Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzutzu_1984 spune:

Salutari albinutzelor...!
Datele mele sunt urmatoarele...:) DN : 01.01.1984, UM. 01-08-2008, DPN. 08-05-2008.
Ma bucur sa fiu alaturi de fericirea voastra, si sa ne putem bucura de aceste momente UNICE...sanatate multa, si avetzi MARE grija de burtici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina_b spune:

Am fost la control. Sunt in 8 saptamani, sarcina in evolutie, totul pare a fi ok. Saptamana asta am de facut analize de sange si ecografie (asta pentru ca vreau eu, medicul meu m-a programat direct in 13 octombrie la morfologie fetala).

Sunt suparata pentru ca medicul mi-a spus ca sunt grasa (si are dreptate) si trebuie sa am grija la regimul alimentar. Dupa prima sarcina, in care am luat 14 kg, am slabit in 2 saptamani 12 kg, dar apoi, stand acasa si alaptand, m-am ingrasat enorm. Acum am aproape cat aveam cand am nascut-o pe Eva, dar totul e doar grasime (atunci era copilul, placenta, sange, etc).

Catalina, mamica de Eva (01.06.2007) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Pupici la burtici!
Amella, imi pare sincer rau. Sunt convinsa ca va veni o odisee in care sa ne gasim si noi un loc cald timp de 9 luni...
Felicitari fetelor cu vesti bune de la dr...
Bun venit fetelor noi. Va rog sa va uitti pe prima pagina si cele care nu mi-au dat datele complete sa mi le zica. Ce e incomplet e trecut cu 00.00.0000
O saptmana frumoasa sa aveti!

Oana

noi2

Viata mea...o continua LUPTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

Catalina si mie mi-a spus dr acelasi lucru, numai ca mai frumos si mai diplomat. Oricum urmarea a fost crunta: zero dulciuri
Iar pe mine ma ingrozeste soramea care la ambele sarcini a luat 30-40 kg
Asa ca incerc sa ii urmez sfatul si nu am mai mancat decat o inghetata pana acum.
m-am uitat pe pozele tale si am ramas surprinsa de cat par avea eva la nastere

mh eu inca nu mi-am luat centura. Trebuie purtata de la inceput?

Vine bebica ....
Pana atunci gotobina nevoie mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Ma inscriu si eu in odiseea voastra! Ieri tocmai am vazut cele doua liniute roz! Mai avem un baietel de 1 an si 3 luni. Suntem fericiti si emotionati! Acum ma lupt cu intarcarea copilului!
U.M. 10august 2008
D.N. 14.08.1979
Dupa ce merg la control revin cu date exacte!
sa avem sarcini usoare si copii sanatosi!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Amella imi pare rau.
Bun venit noilor albinute.
Eu am reusit sa fac o miscare gresita si mi-am nenorocit spatele. Acum ma misc cu mare atentie si cat de incet pot, parca-s de portelan. I-am avertizat pe sot si copil sa ma ocoleasca ca sunt tare fragila.
Suntem o multime de mamici care asteapta al doilea copilas.
Oanaracovita te rog sa il pui si pe Tudor pe listuta (24 iulie 2002).

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Oana te-am botezat, in loc de oanaiacovita am scris oanaracovita. Scuze
Profilul meu personal e tot in constructie (10 zile) si nu am acces la el. Cine ma ajuta si pe mine?

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

Bun venit alina!
Fetelor de dimineata m-a incercat si pe mine o usoara senzatie de greata, dar n-am bagat-o in seama si a trecut dupa o jumatate de ora;
Oana imi pare rau sa aud ca te-ai spetit Ai grija de tine!
Sa aveti o zi minunata si fara greturi !

Vine bebica ....
Pana atunci gotobina nevoie mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzutzu_1984 spune:

<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=tzutzu&year=2009&month=5&day=8&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed>

Fetele, lamuriti-ma si pe mine...pe voi va mai doare butik? Eu tot am anumite dureri ca inainte de a imi veni. La voi cum e???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Ia uite... ce de ne-am inmultit
Foarte fain, sa o tinem tot asa...

Amella, imi pare rau pentru pierdere!

De cateva zile stau acasa, pentru ca mi-e tare rau. Am mai sangerat si atunci am hotarat ca e mai bine sa stau acasuca. Lucrez de aici, dorm destul de mult, etc.
Luni mergem la control din nou.
Voi v-ati ales medicul si maternitatea?

Ioana 7+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput