Mamici norocoase de sept-oct 2008 (151)
Raspunsuri - Pagina 13
angelynna82 spune:
Nerantula daca ai pierdut dopul nu inseamna neaparat ca nasti, oricum ar fi tinem pumnii sa fie cat mai bine
36+ mai mult ca sigur Crina Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]
Nausica spune:
Iriss, felicitari pentru bebe Andrei! Sa creasca mare si voinic!
Feli, ma bucur ca te-ai calmat. aseara, gindindu-ma la tine, ma luasera si pe mine niste crampe difuze - dar cred ca erau de la tonele de nectarine necoapte pe care le-am mincat.
heheee, azi am schimbat si eu semnatura.
daca ne luam dupa dr. Iosup, downloadul mai are un pic de tot. ne pregatim de install & run.
Nausica35+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
monica_dicut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nausica daca ne luam dupa dr. Iosup, downloadul mai are un pic de tot. ne pregatim de install & run. |
o fata dulce si frumoasa. AI fost simpatica foc cum ai spus tu
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
anca81 spune:
Joy, ce scumpica e Sofia Am vazut ca are pe buza de sus o bubita la fel ca si Carla, oare de la ce este? Am tot uitat sa intreb pediatrul.
Iriss, sa-ti traiasca flacaul!!!
Felicic, astea da vesti! Asteptam cu sufletul la gura noutatile
Nerantula & Ratonelu
Eva, e tare dulce Luca Noah Am tot uitat sa-ti spun ca-mi place la nebunie numele pe care l-ati ales. Esti putin obosita, se vede pe tine dar ce mai conteaza cand puiutii nostri se cuibaresc fericiti in bratele noastre Eu nici n-am pus poze cu mine, am niste cearcane cat casa iar kg in plus - 0, s-au topit toate.
Noi am avut iarasi o noapte grea...de abia acum am reusit sa adorm puiul, sper sa doarma macar cateva ore.
fug sa sterilizez biberoanele.
Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag
Joy21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca81 Joy, ce scumpica e Sofia Am vazut ca are pe buza de sus o bubita la fel ca si Carla, oare de la ce este? Am tot uitat sa intreb pediatrul. |
Fetelor, multumim pentru aprecieri
Anca, nu e bubita. Dupa supt i se "inflameaza" buzele si acolo este un loc mai pronuntat.
Nici noi nu am dormit prea bine. De vina este durerea de burtica si... frigul. Am infasat-o, invelit-o cu patura matlasata si tot rece si cu nasucul infundat am gasit-o Ne trebuie neaparat niste hainute mai groase ca a dat iarna peste noi.
Victoria, binecuvantata de Anna Sofia
Anna Sofia
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
Nocom spune:
Hei, hei, neata si de la noi!!!
Felicitari IRISS Sa-ti traiasca flacaul Andrei mare si sanatos!!!!! Te asteptam cu povestea nasterii!!!
RATONELUL
NERANTULA
MULT CURAJ FETELOR!!!TOTUL VA FI OK!!!!
moni cam asa cu domnisoara mea, se lasa asteptata, nu e dupa cum vrea dr sau mami. Eu oricum ma bucur ca mai sta, noi abia ieri am terminat cu zugravitul si curatenia la casuta cea noua si de azi incepem sa ne mutam. Deci fata e pretentioasa si vrea numai in casa noua..... Pai tu nu tre sa intri sa vezi daca am nascut, ca eu tie iti dau mesaj!!!!!! Asa am zis asa ramane, bineinteles daca si tu mai vrei..... Te pup dulce dulce...
38+ Daria Anastasia
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
Codruta27 spune:
Neata si de la noi!
Nerantula, tinem pumnii pentru astazi la 12! Si eu as vrea sa mai stea bebe o saptamana (pe 23 e ziua lui tati) si ce bine ar fi daca...am avea 2 sarbatoriti in familie in aceeasi zi! (Unde mai pui ca e si prima zi de Balanta)!
300, bafta la cumparaturi si spor la treaba ECHIPEI! Ai grija, mamico!
Iriss, felicitari! Sa traiasca puiul 1000ani, sa fie sanatos si norocos!
Joy, e asa de dulce Iepurila Rasfatila!
Irina, m-am topit cand am vazut-o pe Andreea Maria!
Eva, chiar cred ca uiti de toate cand ai puiul cuibarit asa in brate!
Si acum.....
Agitatelor, alinierea!!!
Nerantula! Nerantula!
Carla! Carla!
Sabinel! Sabinel!
37+ Vlad
Bebe mic
Camera Vladut
kllemi spune:
neatza si de la noi , se pare ca o gramada de fete vor merge la baby expo, poate facem o intrunire acolo, ce zice-ti????
Dar pina atunci am si eu o intrebare la voi, la cate sapt iti iese buricu'??? ca la mine nu prea are de gand, este vre-o regula???
36 + mami super fericita de AMALIA ANDREEA
ce putin mai avem.....nu pot sa cred