Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (53)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

mulsumim mult dragele mele!

va astept la o felie de tort de mere si un capuccino fierbinte!

o tinem asa lant intr-o petrecere in fiecare zi...o sa avem niste bebei tare jucausi!

poopucutzi!

P.S.: SUNT FFFFFF BUCUROASA! ieri mi-a luat sotiorul pantalonasi de gravidutza, la o pereche de pantaloni i-a mai dat una gratis...si o bluzica visinie (una din culorile mele preferate)...iar azi m-am gatit toata!

ioana

20+

puiutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

Evreul Isaac se afla pe patul de moarte si incepe sa-si intrebe membrii
familiei:
- Sara, nevasta mea, esti aici, langa mine, in ultimele mele clipe de viata?
- Da, sotul meu, aici sunt, langa tine.
- Jonas, fiule, si tu esti langa mine?
- Da, tata, aici sunt.
- Abraham, fratiorul meu, si tu ma insotesti in acest clipe?
- Da, fratele meu drag, si eu sunt aici langa tine.
- ATUNCI, CINE NAIBA ARE GRIJA DE MAGAZIN????

23+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

LA MULTI ANI, IOANA!

Offf ce ma enerveaza vremea asta, nu pot s-o sufar!

bee ti-ai gasit rochita pentru nunta? Eu nu si am cam intrat in criza de timp.

andreea cum stai cu infectia urinara? A trecut?

iris pe unde esti?

Merci de incurajari cu gradi. Ma tot gandesc ce sa fac ... cred ca o mai duc saptamana asta, poate inca una si daca e tot asa o retrag.
Alina nu stiu ce sa zic de educatoare, nu prea am avut timp sa vorbesc cu ea, chiar vreau sa merg intr-o zi dupa ce pleaca Ioana sa stau de vorba. Chiar ma batea gandul sa incerc la o alta gradinita. Desi nu stiu daca mi-o mai primeste pe undeva nefiind inca inscrisa.
Alina tu la ce gradi o duci? Mult succes!

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 22+ cu
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anculet
M-a trimis ginecologul,care e prieten cu Iosup. Nu stiu daca nu cumva,m-as fi dus si de una singura pt a cere o parere,chiar daca nu m-ar fi trimis ginecologul.

ok, daca e vorba de o a doua parere succes.
Catalina, eu mai zic odata de hainutele de bebelusi... nu luati prea multe de 0-3 luni.. ca nu se stie ce masuri o sa aiba bebe . pana la 1 an si ceva Patrick a purtat numai haine cu cel putin o masura mai mare (adica 3 luni). eu acum nu iau decat 2-3
body-uri si 2 salopete de 0-3 luni. restul... de 3-6 luni. iar camasi de noapte am luat din metro, sunt niste uratenii dupa gustul meu (adica albe de bumbac cu niste floricele mici albastre sau rosii) dar zau ca aspectul estetic din zilele alea nu ma preocupa prea tare . macar isi fac treaba.
Raluca succes la discutia cu educatoarea!
Ioana23 sa porti sanatoasa hainutele noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

IOANAA LA MULTI ANI..... sa fiti sanatosi si tot ce va doriti sa vi se indeplineasca.....
18+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Neata fetelor!
Ioana, la multi ani cu multe bucurii si sanatate!

Daiopri, mult succes la dr sa faci rost de echo…poate se indupleca si dr, si bebe sa se arate…sa ne tii la curent.

Tuchi, multa sanatate in continuare, ma bucur sa aud ca esti mai bine.

Carmen, io o simt in fiecare zi, pana acum doar dc stateam intinsa, dar de vreo 2 zile am simtit-o si in polizie sezanda, la serviciu…crestem!Dar la tine e prima sarcina, sigur e bine, poate nu iti dai tu seama de lovituri, oricum sunt usurale…io fac echo lunar, la fiecare ctrl si tot mi se pare rar.

Dalma, la multi ani fericiti si de acum incolo alaturi de sotul tau si de bebelus…sa ne auzim si la aniversarea nuntii de aur!

Naty, imi pare rau ca nu reusiti deloc cu acomodarea.Ma gandesc des la voi fiindca in cateva luni o sa incepem si noi si mi-e frica de cum va reactiona.Poate ideea cu alta gradinita va functiona-alti copii mai frumosi :) , educatoare mai dragata…Ioana merge la o gradi de stat sau una privata?

Lisa, chiar ca esti curajoasa…dar si eu cred ca ar fi mai safe sa treci la un program in timpul zilei.

Lavinia, 17+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Naty
andreea cum stai cu infectia urinara? A trecut?

Tot acolo. Antibiotic toata sarcina.
La Tudor n-am avut nici un fel de probleme, acum se tin lant.

