Inimioare de iulie - august 2005 ! (21)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

HELOOOOOO!!! IAR NU-I NIMENI PE AICI?????? CE MAI FACETI? CE MAI ZICETI? CUM O MAI DUCETI? HELOOOOOO!!!

Hai, cam tipat destul ... ADUNAAAREA!!! ...................

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Neata!Gata Cryna sunt aici,cu cafeluta calda-calda.Felicitari si pt bulinuta!Ei...acum ce ar vrea doamna sa fie baiatul ca si un bibelou?Unde-l pui acolo sa stea????Macar se joaca si el la apa,ce sa faci?
La noi se mai indreapta situatia,Codri e aproape bine,iar Stefi nu mai tuseste asa de rau.
La sedinta a fost destul de ok,mai putin faza cu dormitul mai mult.Zic ca asa e programul gradinitei,ca in mod normal la ora 13 sunt in pat.Ca e drept ca se mai trezesc cate unii care daca mai si plang ii trezeste si pe altii.
Dar mey,eu sunt total uimita de ce mi-au zis de copilul meu.Ca e de o cumintenie si seriozitate (asa de om batran),ca rar o vad razand.Dar mananca singura,doarme bine si mai si cere la WC daca e cazul.
Se plangeau educatoarele si pe undeva le inteleg,ca sunt copii care nu au notiunea de a cere la wc,care nu stiu pur si simplu sa tina lingurita in mana.Spuneau ele,mie parandumi-se putin dura exprimarea,ca parintii trebuie sa nu contribuie prin protectie la "handicaparea" propriilor copii.Cam dur pt un prim contact cu parintii.Este drept ca spusele lor au fost confirmate pe loc de un baietel care a facut pe el treaba mare si pt care ingrijitoarea nici nu mai avea schimburi.
Ce am apreciat la ele a fost ca par cadre didactice bine pregatite,care vor vrea sa stea de vb cu fiecare parinte separat la sfarsitul fiecarui an pe baza unei fise psiho-pedagogice a copilului.Institutoarea are chiar si pregatire de logoped pt copilasii care au nevoie,ne-au expus cam ce fac in fiecare zi ca si teme in afara de joc,poezii si cantecele.
Tot intervenind in discutii cu diferite obs sau cerinte vis-a-vis de copilul meu,m-am procopsit si cu presedentia comitetului de parinti.Cum nu se oferea nimeni si eu vorbisem cam cel mai mult,educatoarea m-a intrebat daca nu vreau sa-i ajut.Apai ce puteam sa zic,nu?
Aaaa si nu va spun ca vrem covoare,perdele si draperii ,saculeti pt jucarii,lambriuri si eventual schimabrea ferestrelor.Deci...minim 50ron,pe parcurs mai vedem la fondul clasei.
Ei...si cam ajunge,fug la treaba,intru mai tarziu.Pupici la toata lumea!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Multam de Nicoll ! Felicitari pt. "presedentie" si mult succes! Ma bucur ca se simt mai bine mandrutele tale ! Bafta, sa aveti o clasa cat mai frumoasa si pe gustul vostru! Pacat ca nu ai reusit sa rezolvi pb. somnului... mai vedeti voi ...

Despre Robertel... azi, am primit laude ... Cica, zilele trecute, a lovit o fetita cu creionul peste mana, in joaca, nu extraordinar de tare, asa un picusor... dar, cum fetitele is ceva mai smiorcaite decat baietii , l-a pus d-na sa-si ceara iertare, ca sa impace fetita ... Si, cica, s-a dus Robert la ea, a luat-o de dupa gat si si-a cerut iertare... Era, d-na educatoare, tare incantata de gestul lui ... Mno, doar asa il invataseram sa faca cu noi, acasa, cand se intampla sa ne mai loveasca... deci, a pus in aplicare si la gradi... Ca asa trebuie, nu?!? Eeeee...
Iar, azi, cica era el cam somnoros, si l-a chemat d-na langa ea, la catedra... si, cica, si-a pus Robert capul pe umarul ei, siii ... ... Hmmmhhh, hmmmhhh... se pare ca, pana la urma, incep sa se inteleaga cei doi (Robert si d-na) ... iar, copilutul meu, incepe sa mearga pe drumul cel bun ... se linisteste incet, incet... cred ca era si asta o faza a acomodarii la gradi , zic eu...
Acum, fug si eu... poate mai revin... la toate fetele... pe mai tarziu...

