Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (53)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976

Fetelor, apropo de contractii. Eu stiu asa:Contractiile sunt normale dupa luna a-5-a (sunt asa numitele Braxton-Hicks)pt ca uterul incepe sa se pregateasca de nastere.
Important este:
1. Sa nu fie zilnice!
2. Sa nu fie dureroase, trebuie sa simtiti doar ca se intareste burtica si atat.
Alina24+ cuEMAde ianuarieMami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Exact asa simt si eu, ca se intareste burta si atat. Si nu zilnic! Or fi contractii Braxton Hiks? Dar eu sunt in luna a -4-a, maine intru in saptamana 19, deci in luna a -5-a??!!17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Ioana, La multi ani! si tot ce iti doresti sa se implineasca!

Ma duc sa citesc si revin

Jasmi 18+ cu Vlad
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

LA MULTI ANI IOANA

SI BRAVO CFR!!!

23+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata tuturor!
la multi ani Ioanara23, sa fii sanatoasa, sa ai un bebe cuminte si sa ai parte numai de bucurii!!
Raluca sper sa gasiti o solutie cat mai buna la problema Ioanei.. imi pare rau ca nu s-a apropiat de nimeni in grupa ei. poate are doar o adaptare mai lunga. important este ca totusi sa o includa educatoarea in activitatile lor... la varsta asta nu se prea joaca ei impreuna si mai mult unul langa altul.. dar e important sa nu se simta exclusa.
Lisa ahahahahaha ce meserie cool ai . zau, nu glumesc deloc.
Alina contractiile BH pot fi zilnice si chiar mai multe pe zi... important este ca ele sunt nedureroase. si intr-adevar apa dupa 28 de saptamani.
Daiopri hahahahaha nici mie . chiar, ai dreptate, pe unde o umbla doamna Iris .. cam rar la raport in ultimul timp! de Anca nu mai zic nici eu ca e datoare de o luna cu pozele alea din Hawaii
ce face motanul cu raceala, e mai bine? dar tu?
Cris30 daca esti asa slabuta cred ca mai degraba XS de la masurile americane iti vine...incearca variantele de jeansi petite de la oldnavy si gap... acolo cred ca ti se potrivesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_Marieta

Anculet pt dr. Iosup incearca si la cabinetul Fortis.. asistenta de acolo este foarte draguta...

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

17+ Maria-Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Neata,

Multumesc mult de tot pt sfat.Am sunat acum si m-am programat abia pe 14 oct...atunci era o zi mai libera;intr-adevar,asistenta a fost f draguta.
Acum imi doresc din tot sufletul,ca pana pe data de 14 oct,chistul sa se resoarba.
O zi buna tuturor fetelor,si servici usor celor care lucreaza!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

LA MULTI ANI IOANA!!!!!!sa fii sanatoasa, fericita sa aveti un bb sanatos si cuminte....

Fetele cu 17+, 18+ voi l-ati simtit pe bb?? Eu simt ceva bule, cateodata, dar dr. mi-a zis ca e prea devreme si de pe 15 august nu am mai facut echo... ma cam ingrijorez ca nu stiu ce face bebelina... am luat-o razna rau.
Maine dimineata merg la dr, pt secretie si control pe masa,
si poate fac si o echo...
Voi cat de des faceti echo??

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

17+ Maria-Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Anculet, parerea mea ar fi sa nu te grabesti cu ecografia. in capitolul 50 daca nu ma insel ii spuneam Andreei (care are aceeasi problema) ca respectivele chisturi pot dispare pana in saptamanile 28-30. asa ca daca te duci asa curand Iosup nu iti poate eventual decat confirma prezenta lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

La multi ani Ioana!

POZE
Minunica mea
23+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

ioanara La multi ani, sa traiesti si sa infloresti!!

Fetelor, citind aici despre cum sunt contractiile BH, am ajuns la concluzia ca eu nu le am. Am avut la un mom dat senzatia ca mi se intarea burta, am fost la control si dr a zis ca aia nu-i burtica intarita, ca mi se pare. Si in afara de miscatul bb-ului, care-i destul de tare acum, altceva nu se mai intampla cu burtica mea.

Multumesc pt raspunsuri ref la hainutele lui bb. Mai cumpar pt 0-3 luni sa am din toate, poate gasesc ceva pe la targ. Acum tot caut camasa de noapte cu nasturi in fata, pt alaptat si nu prea gasesc. Am gasit in catalog la Quelle vreo 2 modele, care ar merge, dar in rest, mare penurie! In magazine ori nimic, ori uratele rau si din material prost. La fel si sutiene pt alaptat... tot la Quelle am gasit la set de 2 din bumbac. Voi v-ati luat?

Ref la hainute de gravidica, pe mine m-a salvat mama cu niste jeans de toamna iarna de la Ligne Materne, f incapatori pt burtica mea de acum si cea viitoare, niste bluze cu maneca lunga aceeasi marca, material plin, care merg toamna si cam asta-i garderoba. Am niste pulovarase groase si mai largi pt mai incolo, la fel am si o haina mai incapatoare...sper sa ma descurc. Daca ar fi sa mai imi cumpar, as cumpara ceva ce merge si in afara sarcinii, pt 2-3 luni acolo cat mai am, n-are rost sa cumpar.

Sa aveti o zi super!

Catalina

25+ Ana-Maria ingeras de

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Anculet, parerea mea ar fi sa nu te grabesti cu ecografia. in capitolul 50 daca nu ma insel ii spuneam Andreei (care are aceeasi problema) ca respectivele chisturi pot dispare pana in saptamanile 28-30. asa ca daca te duci asa curand Iosup nu iti poate eventual decat confirma prezenta lor.

M-a trimis ginecologul,care e prieten cu Iosup. Nu stiu daca nu cumva,m-as fi dus si de una singura pt a cere o parere,chiar daca nu m-ar fi trimis ginecologul.
Deh..nu ma gandeam,ca inca din burtica se dezvolta instinctul matern atat de puternic...daca mi-ar fi zis cineva,ca e dispus sa faca orice pt un bebelus nenascut,nush daca l-ar fi crezut in totalitate.

18+

Mergi la inceput