Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (53)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Sa traiasca sarbatoritele (ca doar vorbim la plural acum, nu?)LA MULTI ANI FLOWERBEE!!!!!

Justme 24+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1
http://community.webshots.com/album/565627790XVIufn?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Bee!

Irina, bine ai revenit! Nu-ti fa atatea griji cu eco morfologica, sigur va fi bine.
Daiopri, felicitari pentru eco. Las' ca-i frumos sa afli abia la final ce-i bb.
Porumbita, acum ceva timp ti-as fi spus ca e ok Iosup. Anul trecut insa n-a vazut o malformatie importanta la un bb. Pop stiu ca-i foarte bun, dar cred ca orice ecografist poate gresi ceva. Faptul ca e unul cunoscut nu-i o garantie. Ce sa zic, e un gamble cu eco astea. Pana la urma totul e in mainile lui Dumnezeu.
Intarirea burtii inseamna contractii. Uneori ele pun probleme pentru col, alteori nu. Oricum, ai grija.
Lisa, felicitari pentru rezultatele bune la eco!
Dalma, La multi ani si voua!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200523+ Am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Neata burtici!!

La multi ani, Bee!!!!! Sa fii sanatoasa, si tu si tati si pitica mica!!! S-aveti parte de tot ce e mai bun!!!

billy - eram sigura!! sigura!! :PPPP
lisa, daiopri - felicitari pt rezultatele bune la eco!
Daiopri - nu fii amarata - las ca's frumoase surprizele!
ioana - ai idee daca mai avem vreun targ de bebi la Iasi pana nastem??

23+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Fetele merge cineva la Baby Expo, incepand cu 18 sept??

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

17+ Maria-Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Intrebare: grad 2 de maturatie a placentei e ok pt trim 2 de sarcina nu?? eu parca asa stiam trimestru = maturatie placenta...
in a cata saptamana/ luna intram in trim 3??

23+ cu Matei Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

ralucutza MA CREZI CA FIX LA ASTA MA UITAM PE NET ACUMA? la ce targuri se mai organizeaza in toamna asta...da' bunica daca vad ceva! voiam sa le intreb pe fetele de la "gravidutze si mamici de iasi" daca stiu ceva...

ioana

20+

puiutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

nu de alta , dar a venit racoreala...si trebe sa ne imbracam si noi cu ceva adecvat, de toamna...noroc ca am cumparat in august o pereche de pantaloni lungi mai grosuti pt la munte...acu' tare-s buni!...in rest....nimic nu-mi mai vine...ma strange la burtica!

ioana

20+

puiutza mica

Mergi la inceput

Intrebare: grad 2 de maturatie a placentei e ok pt trim 2 de sarcina nu?? eu parca asa stiam trimestru = maturatie placenta...
in a cata saptamana/ luna intram in trim 3??

of of
ioana eu mi-am luat de la HV Street din Mall si din Hala cateva chestii dragute - o pereche de blugi cu burtica, o pereche de pantaloni la dunga (chiar f misto) tot cu burtica, un sarafan de blugi. nu gasesti intotdeauna haine dragute la ei, da daca-i vizitezi destul de des pana la urma reusesti! :))

23+ cu Matei Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalma spune:

Roxana, multumesc mult pentru promptitudine.

Eu abia aseara ( la 19 saptamani) am simtit fluturasul din burtica, adica cred ca a fost Daria Maria, in timp ce stateam si citeam inlacrimata povestile nasterii unuor stelute, aici pe forum...cred ca s-a emotionat si ea.

Deja la noi toata lumea ( colegi, tati, parinti, prieteni apropiati) vorbesc de Daria Maria ca si de o persoana prezenta fizic. De exemplu m-a servit azi o colega cu chips si intraba " oare ii plac Dariei?" Pur si simplu e minunat, daca acum e coplesitor, cum va fi cand o sa o tin in brate???

Doamne ai grija de Daria Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

'Neata, fetelor!

La Multi Ani, bee, sa fii sanatoasa si sa ai un copilas dragalas si cuminte si frumos si destept!

Eu topaiam azi-noapte prin casa, de fericire ca ploua cu bulbuci si cu fulgere... Am suferit cumplit vara trecuta si vara asta, chiar imi aduceam aminte, cu o stare de brrr, de:
- cum am stat in maiou si cum curgea apa pe mine non-stop
- cum faceam 3 - 4 dusuri pe zi si, pentru aia, tot transpirata si imputita eram
- cum trebuia sa spal zilnic haine (de mana), pentru ca erau ude de la purtat
- cum nu puteam dormi de caldura
- cum erau 38 de grade la 7 seara, 30 la 10 seara si, peste zi, clar peste 40, cred ca ajungeau si pana la 50
- cum eram in spital si lasam geamul si usa salonului deschise, sa se faca putin curent, si cum venea asistenta si inchidea usa, ca sa nu se scurga caldura pe holul sectiei
- cum la baia din salon era sauna
- cum nu puteam iesi mai deloc pe afara, pentru ca nu era aer
- cum ma uitam zi de zi dupa nori de ploaie si cum ploua din an in Pasti, si atunci, 5 - 10 minute, dupa care solul si cladirile emanau o caldura de te lesina
- cum toate astea s-au combinat cu o gramada de dureri, de toate soiurile si intensitatile

Concluzia: pa, vara, du-te si nu mai veni...

Baby Expo este si in noiembrie...

cu Daria Nandini de 6 luni+

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput