Inimioare de iulie - august 2005 ! (21)
Raspunsuri - Pagina 10
Tethys spune:
Haaa!!! Nicoll, m-ai furat la secunde!!! 
Ai trimis odata cu mine... si ai aparut inainte...
...
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
Tethys spune:
Off, off, Nicoll!
-am mandrutele tale, ca sa se faca bine cat mai repede si pe tine
, ca sa ai rabdare si putere sa treci peste perioada asta, a racelilor si infectiilor de sezon
!
Hmmmhhh... si Robert mi-o ia de la capat cu raceala
! Abia il scapasem... si l-am trecut iar pe medicamente
... off, off, off...
la toate... pe mai tarziu...
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
nicoll_mada spune:
Cryna nici o jucarie luata si nici un plecat!Noi am scris cam in acelasi timp,asa ca...nu esti singura,suntem acilea amandoua.
Multam de cafeluta ,buna de tot!Si sanatate multa si voua.Nu stiu ce sa facem sa scapam de racelile astea.
Cristianaaaa,Andre_eaaaa,fetiliii toate ca sigur uit pe cineva,hai mai ziceti bre ceva!
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
Tethys spune:
Mno... azi am scapat fara reclamatii
... in schimb, am un copil "mancacios"
... Cica, pe la 09.00, se duce singur sa-si ia ghiozdanelul sa manance... iar, pe la 09.30, cand este de fapt masa, mai mananca o data
... Ei, acu' tre' sa-l conving, sa manance cu toti copii odata, ca asa-i politicos, frumos, bla-bla-bla...
la toate... pe mai tarziu...
Tethys spune:
Aaaa... si uitai sa spui ca, mananca si acasa... intre 07.15 si 07.45, avem mic-dejunul... deci... papacilaaa
...
Iar, in alte dati, tre' sa ma lupt cu el ca sa manance
... hmmmhhh, hmmmhhh...
nicoll_mada spune:
Cryna bravo dom'le pt cumintenie si bucura-te si ca papa.La noi atunci cand aveau mom de nu o faceau bine imi venea sa ma sui pe pereti.Le faceam cat mai multe sortimente,de,sa aiba fetele de unde alege si cand colo...
Asa ca mai bine sa pape de buna voie!Va pupam si noi!
Alooo,aloooo,aloo chiar nimeni nu mai vine la prezenta?Pai se poate mai fetelor?Chiar ati uitat zilele bune din timpuri imemoriale cu burtici sau imediat dupa?Ca sa nu va urechez acu
ca de scris o mai faceti prin alte parti,dar aici ce va suparat dragelor?
Sper ca nu eu acum cu apelul,dar tare am vrea sa mai stim ce faceti!Oricum va pup cu drag pe toate!
nicoll_mada
MMN
marami spune:
No hai salut!... sau oare ar trebui sa va urez somn pufos?
Iaca dau raportul cu un copil cu doua buline rosii, e super incantata si multam lui Dumnezeu nu am prins nici o raceala....
Daca va amintiti voi, v-ati procopsit cu mine de disperata ce eram ca din doua in doua saptamani Oana primea antibiotice ...amu ori astia de aici, adica medicii este neste dobi... ori eu is dusa cu pluta, da` uite ca de cand am fost cu ea la Hateg la pediatra care a luat-o in primire cand am nascuto, de atunci eu nu am mai avut probleme cu Oana, din cand in cand mai stranuta, mai sar pentru o zi mucisorii si cam atat, drept ii ca femeia e disponibila la orice ora din zi sau din noapte (spre deosebire de medicul nostru de familie care ma trimite la urgente daca e sambata sau e seara sau, sau, sau) control amanuntit, omule, intai a pus-o pe picioare apoi a inceput cu recomandarile trimis la mare, achizitionat aparat aerosoli, tratament ne-a dat pt imunizare, toate alea alea... avem biletu facut pe cativa ani de acu incolo
...la mare, binenteles. Pe mine ma doare rau de tot constiinta.... ajung din ce in ce mai des la 8 seara sa-mi iau copilul de la bona
. Deci rogu-va nu-mi puneti absente nemotivate ca nu prea am variante, ori scriu dimineata la prima ora si daca nu am facut-o inseamna ca am citi doar ce se putea citi ori stau seara tarziu si voi la ora aia dormiti. Intelesum-ati?! Si drept ii ca am fost reprofilata la "subiecte usoare" vreo doua zile da` nu m-am putut nici eu abtine....si nu d-ati cu rosii pls pls pls pls![]()
Nicoll, pupici cu sanatate Codrutei si lui Stefi...
