Inimioare de iulie - august 2005 ! (21)
Raspunsuri - Pagina 13
marami spune:
Pfuiii.... a primit fie`mea doi pui de hamsteri, pe care i-am bagat intr-o galeata si sunt cu ochii pe ei sa nu cumva sa iasa de acolo
asta pana plec la culcare...adica imediat. Peste mine dadu gripa, vineri am facut febra 40, pana sambata seara am tot dormit, nu stiu cat anume o fi luat si Oana
pare bine doar ca a inceput sa tuseasca si sa-i curga nasul, in rest e vioaie, febra nu a facut, am inceput sa- facem amandoua aerosolii, vedem ce iasa, sper sa scapam fara antibiotic si sa treaca tusea repede.
Briana, nu vreau sa te dezamgesc dar poate ar fi mai bine sa nu te astepti pana in primavara la minuni, eu la un moment dat ajunsesem sa ma gandesc ca nu-i place de una dintre educatoare, racea de cate ori era femeia de dimineata, dar numai cand era ea dimineata si facea un circ ca nu vrea sa ramana la gradinita din doua in doua saptamani, mergeam luni apoi stateam acasa o saptamana, daca se intampla sa stea doua o lua de la capat.
De cand am inceput gradinita anu` asta multam lui Dumnezeu asta e prima raceala si clar a luat-o de la mine
de azi trebuia sa incep sa-i fac iar bronho-vaxom-ul
si nu il gasesc frate ca nu`s cine e in greva.
Cred ca am sarit ziua de joi
cand am tras o spaima de moarte, mi-am terminat treaba destul de repede si m-am dus sa o iau de la bona, ca sa nu mai urc 3 etaje si pt ca afara era caldut, ma gandeam ca sunt la joaca, dau telefon sa aflu pe unde sunt, cum ma apropiam de o intersectie am lasat telefonul in poala, cand pun mana pe el...apel terminat.... mai sun odata, si suna, suna, suna pana "mi se raspunde" liniste, eu Alo alo...la capatul celalat nimic, deja intrasem in panica, ma gandeam ca i s-a facut rau la tanti Florica, ca... imi treceau tot felul de ganduri deja prin cap, pana la urma aud si eu un alo chinuit si maaami te iubesc, nici nu apuc sa spun ca sunt in fata blocului ca fie mea deja incepe sa planga, in doua secunde am coborat din masina si in sfarsit aud si vocea mult asteptata. Dom`soara auzise telefonul si a fugit sa raspunda, in timp ce bona astepta sa se intoarca cu sticla de apa (nu auzise telefonul si a presupus ca merge sa-si ia sticla) cand a auzit ca incepe sa planga. ma rog totul a durat cam un minut insa mie mi s-a parut o eternitate si stateam si ma gandeam cata incredere am in femeia asta, desi am probleme serioase la acest capitol si cat de dezamagita as fi din nou daca.... uffff
Multi pupici si sanatate celor mici si mamicilor de pitici.. inimosi
na, ca nu gasii rima...somn pufos si o saptamana buna
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
nicoll_mada spune:
'Neata la mamici si pitici!haideti fetele,va astept cu cafeluta calda sau un ceai fierbinte cum ar fi pt Cristiana.Haide tu sa nu dai gripa la fata
!Aveti grija sa va faceti bine-bine amandoua.Cat despre spaima...bine ca a trecut totul fara sa fie vreo problema!
Briana imi pare rau ca sunteti bolnavioare!
sa va faceti bine si sa puteti merge la gradi linistite!
Cryna noi vorbiram nitel si pe PM.Mai dar tare smecher e "golanelul" mic!Ia sa te gandesti poate in vacanta va asteptam pe la noi.Mai vorbim pana atunci,nu stiu cum vom avea liber.Dar ti-am dat o tema de gandire!
Noi iar suntem cu galcile unflate.Azi pe la 4.30 s-a trezit Coco si mi-a zis ca o doare in gat.I-am dat eu putin sirop si cand sa o trezesc sa mearga la gradi mi se pare ca are febra.Pun termometrul si ...38.Asa ca si azi fi-mea sta acasa.Sper sa nu fie ceva prea grav si de maine sa putem merge la gradi.
Acum vad ca ma ia si pe mine putin,stranut si lacrameaza un ochi.Eeee...macar de ar veni frigul ( la caldura nu pot spera ) sa mai distruga din virusi.
Va pup si sanatate multa,o saptamana super!
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
Tethys spune:
Ziua buna la toate fetele!
-am copilasii bolnaviori (Ana, Oana, Codruta) ca sa se faca repede sanatosi! Si,
-am si mamicile gripate (Marami), sau viitoare gripate (Nicoll), ca sa se faca bine! Offff... sezonul racelilor... si eu, era cat pe ce s-o iau cu racitul... dar, scapai
... momentan
...
Mersi de "tema de gandire" Nicoll
! O sa vedem ce si cum, atunci... cand se va apropia vacanta... Macar, sa dam o fuga... asaaa... pana la Ploiesti... mai vorbim
.
Marami... si ti-ai "tras" hamsteri?!? Cre'ca-s tare scumpei
! Hmmmhhh, bine ca ai scapat de sperietura de joi... speram sa fie bine si sa ramana doar o sperietura
.
Ei, Briana... daca-i "cool" Ana! Cum sa nu-i iei pix la fel de "cool", ca ea
?!?
.
Hai, ca tre'sa fug... mai revin...
la toate...
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
marami spune:

e prima oara cand imi ies din sarite cu fie mea si zbier la ea, cred ca m-au stresat rau "sobolanii" toata seara am fost cu gura pe ea, cum punea mana pe cusca cum o trimiteam la spalat pe maini... le-am dat si nume cel negru e INGER iar ala alb/cenusiu DEMON ...chiraie urat si casca o gura de zici ca vrea sa te inghita daca e trezit din somn...asta de vreo doua ore face fittnes pe roata
. Am pus-o pe Oana sa faca aerosolii si atata s-a invartit si s-a sucit pana a dat cu apartul de pamant, am pus-o in pat fara drept de apel, acu imi dau seama ce profitoare mica e
cum se gudura pe langa mine sa ma pupe si-mi spune ca ma iubeste numa sa isi faca de cap mai departe, doar ca acu m-am suparat raaaaau, nu e vorba de aparat e vorba de laringita aia nenorocita care ma dus la disperare toata iarna trecuta
Offf Nicole, nici nu ati scapat de cealalta ca lumea si i-ar o luati de capat, pupici pe galcile lu Coco si lui Stefi.
Cryna, daca s-or inmulti dau o fuga pana la soacra mea la Iasi si-ti aduc si tie... da` inainti merg la ea
...o sa zica ca am innebunit de tot
Pupacesc toata gasca.... somn pufos
... ma duc sa-mi culc odrasla si sa-i dau macar siropul ca nu-s destul de nebuna sa o las sa ajunga la injectii... Paaapaaa
, pe maine seara
pozne-npoze
brianamica spune:
offf...se pare ca nu s-a terminat aici cu Ana
Ieri m-a speriat definitiv, a dormit cam toata ziua, nu se putea trezi ! Am urcat-o in masina urgent si am fugit la doctor.
Prima suspiciune : apendicita cronica 

. AM zis ca ma urc pe pereti gandidu-ma ca o sa fie nevoie sa o taie pe burtica ei mica mica...
Fugit la chirurg si...nu e apendicita ![]()
In schimb mi-a vomat si iarasi diaree ca la icneputurile enterocolitei. Acum am schimbat tratamentul insa sincer NU STIU CUM SA O MAI CONVING SA IA MEDICAMENTEEEEE.
De aproape 2 saptamani luam tot felul de chestii iar acum pur si simplu nu mai vrea, indiferent de gustul medicamentului. Ne-a dat si zentec la mare urgenta, si multe alte chestiute...
Nu mai pot eu, dar ce sa mai zic de ea...
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE 
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
nicoll_mada spune:
Neata fete dragi!
Cryna multam de sustinere,azi parem ceva mai bine.Adica la mine macar a stagnat evolutia racelii(e drept ca i-am administrat cate ceva),iar Codri nu mai are nimic,e la gradi.Sper sa fim ok caci vorba Brianei ajung bietii copii sa se sature de atatea siropuri.Va pupam pe amandoi!
Briana sa dea DD sa scapati repede,offf prin cate treceti si voi.Si doctorii astia sa arunce asa cate un diagnostic fara sa aiba certitudinea...
sa fiti cat mai repede bine.
Cristiana ia masuri sa nu auzim de injectii!Cat despre "sobolani" parca imi inchipui ce si cum pe la voi pe acolo.Si auzi tu abia acum ai realizat cat de speculanti sunt copilasii nostri?
Cred ca au o adevarat arta.Si la noi se intampla faza cu pupat,vorbe dulci dupa cearta.Ba imi zice cate o data "hai mami ca sunt si eu un sufletel mic"( cred ca la gradi a invatat asta)!Imi vine sa o mananc toata cand o aud si recunosc ca nu prea ma mai pot tine tare in acel mom.
Va pup si ne vedem mai tarziu!
nicoll_mada
MMN
Tethys spune:
Ziua buna la toate fetele!
Marami... abia astept vreun "sobolanel"
... Sanatate multa in continuare
. Sa va faceti bine!
Briana... ce se mai pricep unii doctori sa ne sperie
! Bine ca fusese doar o sperietura... sanatate multa si voua
.
Nicoll... ma bucur sa aud ca sunteti mai bine
. Robert ma ia cu: "puiut mic"... cica asa le zice d-na la gradi... si ma pune si pe mine sa-i zic asa
... desi, eu ii mai ziceam si "puiu mamii"... macar, din cand in cand
... mai des ii zic "gogoasa"
...
Mey, vacanta e saptamana viitoare... eu ma gandeam la aia de Craciun
, deja... hmmmhhh...
Despre Robertel... ce sa zic... suntem mai bine la gradi... Lucrurile intra in normal, din ce in ce mai mult... Si educatoarea s-a "potolit"
, mai de multisor... Adica, a reusit sa se "inteleaga" cu Robert si prin metode mai "pasnice"
... si nici reclamatii nu prea am mai primit... Sper sa nu cobesc
... si sa ne mearga mai bine... din ce in ce mai bine...
Mai nou, mi l-a starnit d-na pe Robert... ca-mi cere intr-una clamite, fundite... sa-i puna d-na in par, ca sa-l faca fetita
... Desi, nu are parul mare... da', cre' ca-i vreo forma de-a ei de alint... sa se joace cu parul lui, sa-i faca "mai-mai"... mno... hmmmhhh, hmmmhhh...
Mai revin...
la toate... pe mai tarziu...
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
nicoll_mada spune:
Hello fetele!!!Mai dar greu de tot ne mai miscam...Voi chiar vreti sa va iau una cate una sa va intreb de sanatate?Eu chiar nu pot sa cred ca puiutii vostri nu va dau nici un motiv de a ne scrie doua randuri!!!Sau ca voi nu va mai amintiti de vremea "burticilor"!!!Sa nu imi puneti rabdarea la incercare ca incep sa srigggg dupa voi!
Cryna cat ma bucur ca la gradi s-a imbunatatit considerabil situatia.Era chiar absurd ca educatoarea sa nu "placa" pana la urma un copil ca Robert.Bravo lui ca a "domesticit-o"!!!
Anis chiar asteptam poze cu micuta printesa!Sper ca e cumintica si nu o solicita prea mult pe mami ca sa poata sa le "onoreze" si pe surioare.Va pupam!
nicoll_mada
MMN
Tethys spune:
... cam tarzior
... da', incerc sa recuperez
... la fel cum, incerc sa recuperez si cu "bucataritul" pt. iarna
... Adica, incerc sa profit de faptul ca profii de la masterat, "trag" chiulul
si am ceva timp sa fac zacusca... 'poi, sa intru in capitolul muraturi, zarzavat, etc. ... hmmmhhh, hmmmhhh...
Nicoll... la faza cu "domesticitul" educatoarei, nu stiu cat la suta e contributia lui Robert si cat la suta e contributia carcotelii mele fata de aceasta metoda
?!? Caci, intradevar, am observat ca, d-na si-a schimbat metodologia "asta" (a amenintarii cu bataia) fata de Robert, dar... nu si fata de alti copii
!
Deci, in zilele in care, ea aplicase "metodologia" respectiva (si intrasem si eu cu ea in "contre"), era si Robert suparat pe ea (parca am mai povestit pe aici cate ceva...). Acum, Robert nu mai e suparat... siii... am mai "surprins" si eu, cateva din "noile" ei metode... De ex., una care-mi vine acum in minte: cand l-am luat zilele trecute de la gradi, l-am gasit la catedra, pe scaunul d-nei, cu copii in jurul lui, desenand la o masinuta schitata de d-na... Cand m-a vazut, Robert a facut la mine: "m-am mai cumintit!"... Probabil, asa ii zisese d-na... deci, faptul ca era la catedra, era de fapt pedeapsa
... Mno, asta-i un ex. ...
