Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (53)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

lisa pe mine nu m-ai socat cu nimic... ba mi se pare ca esti super tare...sa fii taximetrista e ceva f curajos pt o femeie....da sa fii noaptea e de-a dreptul cel mai curajos lkucru pe care l-am auzit pana acum....si mai ales in Chicago..... si nu vrea sa va mutati pe timp de zi???? macar tu caci altfel poate bebe va avea programul tau total pe dos.... in orice ipostaza .. noaptea sau ziua... esti o eroina... exemplara....super tare...

tuchi multi si

18+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

multumesc fetelor,m-am,ei am mai vorbit le-am mai sucit,intr-un final va ceda!bine ca stiu cum sa il iau!
BBina mea e tare linstita azi,adevarul e ca ieri a fost foarte agitata si a dormit putin,cred,plus ca eu sunt intr-o stare nu prea buna,mai trista,mai plangacioasa azi! o sa imi treaca,cred ca simte si ea acest lucru,poate de aia nu e asa activa! voi ce credeti

21S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

M-am programat la dr de fam vineri sa vad cum o vrajesc. Daca nu si nu ma duc la 3D, arunc cu banii si sa te tii atunci daca nu se arata. Primul lucru dup ace nasc e sa il ciufulesc:))) Mama lui de bb. La asta nu ma asteptam oricum.
Noi suntem pe ultima suta de metri cu bunicul, maine il duc la aeroport. Sa vedeti boiereala pe mine de acum:)))
Naty imi pare rau ca ai probleme cu aia mica, de obicei ar tb sa se obisnuiasca. Of,of.
Cat despre timp liber cand ai copii, cred ca depinde de copii. Iote Iris ce de timp are (chiar asa unde esti tanti?) pe cand eu ma lupt pe la 10 sa il culc inca. Nu mai zic ca trec la amenintari si tot degeaba.
Apoi, cand eram si noi mai liberi cu programul mi-a trebuit al doilea, asa ca gata boieria.
Roxana, nu imi plac copii astia:))) E frumos asa ceva?
Flower inca o data LMA si tot ce iti doresti.
Tuchi tinem pumnii sa fie totul bine.
Cristi tu cum mai stai cu bubitele alea care ziceai? Eu o sa o intreb vineri pe dr mea sa vaz ce zice. Incep cu asta si dupa aia cer eco:))
Raluca, jumate dusa e frumos spus. Incerc sa ma incurajez ca nu e de tot. Da pe mine nu munca ma streseaza cat toate celelalte pasarele.
Voi tot ziceti de haine, eu ma invart intre 2, 3 acolo, da ce ma fac cu sutienele, ca iar l-am depasit. Nu stiu zau pana unde mai pot ajunge. In schimb ma laud ca am mai ponderat cresterea in greutate. Parca chiar nu mai imi e foame:)))
Ma duc inapoi la treaba.
Tanti miere unde esti? Nu te vazui azi pe nicaieri. Cris30 tu? De Anca nu mai zic ca nu mai apare:(((
Lisa, eu zic sa ii amintesti sotului ca o sa urmeze nopti nedormite, si ca are tot timpul sa o taie la treaba atunci:)) Acuma serios, tu ar trebui sa te schimbi zic eu, ca at cand o sa planga noaptea puiuta si ziua o sa ai treaba o sa fie mai greu. Pe de alta parte ai antrenament:)) Succes!
Eu tot zic de fetele de la schimbul 2 ca sunt mai putine si mai reusesc sa mai imi amintesc cat de cat, da stiti voi ca ma gandesc la toate si imi sunteti dragi. Numai ca cele de la schimbul 1 sunteti tare gurese:)))) si io si baba si insarcinata pierd sirul.
Aveti grija de voi si bbei

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Daiopri, succes la doctorul de familie, sper sa nu se joace prea tare copilul asta cu tine...ca mie una mi-a facut-o. Desi stiu ca e baiat, tot nu-mi vine sa cred, ca doar am avut atatea vise si numa fetita nasteam, dar lasa ca nu sunt deloc suparata..numa stiu sigur ca dinadins imi joaca farse puiul meu, sa vezi ce-o sa faca cu mine mai incolo.
Tuchi, trimitem pupici si tinem pumnii sa fie totul bine. Si Flowerbee, am uitat s aiti zic LMA, dar iti zic acum cu intarziere.
Vad si eu ca fetele din romania sunt scriitoare, noi ne-am cam lenevit in ultima vreme.
Si io la fel cu serviciul, nu ma pot concentra deloc, nu imi vine sa fac nimic( in afara de somn) si mai am cateva luni bune de venit.
Lisa, ce tareeee, soferita te-ai facut. Adevarul e ca meseria asta e destul de raspandita la romanii din Chicago, am avut un prieten bun care a lucrat asa cativa ani buni, si mi-a zis ca mereu avea o bata de baseball sub scaun, a si folosit-o de cateva ori(si el tot in chicago, tot la tura de noapte..poate il stii si tu, Sebi-e acuma in Belgia)
Azi am uitat ca aveam programare la dentist, am venit linistita la lucru si m-au sunat sa vada unde sunt...e groaznic, nu-mi mai aduc aminte de la mana pana la gura, mai nou uit sa-mi iau si medicamentele.

Crisss 21+

Mergi la inceput

Am mai vrut sa zic ceva, ca si eu mi-am luat aparat de stors fructele( sau cum s-o fi numind) si imi fac si eu suc din 2 mere cu sfecla rosie( asta din cartea mea ati luat-o?) dar mai adaug cate un morcov sau telina(tulpina). Si alaltaieri am pus niste pepene galben cu sfecla si merele, si o para...super bun a iesit. Dar nu fac in fiecare zi, ca mi-e lene sa spal aparatul ala. Dimineata cateodata fac un smoothee, adica pun lapte, o banana, o lingura de miere si cateva afine si le dau in mixer. Cica asa se absoarbe o cantitate buna de potasiu si antioxidanti si calciu. Plus ca e super delicios

Crisss 21+

Mergi la inceput

crisspolis,pacat ca stai asa departe!!!iti faceam o vizita ca numai la smutiurile(l-am romanizat) ma gandesc!
din pacate nu il cunosc pe sebi...sunt tare multi romani pe aici!

Mergi la inceput

Stii ce vreau sa-mi fac azi? am uitat cum le zice, dar sunt niste bobite cu branza de vaca( o iau de la magazinul rusesc aici, ii zice Tvarog)si grish si zahar si vanilie, parca le fierbi...fug sa caut reteta...parca papanashi???

Crisss 21+

Mergi la inceput

Reteta de papanasi e aici:
http://gospodini.blogspot.com/2007/09/papanasi-cu-dulceata-si-smantana.html
Are tanti asta un blog delicios, de imi vine sa gatesc toate retetele ei.

Crisss 21+

Mergi la inceput

mie mi-a facut mami papanasi cand am fost in tara! foooarteee buni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Salutare,apar si eu intr-un final .3 zile n-am avut timp sa intru pe forum si acuma a trebuit sa citesc un capitol si crede-ti ca am retinut ceva ...cucu.
Flowerbee la multi ani, sanatate multa tie si lui bebe
Dalma la cat mai multi ani de acum incolo.
Daiopri vrajeste-l pe bebe sa se arate ca prea va tine in suspans .Auzi il ciufulesti....Drum bun bunicului!
Lisa good for you si toate laudele ca poti face jobul asta si noaptea si femeie si insarcinata.
Criss ma gandeam daca doctorul nu poate sa-ti lipeasca sau sa-ti puna un dinte provizoriu acolo pana nasti.Sotului meu la fel ia cazut intr-o dimneata un premolar parca, deci era in fata si doctorul ia facut un dinte din compozit, intr-o ora a fost gata intarit si l-a putut folosi.Oricum trebuie avut grija ce mananca si sa nu muste prea mult cu partea aceea.

Zilele astea am avut si eu contractii adica le-am simtit mai bine, am baut apa la greu si am mai luat cate un no-spa.In week-end am fost prin magazine sa-mi caut pantaloni de gravida si nu am gasit deloc marimea mea , nu stiu ce naiba o sa fac cand vine iarna.Eu sunt slabuta de felul meu si marimea S de la maternity nu-mi vine, facusem comanda la Walmart de salopeta de gravida, am dus-o inapoi ca aratam la dracu in ea, cica era marimea S dar inotam in ea si pe deasupra mai era si scurta.E foarte curios ca in general marimea small port dar banuiesc ca la hainele de gravida small e mai mare, nu stiu cum o fi . Oricum m-am convins ca marimile difera in functie de magazin/firma asa ca ma sa caut pana gasesc.Vazusem ceva la Old Navy dar pana m-am hotarat eu sa fac comnanda se vanduse deja marimea mea.
Treaba cu lunile de sarcina nu o stiu, oricine ma intreaba cat am ii zic in saptamani ca luni nu stiu, sunt foarte multe variante si nu stiu dupa care sa ma ghidez.

http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
22+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput