Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (53)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

cum i-a facut, prajiti sau fierti?
Apropo Lisa, acuma vad ca suntem amandoua in aceeasi saptamana

Crisss 21+

Mergi la inceput

Cris, bine ai re-venit. Si eu am probleme cu pantalonii de gravida, ca aia medium imi sunt prea lungi( si mi-e lene sa-i scurtez, ca iar trebuie sa cer imprumut o masina de cusut) iar aia small nu ma mai incap demult. Am vazut si eu frumoase la Old NAvy, dar scumpe rau..vreo 36 de dolari, am zis ca ma duc la Ross sau Mervyn ca ei au reduceri substantiale..sau chiar Khols..am vazut acolo cu 10-15 dolari, dar nu i-am luat atunci ca nu aveam burta deloc, am zis sa mai astept iar acuma nu am chef de umblat.
Chiar Lisa, tu inca mai conduci? mie nu-mi vine deloc, mai degraba stau acasa si-l astept pe sot sa ma duca, mi-e frica sa nu patesc ceva singura la volan.

Crisss 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

36 de dolari erau si aia care i-am vazut eu, intr-adevar cam scumpi.Si eu trebuie sa umblu mai mult dar pentru mine n-am chef deloc in schimb pentru bebe asa umbla toata ziua .
Suna bine reteta de papanasi, da pe aici branza de vaca nu prea gasesc, cred ca o sa o inlocuiesc cu cottage cheese.

http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
22+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Cris, daca ai magazin rusesc in zona, mergi la ei si cumpara Tvarog( e ca si branza proaspata de vaca). Se vinde in cutiute de vreo 250 de grame, e vreo 3-4 dolari. Macar asa mai iei putin calciu

Crisss 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Mersi pentru sfat .Cum mai stai cu carcei, parca si Lisa avea???

http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
22+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Mie mi-au trecut carceii...acuma daca simt ca ma apuca am grija sa nu intind varful piciorului, ci sa il trag in sus, inspre mine. Si mananc o banana pe zi

Crisss 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspoliss

cum i-a facut, prajiti sau fierti?
Apropo Lisa, acuma vad ca suntem amandoua in aceeasi saptamana

Crisss 21+

fierti cu pesmet si zaharvai ce imi faci!!!
eu am vazut mai de mult si ti-am mai zis,dar cred ca ai citit! poATE NASTEM DEODATA!

21S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

sunt incantata ca mi-am cumparat n iste haine de la oldnavy, jeans 1 pereche,3 bluze cu maneca lunga si un hoodie,ce bine imi pare ca tot am amandat sa imi fac cumparaturile,poate si din cauza ca nu vreau sa recunosc ca am sa ma fca mare de tot! incep sa ma obisnuiesc cu ideea!

Mergi la inceput

aaa,am gasit asta:www.neocells.com, e foarte acceptabil la pret ,poate va intereseaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

La multi ani, Ioanara! si tot ce iti doresti, bebel sanatos, dragoste, sanatate! 17+

Mergi la inceput