Inimioare de iulie - august 2005 ! (21)
Raspunsuri - Pagina 12
nicoll_mada spune:
Heiiii.....FETELEEEEEE...nu e nimeni pe aici pe la noi?
Se poate sa nu dati nici un semn?Mai doua vorbe,trei cuvinte,haideti,nu ia mult timp.
Noi si azi am plans putin la gradi,diseara iar vom sta de vorba,trebuie sa reusim sa nu mai plangem.Statul acasa saptamana trecuta ne-a cam dat peste cap...
Si am avut o noapte asa de agitata..pitica s-a trezit de cateva ori plangand,ies in acelasi timp 2 masele si 2 canini.Nu va spun ca folosim si o gramada de pampesi pe zi,se si irita putin de la kk moale si ceva mai acid.Offff...trebuie sa trecem si peste asta.
Va pup si astept sa vad ca nu ati uitat de tot subiectul inimioarelor noastre!
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
brianamica spune:
Anis, felicitari....!!!!!!
Sa iti traiasca mandrele ! Da si tu un semn cand poti...ca taareee vrem si noi noutati ! Offf cred ca e o dulce cea mica ! Pupam toate 4 fetele (si pe mami aici..evident)
Acum, dupa cateva in zile fara gradi din cauza unei enterocolite urate de tot, azi am reusit sa mergem . Am mai avut noi o tentativa ieri, esuata de altfel insa azi am reusit sa o pacalesc spunandu-i ca au petrecere la gradinita.....
Nu am putut sa o scot din casa altfel ca nici nu imi place sa o scot urland sau sa o las tipand dupa noi ! Nu pot....

Ma tot gandesc ca iar lesina...si ca pana la urma poate sta si acasa. Nu stiu de ce anul asta face asa ca anul trecut desi era mai mica nu am avut atatea probleme...
De ieri insa au dat drumul si la bucatarie, asadar astazi mananca acolo micul dejun, gustarea si pranzul....asta ma bucura foarte tare pentru ca suntem campioane la mofturi !
Am a vut noroc, e o gradinita noua si totul arata impecabil.
marami spune:
OK....telegrafic... Nicoll azi am vrut sa te sun sa-mi spui ce fac inimioarele si mamicile, pfffui, nu mai spun ca n-am mai dat pe aici de vreo doua sau trei zile si s-au adunat 5 pagini, sunt in urma rau![]()
Anis, sa-ti traisca domnisorica si sa te bucuri de ea, ce mi-ar place sa mai fac si eu mandrulitza![]()
Cryna, tu chiar te-ai suparat? Pai, nu stiu ce program au celelalte fete dar eu stiu ca plec pe la 9 - 10 si ajung seara destul de tarziu, am zis ca scriu telegrafic ca Oana inca nu doarme si mai nou nu reusesc sa o culc fara sa adorm si eu.
Albinutzele ce fac? Au inceput cumva hibernarea?
Briana, presupun ca ai observat ca nu esti singura, in dimineata asta si noi am avut pate de lacrimi,, asta dupa ce a stat acasa de sambata pana azi dimineata.... am iesit si noi din ritm. Bag de seama ca Vali e cea mai norocoasa in ceea ce priveste acomodarea.
Si gata ... ca deja devine "telegrama" mea devine eseu.
Promit sa revin daca nu adorm.

mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
valcampan spune:
Felicitari Anis!Ma bucur mult pnetru voi. Cred ca sotul tau nu mai incape in piele de bucurie, va fi rasfatat de 4 fete cucuiete. Bravos mi s-a inseninat ziua!
Mamici eu am inceput noul job si mi-e tare bine. Nu am timp sa va scriu destul pt ca seara cind ajung acasa David pune monopol pe mine. Ne jucam cu masinuta pe masa, prin pat, pe covor. A inceput sa repete dupa mine o poezie despre o pisica. Sper sa o invete curind nu fac mari presiuni mi-e drag sa-l vad cum stalceste.
Va pupic, revin .
anis spune:
FETELEEEEEEEE va multumesc de urari..
Eu sunt ok..ma refac..Iris seamana f tare cu Ingrid cand era NN...de fapt si cu Iarina...numai ca nu e creola..
Sa va zic si de noi..
am ajuns la Breaza, e nebunie curata cu fetele mele..o studiaza pe IRIS, daca se mista in carucior..nu mai zic daca plange ,alearga amandoua la mine...si ma striga..
pana si aia mica ma trage de pantaloni si zice ..da cu o voce dulce.."iris..bebe"
O sa vad eu de acum incolo cum va fi...ma apuca rasul d epe acum...dar vorba sotului ..lasa mama ca ne obisnuim ,,unde erau 2 chitaite..acum sunt 3..![]()
brianamica spune:
Anis, trebuie sa fie MINUNAT la voi acolo....! Te invidiez pentru curaj si ma bucur din suflet pentru minunile tale.
Ai grija de tine...

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE 
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
brianamica spune:

aaa...si sa nu uit...Anis...ceva pozici pentru mamici care au uitat cum e cu BB mic ???![]()
![]()

ANA ESTE ATAT DE MARE
Tethys spune:

Buna la toate fetele!
In primul rand, incerc sa va explic "lipsa"
...
Deci, am disparut... pt. ca, in ultima vreme, nu prea am mai avut acces la net
... Cum am mai spus, am inceput niste cursuri de masterat... siii... culmea
, suntem singurii, dintre toate celelalte profiluri de master, carora li s-a facut orarul, aproape ca la niste studenti
! Adica, ne-au pus cursuri si martea si joia, si etc. ... hmmmhhh, hmmmhhh... Plus ca, la calculator, nu am treaba numai eu... ci, si frate-miu
... mai ales ca, fiind calculatorul lui, are prioritate
... logic, nu?
Asaaa... despre Robertel
... chipurile, s-a mai cumintit la gradi! In sfarsit
! Speram sa ne mearga mai bine de acum inainte... invatam cantecele, poezii... cu desenatul stam mai prost
... in rest, totul destul de bine... Exceptie ca, o luam de la capat cu raceala
!!!
Asaaa... ce sa va mai povestesc? Sa va pun o perluta de-a lui Robert... asta, in caz de nu ati citit-o si dincolo, deja, la sectiunea "Poznasii in actiune"...
Deci, intr-una din zilele trecute, inainte de a iesi pe usa, ca sa mergem la gradi, il "apostrofez" pe Robert, facandu-l "golanel mic"
(smecher adica)... Iar, el imi raspunde, foaaarte serios: "Nu sunt mic! Nici golanel!... Sunt golan mare!!!"
. Ete na!...
...
Mai revin...
la toate!!! Apareti si voi!!!
...
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
brianamica spune:
Noi am fost la gradinita saptamana trecuta de marti pana joi....!
Joi m-a sunat educatoarea sa o iau ca se vaita de burtica !
Vineri (adik ieri) mi-a facut febra si azi noapte la fel ! Am trecut pe antibiotic 

la recomandarea doctorei. Se pare ca avem rosu in gat !

Poate pana la primavara om reusi si noi sa mergem o saptamana incheiata.
Insa ieri, papusa mea cand a auzit ca merg la cumparaturi mi-a cerut sa ii iau o carticica cu un pix "cool ca mine mami !
". Si cat eram eu de necajita, tot am zambit putin !
ANA ESTE ATAT DE MARE