Cryna, apoi io ce sa zic de Robertelu` tau, zi mersi ca ai copil cu personalitate, stie el ce stie si bine stie...
Noroc cu voi ca io citesc doar subectele active si daca si fetili fac la fel apoi voi doua tre sa tineti luminita aprinsa la fereastra sa va putem localiza.

ma duc sa-mi iau mandra in brate... nu ca ea ar mai stii ca e luata in brate, adoarme instantaneu... citesc o poveste, aduc paharul cu apa sau lapte dupa pofte si pana ma intorc de la bucatarie deja doarme
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
nicoll_mada spune:
Ok,ok motivam absentele Cristiana ,dar cu conditia ca macar sa mai dai cate un semn sa stim ce mai faceti.Imi pare rau ca ai un program atat de aglomerat si ca petreci mai putin timp cu Oana.Bine ca macar e sanatoasa(jos palaria pt doamna dr de la Hateg) si felicitari pt bulinele rosii.Pupam fata;de fapt toate fetele!
De aseara am inceput sa-i dau antibiotic si lui Stefi,tusea din ce in ce mai urat si are un nas infundat...de 3 ori m-am trezit azi noapte pt picaturi.Stiu ca nu e bine sa folosim multe,dar dormea mititica si horcaia,pur si simplu nu avea aer.I-am zis mamei sa nu prea ii puna ziua,eventual doar cand doarme,la nevoie.Codruta nu mai are temperatura,dar suntem in continuare sub tratament si nu vom merge la gradi toata saptamana.De fapt eu azi voi merge la prima sedinta cu parintii din viata mea.Sa vedem ce si cum va fi.Din partea mea nu sunt probleme,dar as vrea sa le rog pe educatoare sa ii lase mai mult sa doarma dupa amiaza.
Va pup si haideti,pregatesc coffe!
Iar daca nu va faceti aparitia,sa stiti ca strig catalogul nominal,poate asa ne mai invioram si noi!
pt mamici si copilasi!
nicoll_mada
MMN
Tethys spune:

Nicoll, multam de
-uta! Yami-yam...
-am pe Stefi, ca sa treaca cat mai repede peste afurisita asta de raceala!
-am pe Codruta, ca sa aiba rabdare pentru inca o saptamana de stat acasa
! Si-ti dam si tie
, ca sa-ti fie bine la sedinta cu parintii!
Marami, felicitari pentru cele doua bulinute rosii ale Oanei
! Si-ti dam
ca sa reusesti sa scapi cat mai repede de aceasta "aglomeratie" a timpului! Ca sa poti sta cu fetele cat timp doresti
.
Tethys spune:
Tot eu
... sa ma laud si eu, un pic... c-o bulina verde de-a lui Robert, bineinteles... nu-i rosie, da'i buna si verde
... Cica, a primit-o, pt. ca a mancat tot
... In schimb, am primit observatii ca, e "baltaret"
... cum merg la baie, cum se-nfinge la chiuveta, fara sa se mai suflece... si se uda tot
...
la toate fetele... pe mai tarziu... daca mai apareti
...
Edit (ca-s tare zapacita
) - bulinuta verde i-a dat-o, pt. ca, pe langa pachetelul pus de mine (din care f. rar mai aducea ceva acasa), a mancat si ce le dau de la gradi
... azi, au avut corn cu branza topita... branza pe care, nu prea o manca nici cand i-o dadeau pt. acasa
...