Cu gradi, la fel am fost si eu. Si eram mare (5 ani). Imi aduc aminte ca plangeam ca imi era teama ca atata timp cat nu-s cu mama ar putea pati ceva. Cum ajungea mama la gradi m-as fi jucat si eu cu copiii.
Ce a facut educatoarea mea (dupa alte metode nereusite). A vorbit cu o alta fetita, sa vina ea sa se joace cu mine, sa ma implice. Si a mers.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200523+ Am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Ioana - "La multi ani!!!" multa fericire, sanatate si tot ce iti doresti!!! sa aveti un bebel sanatos, voinic, voios!!!

acu spune repede de unde ti-ai luat hainute ca vreau si eu :)))))
Naty - imi pare rau de ce patesti cu Ioana si mersu la gradi... eu sincer nu stiu cum as face... bona nu poate sta un pic cu ea dimineata ca sa vada ca n-o lasa nimeni singura acolo?? poate asa prinde curaj si se imprieteneste cu copii... zic si eu, ca habar n-am!!!
cristi - unde mi-ai umblat ieri??? :))
bee - cum te-ai sarbatorit??
lisa - si eu cred ca-i cel mai bine sa renunti la jobul de noapte! e foarte important pt tine sa te odihnesti!! eu nici macar noaptea nu pot dormi ca lumea, nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar intampla ziua!
anca - cum ziceau si fetele, se pare ca nenorocirea aia de chist e foarte frecvent! O sa se resoarba stai linistita!!
andre_ea - cum iti mai e cu serviciul??
daiopri - se pare ca surpriza vrea sa ramana surpriza hah??? Asta se numeste ironia sortii - Iris stie ce e da' nu vrea sa spuna, tu ai spune da nu vrea sa se dea de gol copilu!!! :))))

Noi ieri am dat comanda (da, da, nu ziceti ca suntem nebuni, da' exact asta am facut) de carucior si mobila pt bebe!! in concluzie, dupa lupte seculare am ajuns la concluzia ca ii vom lua carucior Chicco Trio Enjoy musai albastru cu galben (si bineinteles ca de-asta nu mai avea pe stoc, asa ca asteptam!!), iar mobila - patut si comoda de-aia multifunctionala le vom lua de la Micuna - Colectia Cats - nu ca suna pompos!!! E la fel de scump precum suna :))) da' mi-am bagat picioru' si am luat exact ce-am vrut!!
Pupici la burtici!!

P.S. azi schimbam semnatura - suntem baieti mari - avem 24 de saptamani!!!! YUPPPIII!!! "La multi ani!!!"
V-am spus ca am impresia ca trece timpu repede si n-o sa am cand sa le fac pe toate??? fiecare cu pata lui!! Ieri am sesizat ca mai am 2 luni si jumate de servici - echivalent a 3 salarii pana vine bebe - deci tre sa ne apucam de cheltuit!!!

23+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

La Multi Ani! Ioana sa fii fericita alaturi de bb si de cei dragi . Vin cu placere la capucino si tort

Roxana pune si la Anculet un carucior roz, mai recupereaza fetele
Saptamana viitoare merg si eu la medic si sper sa lamuresc problema cu sexul la bb, abia astept

Aseara ma lua asaaa o panica ....cum ca ce o sa fac eu cand m-oi vedea acasa singura cu mogaldeata asta mica ca nu stiu sa fac niksi al meu sot deja ma ameninta ca el o sa se mute la hotel sau o sa isi puna dopuri in urechi ...ca lui nu ii plac bb-i, ci copii de pe la 3,4 ani
Incerc sa ma documentez cat mai mult, da de la citit la practica....
Gata m-am hotarat sa plec la cumparaturi - poate imi mai trece panica
Lisa - Felicitari! eu nu as avea curajul asta
Tuchi - suntem cu tine, curaj si rabdare in continuare
RalucaAlexa - si dupa parerea mea e bine sa nu te zgarcesti la bani pt. cumparaturile bb-ului, ca se duc oricum, asa ca, felicitari pt cumparaturi

Fetelor mai am o intrebare: Eu in ultimul timp cam am ameteli, ma ia asa deodata, ca ma si sperii sa nu cad pe undeva sa ma lovesc, aveti idee de la ce or fi? oare de la anemie?

Va si va doresc in continuare o zi buna

http://bd.lilypie.com/cfMjp2.png
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=veronica&year=2009&month=2&day=2&babycount=1">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nelaio spune:

Buna!

Sunt noua pe acest forum. Sunt insarcinata in 17 saptamani si mi-ar placea sa impartasesc cu voi fiecare clipa din drumul pe care il mai avem de parcurs pana la nastere.
DPN-ul meu este 21-22 februarie 2009

Mergi la inceput