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

a nascut ANIS!!! Azi-noapte la 12.30 s-a rupt apa, pe la 5.35 avea dilatatie 7. Sunt bine aman2, pitika seamana cu surorile foarte bine!! Deocamdata atat stiu

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

FELICITARI ANIS!!!SA VA TRAIASCA PRINTESA SI SA FITI SANATOSI CU TOTI!!!Sa te refaci rapid,sa ai laptic mult si BB sa fie papaciaosa si cumintica!!!

Albinutzza multumim de informatie!Macar asa ai iesit putin din stup!Voi ce faceti,cum ii e lui Luca la gradi?Frumoasa Maria ce mai face? pe toti!
Cryna ce cavaler poate fi Robert,chiar daca in urma unei greseli!Bravo,ma bucur ca doamna voastra incepe sa vada ce baiat e Robertel "al nostru"!

MMN

Mergi la inceput

ANISSS! FELICITARI PENTRU BEBELINA!!! MULTA PUTERE DE "A FACE FATA" LA TOATE TREI !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

FELICITARI ANIS!!!! Sa fie sanatoasa, norocoasa si papacioasa! Tu ai demonstrat ca Dumnezeu poate face minuni.

Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)

Album Andrei

www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete

Povestea nasterii ingerasului meu

Mergi la inceput

Hai ma... fetelor!!! Iar ati disparut??? Sau... iar, nu vreti sa scrieti nimic??? Chiar, nu mai vreti sa dati nici un semn de viata?!?
Mno... bine... daca v-am plictisit... sau "deranjat"... ma retrag si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geaninaelena spune:

Felicitari Anis!! Sa va traiasca bebelina si sa va bucurati cu totii!!!

Despre noi ce sa va zic? Mihai a inceput pe 15 septembrie gradi; primele 2 zile au fost ok dar dupa a inceput sa planga si sa zica ca nu mai vrea la gradi! In fiecare dimineata mi se rupe sufletul ca il las acolo urland si incercand cu disperare sa se agate de mine.
Nu vrea sa manance acolo si nici sa doarma "vrea acasa cu mami sa o ajute sa faca mancare si curatenie".
Sa zicem ca zilele trecute a facut ceva progrese adica a inceput sa manance cateva linguri de mancare si nu se mai invarte in cerc zicand ca lui ii este dor de parintii si surioara lui.
De cand a inceput gradi o tine intr-o raceala care nu ii mai trece: 2-3 zile ii curge nasul si il doare in gat (l-am tinut acasa)si alte cateva zile merge tipand ca nu vrea sa ramana acolo...colac peste pupaza joi noapte a facut temp 39.5 si scaune moi asa ca suntem pe regim si sta din nou acasa pana ii trece.
Sper sa se acomodeze cat de curand posibil pt ca altfel simt ca innebunesc...nu vreau sa imbolnavesc copilul psihic pt ca nu vrea la gradi...vom vedea cum evolueaza.

Cam atat deocamdata...

Va pup pe toate si va imbratisez!!!

Mergi la inceput

Neata!Gata cafeluta fetele!Va pupam pe toate la inceput de saptamana sa va fie bine!
Cryna hai mama cu jucariile inapoi,unde ai disparut?Eu am absentat motivat,am cules strugurii,am baut putin must si gata,am venit.
Geanina imi pare rau ca inca nu v-ati acomodat la grdi,nu stiu ce sa zic si eu eram speriata sa nu traumatizez fata,dar incet incet s-a onisnuit.Poate inca putina rabdare si explicatii lui Mihai in ceea ce priveste gradi.

Noi azi am mers din nou la grdi,e drept ca am bazait putin,dar ma asteptam dupa saptamana de pauza fortata.Pana sa plec eu deja isi stergea lacrimile si vorbea cu una din "surioare".
Codruta nu mai tuseste,dar Stefi inca mai presteaza.Vineri i-a mai dat o tura de antibiotic si inca un sirop pt fluidizarea mucusului.Oricum sunt deja semne de mai bine.
Fug la treaba,va pup du;ce!

MMN

Mergi la inceput