Legat de ceilalti copii... Azi, cand l-am luat pe Robert de la gradi, era si mamica unei fetite care inca nu s-a adaptat la gradi... inca mai plange dimineata... Iar, d-na ii zice mamicii respective ca, ca s-o potoleasca, a amenintat-o ca va lua varguta
, bla-bla-bla... Mai departe n-am mai stat sa ascult... mi s-a parut ca mamica respectiva "zambeste"
la "vestea" asta
... si n-am mai avut chef sa le mai "aud" conversatia... hmmmhhh, hmmmhhh... Mno, ce sa mai zic?!? N-avea rost sa mai carcotesc
la faza asta... ca nu tine de mine, ci de mamica respectiva... siii... dupa cum am spus mai de mult, incercasem sa discut si cu ceilalti parinti despre "metoda" asta... si ma cam lamurisem ca, ori sunt pe "gandirea" d-nei
, ori "prefera" sa nu zica nimic
... Asa ca... nu prea mai vad rostul sa ma "lupt" cu morile de vant... Adica, si cu parintii respectivi si din nou cu d-na
, pt. ei... bla-bla-bla...
Macar pt. al meu am reusit sa-mi "impun" (amandoi de fapt: eu&Roby) punctul de vedere si sa schimb ceva din "atitudinea" educatoarei
... Eu sper ca lucrurile vor merge totusi, spre bine (mai ales ca lui Robert ii place la gradi, la copii... si nu am alta gradi de schimb...). Iar, daca nu vor merge spre bine, pt. grupa mijlocie, ii voi cauta alta gradi si gata... hmmmhhh, hmmmhhh...
Mno... ce sa mai zic????? Hai, c-am scris destul
... momentan, va
pe toate, va zic noapte buna
siii... mai revin maine
...
marami spune:
Mno, seara buna!
Pai hai sa zicem ca Anis are o scuza....no, chiar are!
Briana, sa speram ca auzim vesti bune de la tine si ca ati scapat de enterocolita sau ce o fi.
Pai bine Cryna, asta-i tot? Nazdravanu` ce face nu ne spui?
Ca bine zici Nicoll, sa facem lista absentelor
Si-au facut aparitia timid la rampa inimioarelor:
GeaninaElena
Lulu75
Albinutzza
Letitia_maria
Valcampan
celelalte fete rusinica, dar eu zic sa le dam si cate o
poate le stimulam...
N-am cu ce sa ma laud, azi am avut o zi tampita, cu stat si asteptat la usi, initial pe la OPC, ieri am avut control si azi trebuia sa ma prezint cu neste acte, dat fiind ca la 9 jumate eu inca nu gaseam toate actele m-am dus sa-mi anunt intarzierea din motive tehnice
...mare greseala
ca dupa aia am stat vreo 3 ore si mi-am permis sa-mi schimb prioritatile....duminica, Diana, s-a aplecat sa ia nu`sh ce de pe jos si cand s-a ridicat a dat cu capul in centrala, asa ca azi m-am dus cu ea la urgente ca s-a tot vaitat ca o adoare capul si ameteste... i-a facut radiografie... de doua ori, binenteles.... ca prima oara au fost la "limita" adica se vedea tot craniu mai putin zona ce vroia sa o vada medicul nu... in sfarsit, la prima vedere e ok, insa maine la pranz a zis sa mergem la neurochirurgie, cu alte cuvinte maine va fi o zi si mai tampita cu diferenta ca in plus voi lua si o amenda, ca no...incepe campania. Dincolo de iritabilitatea ce mi-o aduc usile inchise pot spune ca m-am amuzat un pic cat am stat pe la OPC...venise un "coleg de suferinta" si povestea pentru ce a luat amenda acu 6 luni....ghiozdanele nu aveau instructiuni de folosire
...la mine acu problema ii ca nu avea traducere un mouse si un usb hub
.
Oana in seara asta mi-a spus ca vrea la alta gradinita, ca acolo nu-i mai place, incercand sa aflu de ce, mi-a spus ca una din educatoare o trage de par
aceeasi educatoare care de cate ori era de dimineata fie mea se imbolnavea subit
. Pana acum am refuzat sa cred ca inadaptabilitatea de anu trecut i s-ar putea trage de la educatoare. Imi amintesc cand de abia incepuse sa bagauie cate un cuvant, trebuia sa plec neaparat si ea nu vroia nicicum sa se trezeasca, dadaca era plecata nu stiu unde, am sunat-o pe prietena mea (mama de imprumut, cum se alintau ele) sa vina sa o ia ca in Diana nu aveam nici o baza si incepe pitica seara sa-i povesteasca ca mi-am spart capul, ca am intins hainele si am dat cu capul de geam si ca mi-a curs sange

nu stia ce sa creada prietena mea, noi nu ne vazusem deloc in dimineata aceea
iar fie mea povestea cu atata convingere![]()
Pupici multi si somn pufos!
pozne-npoze