Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(2)
Raspunsuri - Pagina 5

Alexa_ spune:
Buna burtici
Gata fetelor, m-am mai linstit un pic. Binenteles ca nu am mai rezistat pana luni si am fost ieri la dr. Si l-am vazut pe bebe. Si e bine. Mi-a spus doctorelu’ ca e mai mic decat ar trebui cu o saptamana (ar fi trebuit sa aibe 6 saptamani si 6 zile si avea ieri 5 saptamani si 6 zile) dar este bine. Are si activitate cardiaca, cam mica mi s-a parut mie (113 bpm) dar doctorul mi-a spus ca e ok ca e micut si ca e doar un tub neural (nu stiu daca am retinut bine “neural”) din care se va forma inima. M-am uitat pe net si scrie ca trebuie sa fie peste 90 bpm.
Am luat lista de analize pe care trebuie sa le fac. Si mi-a spus sa continui tratamentul. Aici e destul de dificil pentru ca, pe langa utrogestan, acid folic si magneB6, ar trebui sa fac si pregnyl, o fiola la 4 zile, dar mai am doar o fiola si nu se mai gaseste in farmacii. Daca nu gasesc curand sper sa fie bb bine si fara intaritorii astia.
Deci parca m-am mai linistit un pic.
Mh multumesc de incurajari. Referitor la intrebarea ta sa stii ca eu parca simt ca e fetita, desi barbatul meu si-ar dori un baietel. Dar o sa fim amandoi fericiti orice va fi, numai sa fie sanatos.
Anda_magda, Oana_MVT, Crisu, Multumesc pentru sustinere. Si eu sper din tot sufletul si ma rog la Dumnezeu si la Maica Domnului sa fie bine de data asta.
Isa37belle, Blue77, Bine ati venit. Sa aveti o odiseea fericita si sa nasteti la termen bebei sanatosi.
Pup toate fetele si va doresc un weekend insorit!

Alexa_ spune:
Slaba rau activitatea pe aci.
Si daca tot nu am ce citi, bantui pe net. Si iata ce am gasit:
http://www.babybpm.com/
Va dau si voua sa va amuzati. In functie de activitatea cardiaca va spune daca veti avea fetita sau baietel.
Mie binenteles ca mi-a iesit fetita
Pup

kitzy spune:
Alexa felicitari pt inimioara care bate!
Vai, ca eu asa ma emotionez cand va citesc....
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)

blue77 spune:
Salut fetelor,
eu inca nu am sunat la doctor sa mi fac programare, cred ca sun saptamana viitoare, dupa calculele mele am cam 2 saptamani de sarcina, asa ca mai stau un pic.
Spre deosebire de prima data cand am fost insarcinata si nici nu am simtit sarcina, acum am inceput cu greturi deja de o saptamana...Sper ca e fetita bebe, desi cel mai important e sa fie sanatos.
Despre analize nu stiu ce o sa mi dea sa fac cred ca le mai fac pe toate odata desi eram imuna la toxoplasmoza, rubeola ...
Marea mea problema va fi de data asta sa nu iau mult in greutate, sper sa reusesc, prima oara luasem 28 de kg (m am procopsit cu opreeclamsie la sfarsitul sarcinii)
Un week end placut la mamici si la burtici
Cristina
noi si bebe Marc
(28.08.2004)
noi si bebe Marc
(28.08.2004)

Vali5 spune:
Salut, mamici de mai-iunie!
Vreau si eu sa incep odiseea alaturi de voi.
Datele mele: DN: 05.12.1981, UM: 06.08.2008, DPN: 13.05.2008
Am aflat acum o saptamana jumate ca sunt din nou insarcinata - imi doream enorm de mult.
Acum doi ani intram pentru prima oara in odiseea sarcinii. Am fost tot mamica de mai-iunie Am un baietel de 1 an si 5 luni - Andrei.
Sa aveti o sarcina usoara si copii sanatosi! 6+
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

amella spune:
Va sarut burtici!
Va doresc din tot sufletul sa aveti sarcina usoara si copii sanatosi. Eu din pacate trebuie sa ma retrag din odisee,odiseea mea a durat 8 saptamani; insa n-am de gand sa ma dau batuta.
Asa ca pana data viitoare, va sarut si va imbratisez cu drag.

anda_magda spune:
amella, imi pare foarte rau! suntem alaturi de tine si iti uram sa iti fie bine, sa te recuperezi rapid si sa ai parte de un nou inceput!
Vali bun venit in club!
Vine bebica ....
Pana atunci gotobina nevoie mare

Vali5 spune:
Buna dimineata!
amella, imi pare foarte rau pentru pierderea ta! Sper sa ai cat mai curand un bebe sanatos si voios!
anda_magda, multumesc pentru primire!
Aseara mi-a fost asa de greata… Si m-a luat brusc, acum ma simteam bine, in momentul urmator aveam o greata… Mi-a facut sotul o limonada si mi-a mai trecut, indeajuns cat sa adorm
Ma puc de treaba. Va pup! 6+
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Alyna24 spune:
Vali5, felicitari pt bb2.Sa ai o sarcina usoara si bb sanatos!
Dar sa nu parasesti capsunicile si sa ne mai scrii despre voi.
Pupici de la Davidutz.
PS:Hai ca pana la urma am ratat sa ne intalnim vara asta la mare.Sigur anul viitor cu puii tai.

mh spune:
Neata'! ce de albinute noi...Bine ati venit!
Amella imi pare rau.
Anda, uite mi-am luat si eu sutien si centura, intr-adevar merita banii.
Alexa, deci ai fetita
Fetelor, la mine se nasoleste treaba ma dor groaznic pe langa asta senzatia
e nelipsita, basca ma deranjeaza aproape orice miros.
Nu prea seamna cu ce stiam eu. Eu vreau sa ajungem in mai- iunie cat mai repede.