Inimioare de iulie - august 2005 ! (21)
Raspunsuri - Pagina 14
valcampan spune:
Ei m-am vazut pe lista dar chiar am aut scuze mari de tot; ne-am mutat cu sediul firmei, pina azi nu am avut calculator. Iar seara cind ajung acasa nu ma lasa David sa stau pe pc caci e musai sa ma joc cu el sau sa se joace el pe calculator .
David e bine, merge in continuare fara probleme la gradi. Ieri a venit teatrul de papusi la gradi dar nu mi-a dat prea multe detalii decit ca vazut 'papuci'. daca il intreb ce maninca la gradi imi raspunde mereu la fel adica ' cioba ci cane'. Mai nou ne intreaba daca il iubim si ma prinde cu minutele lui de git , ma pupa si imi spune ca ma'iubece'. Eu sunt nobosita rau caci am tot mutat saci pe scari cu dosare si tot felul de hirtoage . Ma dor bratele, umerii cred ca imi trebuie un masaj zdravan. In fine nu are rost sa visez am multa treaba la servici, voi veni si in weekend ca sa termin.
Mai revin curind sper eu. Pupicei !!!!!
Tethys spune:
... in sfarsit, am ceva mai "mult" timp sa va scriu
...
Marami... mereu, am vrut, sa va mai povestesc cate ceva din "nazdravaniile" lui Robert... dar, timpul, m-a facut sa transmit doar "telegrame"... ca tine
...
Deci... vroiam sa va povestesc despre "Robert si gradi"... va trebuie ceva imaginatie pt. gesturi si mimica
...
Hmmmhhh... Tare-mi place, cand, o imita pe d-na educatoare... Isi ia o foaie de hartie, de ex. (uneori e o jucarie), o ridica-n sus si zice: "Vedeti, copii?!? Vedeti?!? Ce-i asta, copii?!? Spuneti, copii!!!"
... Sau: "Copii, vreti sa mancati, nu-i asa?!? Ne asezam la masa!"
... Sau: "Cine vrea la baie, copii?!? Faceti trenuletul!!!"
... etc. ...
Alteori, ma pune pe mine, sa fac pe d-na educatoare
... Si-mi zice, batandu-ma pe umar: "D-na educatoare, fac pipi!"... Si-l pun sa faca pipi... si face, bineinteles... Sau: "D-na educatoare ma spal pe maini, asa-asa-asa!!!"
... etc. ...
Si-mi place tareee muuult, cand, imi canta ce a invatat la gradi... inclusiv gesturile
... Sa-l vedeti, de ex., cum canta el: "Ratustele mele pe balta s-au dus/ Stau cu capu-n apa si codita-n sus"... bagand el, capsorul in apa si ridicand codita-n sus, zgaltaind din fundulet
&
... Sau, cantecelul cu iepurasul "tup-tup-tup"... etc. ...
Asaaa... cand imi mai aduc aminte, de la gradi, va mai pun
...
Acum, o "perluta" de azi...
Deci, se trezeste Robert din somnul de dupa-amiaza... siii... vazand masina de tocat carne pe masa (o folosisem la tocat ingredientele pt. zacusca
), ma intreaba, serios: "Ce faci cu carnatul asta?!?"
... Meyyy! Ce tinere de minte are
!!! Folosisem masina de carne la Craciunul trecut, la umplut carnatii
... Si, a trebuit sa-i explic, ca se cheama masina de tocat carne, nu "carnat"
... hmmmhhh, hmmmhhh...
Mno... acum va las...
si pe mai tarziu...
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
nicoll_mada spune:
Neata!Si eu am absentat ieri motivat...O zi intreaga m-am chinuit o zi intreaga sa ma punctez cu principalul nostru furnizor....de la inceputurile firmei

.Adica de cativa ani buni...nu am avut timp nici sa deschid sa citesc,dar sa mai scriu.Bine ca pana la urma am reusit sa vedem de unde provenea o parte din diferenta,iar pt restul mai am si ziua de azi,asa ca profit sa scriu repede.
Cryna este drept ca legat de educatoare cel mai important este ca fata de Robert s-a schimbat.Cat despre faptul ca sunt parinti care tolereaza anumite "amenintari" macar...eu nu-i pot intelege.
Pe mamica vrenicuta si pe baiatul cantaret!Imi plac la nebunie cand povestesc ce fac la gradi si imita pe doamne.
Cristiana off o pupam pe Diana sa nu fie nici o problema.Cat despre OPC...nu discutam,cauta pana gasesc ceva.Tinem pumnii sa fie alte probleme!
Vali motivam absentele si va pupam si noi ca si noi va "ubim"!
Despre noi in general de bine.Doar ca ieri mi-a venit fata cu niste cearcane de imediat mi-am dat seama ca a plans la gradi.Intreband-o ce s-a intamplat mi-a zis ca la masa a mutat-o de la masa la care statea cu prietenele ei.Azi am vb cu asistenta si mi-au zis ca au fost foarte multi ieri prezenti si nu a mai avut loc ca a venit mai tarziu.Eu nu am crezut-o,fata nu ma mintea ca a fost mutata.Asa ca am rugat-o frumos sa aiba grija ca fata sa stea la masa cu colegii ei,caci nu vreau sa planga iar si sa zica ca nu mai vrea la gradi.
Grasunica mititica e bine,vorbeste pe limba ei din ce in ce mai mult si e o dulcica.
Acum va pup si fug la treaba,o zi buna si un week-end placut!
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
anis spune:
neata
Eu sunt bine, pitica la fel.
Am si eu nevoie de un sfat d e la voi .Ingrid se revolta , a devenit cu "nu" in brate...
a inceput sa faca totul pe dos..urla f tare...chiar mi-a scapat mana un pic in parul ei...si asa m-a durut...dar pur si simplu ma aduce la exasperare uneori..
si asta dureaza de vreo 2 luni.Chiar nu stiu ce metoda sa aplic..ce comportament.
De ex, dim, nu vrea sa s e imbrace..eu zic ok, nu te imbrac, la 1 min dupa ,urla ca ea se imbraca..dupa aia,, eu nu merg la gradi, eu zic ok, ramai acasa atunci, pe urma alte urlete....ca ea merge la gradi.Cand sa o i-au de la gradi, urla ca nu vrea acasa.. cand o pun la masa..iar nu..si tot asa..
anis spune:
Fetele ce mi-ar place sa stau pe aici..dar momentam am un ritm, dim dorm, azi e exceptie, la pranz fetele mele mai mari, pe urma aia mic, dormim iar si dupa aia prefer sa ma joc cu ele..macar o ora daca o am libera.
dar va ajung eu
Irda spune:
Salutare fetele!
Bravo voua...celor cateva care mai tineti subiectul "in viata"!
Nu stiu ce s-a intamplat de fapt aici......incetul cu incetul subiectele comune s-au diluat foarte mult si mamicile n-au mai intrat sa spuna povesti despre pui...pacat:(
Briana...pupicim bolnavioara ........ se pare ca sunt virozele in floare ufff!!!
Anis....si DAria e la fel....cu "nu" in brate si "nu vreau" se pare ca e o etapa....pe care sper sa o depasim curand!
Eu o mai "pacalesc" zicand ca am nevoie de ajutorul ei...in diferite lucruri...ca numai ea ma poate ajuta ...si devine cooperanta si la ceea ce am eu de zis dupa o portie de "cerut ajutor":D....
E foarte mandra cand ma ajuta cu cate ceva, dar tot e dificil!
Pupicim gasca de fete scumpe!
Tethys spune:
O "telegrama" scurta
... de la Robert
...
Deci, ieri dupa-amiaza, eu trebaluiam prin bucatarie... Robert era cu bunica-su, in sufragerie, la televizor... Numa' ce-l vad, ca trece pe hol si se duce la unchiu-su in camera, care era la calculator... si-l aud, ca-i zice lu' unchiu-su: "Eu sunt 'baiat adevarat'!!!"
&
. Iar, aseara, inainte de a adormi, imi zice: "Eu sunt, un 'copil adevarat' si voi fi, un 'baiat adevarat'!!!"
&
... Cre' ca, a auzit el ceva pe la televizor
... hmmmhhh, hmmmhhh...
la toate... pe mai tarziu...
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
nicoll_mada spune:
Neata la toata lumea!!!Si o saptamana cat mai buna va dorim!
Noi ar trebui sa fim in vacanta,dar fiimd program prelungit la gradi aceasta trebuie sa functioneze si am preferat sa nu facem pauza.Ma gandeam ca se va dezobisnui si iar va plange.Asa ca mergem in continuare zi de zi.
Anis ai toata intelegerea noastra pt absenta.Cat despre luatul pe "nu in brate" si noi trecem prin aceasta faza.De cele mai multe ori o las asa cum zice ea chiar daca se suceste.Dar atunci cand se suceste nu mai fac ca ea explicandu-i ca prima data nu a vrut,deci se contramandeaza actiunea respectiva.Nu am gasit nici noi solutia momentan,speram sa depasim cat mai repede.
la toate fetele!
Irda sunteti niste frumosi cu totii,am vazut pozele.Va pupam si pe voi!Eu zic ca totusi avand copilasi de aceeasi varsta ar mai fi cate ceva in comun pe marginea caruia sa povestim.Deci,cu cateva randuri noi tot va asteptam!
Cryna
"baiatul adevarat" si mamica!
Gata,fug la treaba ca...avem fiscul pe aici.
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
lulu75 spune:
Buna mamici!
Eu sunt foarte ocupata la serviciu. Vin dimineata si ajung acasa seara la 19.00-19.30. Acasa... Andrei ma ia de odihnita si construim, ne jucam, iar marea lui placere din ultima vreme, este sa ii citesti povesti. A renuntat la desene animate, pt povesti. E fascinat.
Merge la gradinita, unde are un "fratior" de care nu are voie nimeni sa se atinga si mai are un coleg cu care este in conflict permanent, dar nu la modul violent.
Nu ma pot plange ca nu e cuminte, dar e si el copil si mai face prostioare. Iar cand le face si ii spun ca m-a suparat, are replicile pregatite: " a fost un acident, se mai intampla mami, nu te mai supara" si urmeaza pupicii.
Luminita si
Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)
Album Andrei
www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii ingerasului meu
Irda spune:
Multumim de apreciere Nicoll_mada!
Si eu....ca si tine ...sunt tare mandra de gagicile mele!:)
Acum am fost racite toate 3......a fost tare nasol...le-a trecut lor si m-a luat pe mine zacutul cu febra si tot tacamul.
pupicei tuturor!