: "Mai, sigur te-a parat la educatoare, cum ca, tu nu esti de acord cu bataia la gradinita! Bla-bla-bla..." . De parca, eu nu aveam de gand sa stau la discutii cu educatoarea la sedinta sau in momentul in care repeta gestul?... Na! Ca uite s-a ivit momentul, cand ea a repetat gestul... si i-am spus ca, normal ca Robert reactioneaza asa la amenintarea ei: pt. ca nu-i place sa fie amenintat cu bataia, bla-bla-bla! Simplu nu? De aia se supara copilul meu pe ea ! Iar ea se enerveaza, mai frate mai, pe reactia copilului meu... ...
Hmmmhhh... am ramas profund dezamagita de educatoare pt. a doua oara . Si, la inceput, mi se paruse buna, blanda, de treaba... na, ca m-am inselat! Stiu ca nici copilul meu nu-i usa de biserica ... si ca 32 de copii sunt multi... daaarrr... felul ei de a gestiona situatia... si de a colabora cu parintii... mi se pare cam . Mi s-a cam facut lehamite de mersul la gradinita ...

Hai, ca v-am dat un roman de citit ! Va ! Pe mai tarziu! Daca mai intrati pe aici ...

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Hmmmhhh... tot eu ... fara povesti de data asta ... Vroiam doar sa va urez un WEEKEND PLACUT & ODIHNITOR tuturor !!! Pt. ca... sunt aproape sigura, ca pana luni nu ne mai "vedem" ... .

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

NOAPTE BUNA !!! Acum chiar ca, plec . .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

La mine rogu`va frumos incercuiti absenta ca ieri am fost iar in plimbareala la Alba apoi la Cluj.
Mandra mea s-a trezit dis-de-dimineata ca "e vreme" sa ne trezim sa mergem la gradinita, doamne, si ce as mai fi dormit pana pe la 10-11.

mandrutzele mele D & D

pozne-npoze

Mergi la inceput

Ha,ha,ha Marami... Si Robert s-a trezit azi, la 07.00 (odata cu mine, de altfel...) si nu a mai vrut sa mai doarma ... Eu, m-am mai asezat la loc in pat sa mai stau un pic ... Dar, el s-a sucit si s-a foit pana ne-am sculat de tot ... cica, sa-l duc la gradi ... Iar, cand trebuie sa-l trezesc pt. gradi (in timpul saptamanii)... imi zicea: "Eu mai do'm (dorm adica)... nu me'g la g'adinita!" .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Sal'tare fetele!Eu inca sunt la munca si am tras un ochi sa vad ce faceti.
Cryna nu suna deloc bine ceea ce descrii tu de la gradi.Dupa atata experienta pe care o are ar trebui sa aiba o alta abordare...Cred ca va trebui sa vorbiti tot la o sedinta cu parintii,nu este normal.Vor fi pareri impartite,dar la un cadru didactic nu e admisibil.
Cristiana motivata absenta,fata noastra plimbareata!
Si ca sa nu iesim din rand nici noi,mi-a zis mama ca si Codri s-a trezit la 5 min dupa ce am plecat eu,tot in jur de 7...Ca unde e mama ei...
Va pup,ne pregatim de plecare,un week-end placut!!!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Buna la toata lumea! Intru un picut... pe fuga ... sa va pun o "perluta" de-a lui Robert, de azi...

Deci... astazi dimineata, m-am sculat in jurul orei 07.00, avand de bucatarit mai multisor ... si, am iesit pash-pash din camera, ca sa nu trezesc copilutul, sa-l las sa mai doarma... Hmmmhhh... ma iau eu cu treaba... siii... in jurul orei 08.00, apare Robert in usa bucatariei (venise cam val-vartej din camera ) si-mi zice suparat, dojenindu-ma: "Mama! Da' tu, de ce nu mai do'mi (dormi adica)?" . Eeeee... Adicatelea, cum de mi-am permis eu, sa ma scol fara el?!? . Ca mde, ieri a vrut el, sa se scoale pe la 07.00 ... ca-i de mers la gradinita ... si i-am zis ca mai stam in pat, pt. ca abia luni mergem la gradinita ... Deci, eu azi ce-am avut, de n-am mai stat langa el, la nani?!? . Eeeee...

Mda Nicoll, e cam "nashpa" rau atitudinea "pedagogica" a educatoarei ! Voi vedea eu la sedinta ce va fi ... hmmmhhh... hmmmhhh...

la toate fetele... pe mai tarziu... sau pe maine ... .

Mergi la inceput

'Neata si o sapatmana cat mai buna!Haideti ca e calda cafeluta!!!
Cryna pai de,daca e week-end mai dormi si tu cu baiatul.Nu doar cand vrei tu sa dorma si el si invers nu,nu e frumos...

Despre noi am vesti una rece alta calda.Rece ar fi ca sambata seara Codruta mi-a facut frisoane,febra aproape de 40 care nu a cedat prea usor nici dupa supozitor Novocalmin,ci doar dupa inca vreo 5-6 ore cand am luat si Eferalgam.E drept ca m-am cam speriat,dar pana dimineata febra nu mai era,ramanand doar mucisori si tuse eruptiva.De mers la gradi am mers azi,asta ar fi vestea cea calda.Am luat la noi Humex-ul si Eferalgam-ul si l-am lasat d-nei asistente.dar vreau sa va spun ca a cam facut figuri,ca nu e bine sa las medicamente la ea,ca o va tine sub observatie si daca e ma suna sa o iau acasa.Sper sa nu fie cazul,i-am zis ca ieri nu a mai avut nimic fata,a iesit si afara putin.
cam atat pt mom.Si azi face Stefi vaccinul de 1.2 luni ROR parca.Va merge mama cu ea,daca am ceva amanunte va spune fata.
Pupicei dulcei de la noi!

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Nicoll, asta e primul an de gradinita, bolnavioara sa ii treaca repede raceala si un pt Stefi sa fie curajoasa la vaccin.

Cryna, pai tie ce-ti veni maica sa te trezesti cu noaptea in cap, in loc sa dormi pana se trezeste si Robert, chiar nu stiu ce poate fi in capul tau
Azi dau si eu cafea si azi e ziua Dianei, implineste 17 ani, iar eu cu husbandul 18 ani de cand ne facem viata amara...De vreo ora incoace am zambet tamp pana la urechi... dl sot s-a trezit azi noapte si nu a mai reusit sa adoarma ca eu vb in somn si faceam declaratii de dragoste "te iubesc" da` nu lui ca eram cu fundu` la el de cand mi-a povestit ma amuz teribil.

mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Mergi la inceput

Cristiana LA MULTI ANI,sa va traiasca fetele si sa dea Dumnezeu sa "va amarati " viata inca de min 5 ori ca si pana acum!!!Din partea noastra numai ganduri bune!!!

MMN

Mergi la inceput