Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (53)
Raspunsuri - Pagina 8
ioanara23 spune:
daaaaa...papa, papa.....
fetele am uitat sa va spun ca m-am apucat de baut sucurile alea de mere+sfecla rosie, pe care le fac in fiecare dimineatza fresh din o sfeclutza si 2 mere mari...
voi ce sucuri mai beti? ma refer facute acasa...
eu in fiecare toamna faceam o cura de suc de legume (mere+morcov+telina) sau cu fructe (struguri+mere+lamaie), la fiecare din cele 2 tipuri de suc adaugand 1 ligura de catina macerata cu miere..si n-aveam nica toata iarna...
acuma beau doar sucul asta ca nu stiu daca restul combinatiei mai e recomandata in sarcina...
ioana
20+
puiutza mica
StelaPopescu spune:
ioana tu cum iti faci sucul de sfecla , adica cum il obtii, ca eu nu reusesc la robotul meu.
21+cu
ingrid70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny ingrid, le simti, dar nu te dor, parca te tot freaca cineva la melodie si tot strange si relaxeaza ceva pliu de piele pe interior... Am si eu destule... cu Daria Nandini de 6 luni+Daria: "posedata de bine" (persana) Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa) Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea! |
ioanara23 spune:
pai stelutzo am un storcator...curat sfeclutza de coaja o spal bine, o tai felioare, tai merele felioare....SI SUCUL SE PUNE IN CEVA DE STICLA SI SE AMESTECA CU O LINGURITA DE CERAMICA, LEMN SAU O LUPATICA DE PLASTIC, NU DE FIER...
storcatorul il am de vro 3 ani, inca e bun....
ioana
20+
puiutza mica
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tuchi123 Noi suntem ceva mai binisor, in sensul ca au scazut in intensitate contractiile si nu prea mai sunt dureroase, in rest...la pat cu perne, cu patul ridicat pe caramizi etc. Maine implinim 23 sapt. 22+BogdanDoamne ajuta |
Claudia imi pare tare tare bine ca esti ok. ti-au dat drumul din spital???
Ingrid.. e normal sa nu t emai poti invarti ca niainte in pat... ca ai ceva locatar in burtica . saracul uterul ala dupa ce ca e intins de chirias... daca te mai rasucesti si tu repede... ce sa faca mai intai. se contracteaza ca e si cu vreo 500g mai greu.
Raluca imi pare tare tare rau ca Ioana tot plange la gradi. dac ao intrebi de ce o face ce raspunde? nu ii place de educatoare? de vreo colega/coleg?
StelaPopescu spune:
tuchi123, imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva, ai grija de tine si de bebe mic.
bee "La multi ani", si sa ai parte de tot ce-i mai bun in lume.
22+cu
ingrid70 spune:
Tuchisor, ce ma bucur ca te simti mai bine! Iti tin pumnii sa ajungi cu bine la 37 de saptamani, ca dupa aceea daca vrea sa iasa nu mai conteaza, e la termen! 17+
StelaPopescu spune:
ma gandeam eu cea trebuie sa ai storcator, din pacate eu nu am decat robot, pe care nu-l pot folosi ca pe un storcator,
22+cu
ingrid70 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui roxanaz
Ingrid.. e normal sa nu t emai poti invarti ca niainte in pat... ca ai ceva locatar in burtica . saracul uterul ala dupa ce ca e intins de chirias... daca te mai rasucesti si tu repede... ce sa faca mai intai. se contracteaza ca e si cu vreo 500g mai greu. |
Naty spune:
LA MULTI ANI, BEE!
Scuze, nu am vazut de la inceput ca e ziua ta.
roxana zice ca nu ii place nimic .
Vorbeati de imbracaminte - eu am resuit de bine de rau sa imi creeez o garderoba de toamna pentru servici, mai mult din haine de la magazine normale. Va dau un pont: mi-am luat de la Promod 2 fuste super dragute care au la talie o banda elastica lata, cred ca mai merg cel putin 2 luni de acum incolo; sunt din colectia noua, daca mergeti intrebati vanzatoarele daca au ceva care sa mearga la gravide si o sa vi le indice. Mai am 2 rochite largi si o pereche de pantaloni cu talie f.f. joasa, tot de la magazine normale (mi-am luat masura mea uzuala asa ca le pot purta si la anu`) plus o fusta si niste pantaloni de gravi de la Mothercare.
Am insa alta problema - dresurile. Mi-am luat 2 dresuri speciale de la Mothercare pe care am dat 55 RON si ieri dimineata, fiind intr-o graba teribila sa plec, am constatat cu disperare ca nu numai ca sunt tare, tare urate (adica au niste dungi si pete pe ei) dar si ca sunt imposibil de imbracat fiind total suciti.
Voi cum rezolvati problema asta?
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 22+ cu
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI