Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (53)
Raspunsuri - Pagina 11
Naty spune:
Io sunt inca la birou si ma gandeam ca sotul o scoate pe Ioana afara si eu ma duc direct acasa sa ma depilez, sa fac un dus si sa stau linistita macar 10 minute. Ntttt ... fata m-a abordat la telefon cu "mami, vii sa ma iei afara, nu?" spus cu mare fericire in glas. Eu timid "nu, mami, o sa vina tati ca eu mai trebuie sa stau la birou". Urlete. "NUUUUU, nu ies cu tati. Vino tu" Urmate de plansete "te rog, mami, te rog, vreau sa ies cu tine" Asa ca a trebuit sa promit ca ma duc dupa ei in parc.
Asta, cristi apropos de intrebarea "cand o sa mai pot sa ma duc acasa si sa ma uit la TV?" Pai ... peste vreo 18 ani!
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
22+ cu 
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
cristi_2003 spune:
papa a iesit bine de tot - multumim de retete!
23+ cu
T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
cristi_2003 spune:
naty anul trecut l-am amenintat pe iubi ca daca iese baiat il dau la liceul militar - sa ii dea statu haine, mancare, tot...
asa ca poate reusesc sa ma tolanesc pe canapea mai repede - peste vreo 14 ani??? ![]()
![]()
![]()
23+ cu
T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
Anculet spune:
Multumesc fetelor care m-au incurajat
Acum mai am o rugaminte la voi: unde il pot gasi pe dr iosup? la ce sediu din centrul medical unirea? Ca trebuie sa ma lupt sa gasesc o programare,si asta cat mai repede.
18+ 
Carmen_Marieta spune:
Anculet pt dr. Iosup incearca si la cabinetul Fortis.. asistenta de acolo este foarte draguta...
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
17+
Maria-Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
andre_ea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anculet Multumesc fetelor care m-au incurajat Acum mai am o rugaminte la voi: unde il pot gasi pe dr iosup? la ce sediu din centrul medical unirea? Ca trebuie sa ma lupt sa gasesc o programare,si asta cat mai repede. 18+ ![]() |
Suna la CMU si-ti spun ei unde e liber si cand.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
23+ Am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Alina1976 spune:
Seara buna la burtici :-)
Anculet, asa cum spunea si Carmen, du-te la Clinica FORTIS pt. Dr. Iosup. Acolo are si posibilitatea sa-ti faca 4D pe cand la CMU fac doar 2D.
Lisa, imi pare rau ca sotul tau nu vrea :-( Poate macar tu sa renunti la munca de noapte ca nu cred ca-ti face bine asa cum esti sa pierzi noptile...parerea mea.
Pana una alta, sa-ti traiasca printesa!!! ma bucur ca totul e OK si ca e perfecta!
Naty, e cam nasoala treaba cu gradi...si eu o sa o dau pe Ana mea de la 1 oct si tare mi-e teama!!! ma rog mereu sa fie bine, sa-i placa, sa nu planga, sa se integreze repede. Ma gandeam sa o mai lasi o perioada acasa pe Ioana...apoi sa incerci din nou...sa vorbesti cu ea pe acest subiect cat de mult poti. Esti sigura ca educatoarea este buna, stie cum sa se poarte cu ea si cum sa o faca sa se integreze mai repede?
Ledi, m-am tot tinut sa te intreb...tu ti-ai mai luat pana la urma pantalonii aia? Cred ca 44 latimea burtii era sa te masori dintr-un capat in altul
...alta idee nu mi-a venit.
Dalma, La multi ani si sa aveti o casnicie lunga si frumoasa! 

Alina
24+ cu
EMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Alina1976 spune:
Fetelor, apropo de contractii. Eu stiu asa:
Contractiile sunt normale dupa luna a-5-a (sunt asa numitele Braxton-Hicks)pt ca uterul incepe sa se pregateasca de nastere.
Important este:
1. Sa nu fie zilnice!
2. Sa nu fie dureroase, trebuie sa simtiti doar ca se intareste burtica si atat.
Alina
24+ cu
EMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Alina1976 spune:
Carmen, eu merg vineri pe la pranz-amiaza la Baby Expo. Tu?
Alina
24+ cu
EMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica