Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (53)
Raspunsuri - Pagina 7
ingrid70 spune:
Si mie mi se intareste burta cateodata, o simt mai ales noaptea sau seara cand stau intinsa in pat, ca ziua nu-mi dau seama, dar nu ma doare absolut nimic. Or fi contractii nedureroase? Nedureroase inseamna ca nu le simti sau ca le simti si nu te dor??!!La multi ani sarbatoritelor!!! 17+
Selene_Bunny spune:
ingrid, le simti, dar nu te dor, parca te tot freaca cineva la melodie si tot strange si relaxeaza ceva pliu de piele pe interior... Am si eu destule...
cu Daria Nandini de 6 luni+
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
justme25 spune:
Nedureroase inseamna ca le simti,dar nu dor!
Justme 24+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1
http://community.webshots.com/album/565627790XVIufn?vhost=community
Ciufik spune:
salutare la burtici!
Albinuta!
scriu si eu cu toate ca ma incearca o leneeee..dar de citit va citesc.
Tiza mea - andre-ea nici eu nu am kef de munca si nu ma pot concentra si mi-am mai schimbat si job-ul de curand, in aceasi companie, dar alta pozitie si am multe de invatat, colege noi, numai colege....unele dintre ele mame dar se pare ca au uitat cum e cand esti gravi, ca mai uiti, nu zburzi pe acolo si nici nu-ti vine..prin urmare am bagat un mic CM, care se termina joi.
Raluca a scris Roxana de sapt/trimestru si parca din sapt 28 intram in trim 3. La faza cu placenta nu stiu sa-ti raspund, dar a mea la ultima eco de la 21+ avea grad 0 de maturare si teoretic eram in trim II...dar dc ai eco la Iosup si el ti-a zis asta, am inteles ca la el gradul de maturare se vede altfel.
Dalma - multi ani fericiti impreuna!
Cristi ai gatit ieri?
Ledi (ce-mi place numele tau) - bravo ca ai trecut de "broderie"!
Mai citesc si mai raspund, ca stau prost cu memoria si am uitat ce vroiam sa mai zic!
Andreea 23+ cu Andrei
Ciufik spune:
AAA, mi-am amintit !
si eu am contractii, de cele mai multe ori nedureroase, destul de dese, si noaptea cand cica ar tb sa fim relax...dar am avut si dureri de burta ca la cm si am inteles ca stea sunt contractii dureroase. am fost la control si colul era destul de lung, inkis si nu pierdeam lichid.
dr mi-a recomandat un pic de repaus, apa multa, ma dispera cu apa, de cate ori ii zic de contractii imi zice - BEA APA!, asa ca ma conformez, 3 no-spa forte e zi si supozitoare cu scobutil.
dr meu e Badiu de la municipal, unde si intetionez sa nasc, sper sa nu aiba planuri de Craciun/REv ca l-am intrebat si nu stia, cu toate ca el e f sigur ca nasc dupa 4 ian.
Mai merge cineva la Badiu?
hai m-am intins ca o zi de post.
Andreea 23+ cu Andrei
Leditia spune:
Porumbita,eu sunt in CO acum,iar apoi o sa intru in medical.Dr mea mi-a interzis categoric sa merg la job.Asa am rezolvat eu cu jobul.
Ref la site,nu ,n-am mai comandat de acolo,dar sunt un pic cam disperata ca nu am haine si nici de unde sa-mi iau!Si trebuie sa ma risc cu ce gasesc pe net.
Momentan mi-am comandat de la tara niste blugi,sa vedem cum vin.
Burtica se intareste si la mine chit ca-s pe tratament intensiv cu injectabil.
Lisa felicitari pt bebelina frumoasa si sanatoasa.
Ciufik mersi de aprecieri.
Raluca,nu stiu cum e cu gradul de maturare..eu am 1 si cica e bine.O fi apa de vina?Aia 5l pe care-i beam cu disperare zi de zi?
pupam fetele.
Eu sunt cu nervii prastie,n-am reusit sa depun actele...ma chinui de nu stiu cand si mereu apare ceva .E incredibil!Am dat divort in 5min si ma chinui de nush cand sa ma recasatoresc!
POZE
Minunica mea
23+ cu David Christian
Naty spune:
Hello!
Sunteti bine?
Eu tot suparata cu mandra care face din ce in ce mai urat la gradi. Nu cred ca ma mai lasa inima mult sa o duc. Doamne, greu e sa fi mama! Incurajator, nu?
Intreba cineva de hainute de bebe: eu i-am pus Ioanei din cele 0-3 luni desi s-a nascut de 3,700 kg. Parca pe la 2 luni am schimbat cu 3-6 luni. Oricum, marimea lor difera in functie de firma.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 22+ cu
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
cami_antonia spune:
fetelor
salutare
vreau si eu sa felicit pe BEE...la multi ani ...multa sanatate si tot ce iti doresti....un bebe sanatos si voios....si de la mine o ..
dalma la cat mai multi ani fericiti...sa va iubiti si sa fiti sanatosi....
lisa felicitari pt fetita....
vroiam sa intreb daca a mai numarat cineva nr de fete care au mai ramas cu sexul necunoscut la bebe ca mi se par prea multe...daca nu voi face eu acest lucru putin mai tarziu..
despre noi ce sa va zicem/....suntem bine si asteptam intalnirea si cu doctorul din Bucuresti de vineri....si inca nu am wsimtit pe bebe in exterior....tot astept....
la toata lumea
18+ANTONIA IOANA
Camelia
flowerbee spune:
Buna,
Vin cu tort si cu papica buna pentru toate gravidutele!
Multumesc din suflet pentru urarile de bine si toate gandurile bune pe care mi le-ati transmis. Si eu va doresc asemenea si sa ajungem ne vedem copilasii sanatosi la piept.
Haideti si la un pahar de sampanie nealcoolizata!
Vorbeati despre intarirea burtii. Aveti grija ca intarirea burtii se semn de contractie. Asa mi-a zis dr, sa ma alarmez cand ma doare burta si este insotita de intarirea burtii.
Pupici multi!
Bee20+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
tuchi123 spune:
Buna ziua tuturor!
La multi ani Bee si multa sanatate tie si bb-ului
Noi suntem ceva mai binisor, in sensul ca au scazut in intensitate contractiile si nu prea mai sunt dureroase, in rest...la pat cu perne, cu patul ridicat pe caramizi etc.
Maine implinim 23 sapt.
22+BogdanDoamne ajuta