Mamici norocoase de sept-oct 2008 (151)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Joy, asa e si Carla, mereu are manutele si nasucul rece si infundat. Din noaptea asta o bag in sacul de dormit de iarna. Noi am si dat drumul la caldura deja, in Baia Mare ieri au fost 9 grade.

Kllemi, nici mie nu mi-a iesit buricul, nu e nici o regula.

Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Codruta27

Kllemi, mie nu mi-a iesit buricul!

37+ Vlad
Bebe mic

Camera Vladut

aaaaa.....inseamna ca nu este neaparat, mam mai linistit am crezut ca sunt un pic paranoia pt ca am mai vazut si eu gravide, cu catamai buricu' iesit, merci mult de tot

36 + mami super fericita de AMALIA ANDREEA

ce putin mai avem.....nu pot sa cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Salut tuturor mamicilor si burticutelor

Mai e cineva asa de inconstienta ca mine sa lucreze la 36 de saptamani?
Of si din cauza asta nu am mai intrat de vreo saptamana pe forum si acum constat ca am pierdut anuntul la atatea nasteri...

Cu intarziere urez proaspetelor mamici si bebei nascuti
multa multa sanatate, refacere rapida, bebelusi mancaciosi si descurcareti cu suptul, iubitori si feriti de toate relele!!!

Mai lucrez 2 zile si pe urma vin cu nerabdare sa citesc toate povestile voastre de aici din ultimele capitole.

36+

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Kllemi la mine uneori e iesit in afara, alteori nu...Cred ca e si in functie de pozitia lui bebe...Nu e o regula ca trebuie sa fie iesit in afara...

Valentina 37 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Multumesc mult fetelor, a-ti fost foarte dragute

36 + mami super fericita de AMALIA ANDREEA

ce putin mai avem.....nu pot sa cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Citat:
citat din mesajul lui Nausica
daca ne luam dupa dr. Iosup, downloadul mai are un pic de tot. ne pregatim de install & run.

o fata dulce si frumoasa. AI fost simpatica foc cum ai spus tu

Monica, eu pe tine pup. tare de tot. n-ai idee ce "good vibes" vin spre tine din toate partile. ma bucur mult ca te-am cunoscut. e o bucurie sa stii ca exista pe lumea asta oameni ca tine.

Nausica35+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nici mie nu mi-a iesit buricul in afara

Am sunat la Carrefour pt ca vazusem un patut frumos, pliant cu carusel si masuta de infasat dar nu are salteluta ci trebuie sa o cumpar separat, nu ar fi bai lucrul acesta, dar oferta era pana azi inclusiv...asa ca maine ne vom prezenta in Obor si vom lua unul din lemn

36+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Buna fetelor,

Am o mare rugamintele la mamicile mai cu experienta: ce altceva in afara de ridicat in fundulet si batut la spate bebele in caz ca se ineaca cu lapte (la supt de la san) se poate face????? Ca eu era sa innebunesc mai devreme, parca nu isi mai revenea, am tras o spaima teribila si un bocet pe masura dupa ce si-a revenit.

Multumesc anticipat,

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Corrina, cred ca cel mai bine este sa-l iei repede in brate si sa-l pui cu capsorul pe umarul tau, nu in fundulet. Incearca sa gasesti o alta pozitie pentru alaptat, sa-i fie capsorul putin mai sus. Si neaparat sa fii atenta la nasuc, sa poata respira in timp ce papa.

Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

merci mult, Anca , o sa incerc asa, desi sper sa nu mai existe o "data urmatoare"...

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008

Mergi la inceput