Mamici norocoase de sept-oct 2008 (151)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

IUBIRE MAREEEEEEEEEEEE

Uite asa ar sta fi-miu toata ziulica, la mine pe piept si la san! Atata iubire cata am pentru el...greu de exprimat in cuvinte!!!

Felicic si Ratonelu, ma gandesc la voi sa fie totul bine cu bebeii vostri!

Felicic, stai la coada, totusi, nu te baga asa in fata!!!!
Mare smecher de baiat ai tu, sa vezi ce te fugareste, prevad deja! Sper sa nu am gura aurita, dar la cat zici ca e de activ si acum grabit, sa vezi tu ce ne luam de manauta saptamana asta, insomniace...

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
POZE
Povestea nasterii mele, Luca Noah

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Felicic, nu fi trista, daca doctorul a spus ca e pregatit bebe si ai simtit deja si tu asta, inseamna ca asa trebuie sa fie, relaxeaza-te si accepta, nu te mai stresa inutil. Dupa masuratori e un bebe voinic, dupa graba are personalitate, deci .. intampina-l cu optimism si incredere!

Ratonelu, bafta maine, sa fie usor si fara dureri iar bebe sanatos tun si plin de energie!
Uite si agitatele pentru tine:
RATONELU!!

38+ AMR 12 zile!!

It's the final countdown !!!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

mai fetelor...ce de nasteri se anunta

ratonelule,bafta maine, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si cu tine si cu bebe. asteptam vesti de la tine. si uite si putina galerie din partea mea hai ratonelu

felicic,...ce veste ne aduci...sa dea Dumnezeu sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos. Ma bucur ca bebelusul tau este bine dezvoltat. Poate totusi se hotaraste bebe sa mai stea macar pana duminica. si uite si galerie din partea mea hai felicic

nocom,se pare ca bebe mai vrea sa stea, vrea sa-si aleaga singur data nasterii. Oricum, mult nu mai dureaza si o s-o tii in brate.

maria, multa sanatate si tie si bebelinei, refacere rapida iti doresc si mult laptic.

musette, bine ati venit acasa, asteptam poze cu bebe Luca

gargaritza, felicitari pentru rezultatele bune de la eco.

CD27, joi e ziua cea mare...ooo...ce dragut...bafta si maine seara scoatem si niste agitate pentru tine.

felicitari tutror fetelor care au schimbat semnatura si la mai mare

eu azi am lenevit acasa cu sotul meu, am dormit si a fost tare bineeeee...si eu am avut dureri de burtica azi, am luat un no-spa dar tot parca ma durea, apoi ma lasese si m-a luat din nou...ooofff.....ca si mie tare imi este frica de o nastere prematura, ma tot rog sa stea bebe macar pana pe la 37 de saptamani, sper sa ma si asculte.

maryb 33+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

_

AMR 7 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Am revenit si eu de la control in seara asta, doctorul meu mi-a crescut putin adrenalina: control pe masa (super dureros!!), imi zice ca bebe e foarte aproape sa vina, posibil si in seara asta.
Eu cred, totusi, ca vrea sa profite de ziua lui de garda maine, m-a 'invitat' pe la spital maine la pranz, sa ma mai 'vada' o data.
Am sarit direct la gat: 'vreti sa-mi provocati nasterea?'
El: 'eeeeuuuu? nuuuuuu!!' (nu stiu de ce aceasta negatie a avut efectul contrar ..)

Nu as vrea sa-mi induca nasterea, vreau ca bebe sa vina cand vrea el (si daca s-ar putea in zodia balantei ), insa daca, totusi, a avut dreptate si chiar sunt foarte aproape?

Ca simptome simt doar o presiune puternica jos si durere de burtica tot jos, insa continua, nu cred ca-s contractii ... sau nu le recunosc eu??

Oricum, bagajul e pregatit, mi-am facut dus, am fost la politie sa-mi iau autorizatia de reparatie pentru ultimele zgarieturi pe masina (politistul mi-a zis: Doamna, sunteti foarte aproape! ), acum .. toata lumea pare de acord ca nasc, astept contractiile

38+ AMR 12 zile!!

It's the final countdown !!!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Ratonelu, nastere usoara maine!! Sper sa te simti deja mai bine...

Felicic ai un bebe cu surprize, slava domnului ca e sanatos, lasa ca problemele se rezolva si pe parcurs.

Nocom, cred ca e mai bine ca bebelina sa vina cand vrea ea :) Cat despre calculator, posibil sa fie cum spune ange, un virus, dar mai bine dai un restart si vezi ce se intampla. Daca ai si alt browser, incearca-l si pe ala.

Cine ce zicea de clatiite? Limonada? Voi vreti sa nasc ins eara asta? Alina, alinaaa... Felictari pt semnatura.

Nausica, chiar tare experienta din weekend, slava domnuluii ca s-a terminat cu bine, offf...

Eva mamica indragostita.

Gargaritza eu sunt bine, alerg de zor si nici urma de boala de saptamana trecuta. Maine dimineata rtebuie sa ma intersectez cu tata prin militar si sa caut usi si materiale de constructii.

Mi-a intepenit burta,a sa ca ma retrag.
Ah si eu tot a o rata merg si dupa cativa pasi ma doare spatele, sper sa rezist pana incep ei lucrarile in apartament, pe urma pot sa si nasc... Dar sa stiu ca fac ce le zic eu!!!

CD tin pumnii! Deci no baby expo joi

36+ Anda Teodora

pozne cu burtici si alte nebunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Eva stie Luca unde e mai bine

Maryb si eu am mai avut asa dureri, oricum ar fi bine sa vb cu dr

Nerantula stau si rad singura in camera. Bb Gruia vine atunci cand doreste el, dupa cum vezi toata lumea zice ca-i "pe vine"

Il astept pe tati cu papanasi si pe Iris cu o veste buna

36+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

WOW Felicic ce vestee ne daaaaaai........ stai cumintica sa mai stea flacaul pana duminica....Nu de alta dar te bagi in fata mea....

Ratonelu bafta mamico !!!!

De celelalte mamici nu se aude nimik ??? Oare e totul bine ?

Angelyna am fost la monitorizare. Deja ma stie toata lumea pe la spital.... Totul este bine cu bebe. Asteptam ziua de joi....

Valentina 37 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

contractiile le suport, le tin in frau si cu no-spa si gynipral, dar ce ma fac cu colul? cum sa-l inchid?
sunt nevopsita, nemanichiurata si ne pedichiurata,uite ce ma arde pe mine acum

noapte buna tuturor! ma duc sa ma culc
toate

34+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Felicic ai nevoie de o mana de ajutor pentru bagajel ???

Valentina 37 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Babytza, multa bafta joi....tinem pumnii

Felicic, eu in locul tau n-as fi deloc morcovita...chiar sint vesti bune cand bb e dezvoltat normal si la termen. Si noi recoltam celule stem, ne-a venit si kitul, acum il asteptam doar pe bb Sa ne dai de veste daca se intampla evenimentul

Nerantula si eu am dureri jos uneori, dar contractii sigur nu sint...le vei recunoaste cand vor veni cu siguranta Ce e deosebit la zodia balantei?

Cristina

le bébé 37w +

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput