Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (53)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Raluca imi pare tare, tare rau. ai incercat cu mersul la gradi impreuna cu jucaria preferata?
eu nu port decat ciorapi cu banda elastica asa ca nu am probleme la capitolul asta. trebuie sa ajung si eu la promod cand oi fi prin bucuresti ca mi-am adus aminte ca ai mai zis ca ai gasit la ei fuste ok. nu poti duce ciorapii inapoi la mothercare???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Raluca imi pare tare, tare rau. ai incercat cu mersul la gradi impreuna cu jucaria preferata?
eu nu port decat ciorapi cu banda elastica asa ca nu am probleme la capitolul asta. trebuie sa ajung si eu la promod cand oi fi prin bucuresti ca mi-am adus aminte ca ai mai zis ca ai gasit la ei fuste ok. nu poti duce ciorapii inapoi la mothercare???

Ba da, merge cu papusa de care nu se desparte niciodata ...

Ciorapii o sa ii duc inapoi sa vad daca ii primesc o sa fac un scandal ...
Eu nu suport ciorapii cu banda elastica, mi se pare intr-una ca imi cad .

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 22+ cu
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StelaPopescu spune:

Eu am fost inspirata in vara cand am fost in concediu si mi-am cumparat din spania cateva perechi de blugi pentru gravidute , erau la reducere in Zara, 7 euro perechea [pk, si am stat cu frica daca ma ingras si nu ma mai cuprind(la pulpe). Pantaloni de birou mi-am luat din magazinul Titan cu 100 si 110, dar nu sunt foarte multumita de calitatea lor.

22+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ciufik
dr meu e Badiu de la municipal, unde si intetionez sa nasc, sper sa nu aiba planuri de Craciun/REv ca l-am intrebat si nu stia, cu toate ca el e f sigur ca nasc dupa 4 ian.

Mai merge cineva la Badiu?

Andreea 23+ cu Andrei

N-ai citit pe prima pagina, tizo! Si eu tot la Badiu. Mie mi-a zis pe la inceput ceva de genul ca s-ar putea sa plece de Craciun. Si nu-mi convine deloc. Da' dupa 5 ian. sigur e in Buc. ca tot insista sa ma taie atunci.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200523+ Am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

nu cad mah, pe bune . se tine chiar foarte bine. succes la dusul inapoi... nu vaz de ce ar face fitze avand in vedere ca is luati acum si ca mai si au o gramada de defecte. ma gandeam la strategia cu "pregatim papusa pentru gradinita" "ii facem ghiozdanelul" "culcam papusa ca se trezeste maine sa se duca sa se joace cu celelalte papusi la gradi"...oare asa merge?ce zic educatoarele? plange toata ziua sau ii trece pe parcurs? cum o gasesti tu sau cine o ia de la gradi? poate o discutie cu educatoarea mai aduce ceva clarificari.. succes mult!
Stela, bravo, chiar ca ai fost inspirata cu blugii de la zara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchi123
Noi suntem ceva mai binisor, in sensul ca au scazut in intensitate contractiile si nu prea mai sunt dureroase, in rest...la pat cu perne, cu patul ridicat pe caramizi etc.
Maine implinim 23 sapt.

22+BogdanDoamne ajuta

BRAVO! Ce ma bucur!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200523+ Am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Rox am incercat multe tertipuri, inclusiv asta ... degeaba. O sa merg maine sa vorbesc cu educatoarea. Bona imi spune ca nu o gaseste plangand, dar nici vesela si ca educatoarea i-a zis ca sta singura, nu vorbeste cu copiii si mai plange din cand in cand, dar nu intr-una. Mie imi povesteste Ioana ca nu ii place de copiii de acolo, ca sunt urati si ca mananca micul dejun si fructele (da raportul in fiecare zi ce si cum a mancat) dar nu vrea sa se joace, nici sa danseze nici sa faca altceva. Intr-o zi a zis ca a laudat-o doamna ca a desenat frumos, dar nu era incantata a fost un "by the way". Merci ca te gandesti la noi, conteaza mult pentru mine sustinerea.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 22+ cu
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

multumesc mult fetelor!
imi e asa de groaza sa mi se trezeasca sotiorul. noi lucram pe timpul noptii si azi vreau sa vorbesc cu el sa ne schimbam pe zi, ca mie incepe sa imi fie frica pe timpul noptii si nu cred ca e normal sa schimb bioritmul normal. offf, sper sa vrea!!!

21S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

tuchi ai grija de tine in continuare....ma bucur ca esti mai bine....lisa dar de ce lucrati noaptea???

18+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

nu te sochezi,da???
amandoi lucram pe taxi in Chicago

21S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput