Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

Alexa o sa fie totul super bine! Vei vedea....
mh deci trebuie sa faci tripleti ca sa multumesti pe toata lumea
eu imi doresc baietel, numai pentru ca ii va fi mai usor in viata. sotul meu isi doreste si el tot baietel ca sa aiba cine sa duca numele mai departe

Vine bebica ....
Pana atunci gotobina nevoie mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Alexa va fi bine de data asta
Mh eu si sotul vrem fetita, Tudor nu are preferinte, bebe sa fie.

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isa13belle spune:

Felicitari tuturor burticilor !!!
Sarcina usoara si bebei cuminti !!!
Va rugam sa ne treceti si pe noi in listuta.Dn 13.09.1975, DPN 10.05.2009,+ Sofia 30.09.2007
isa13belle 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Salutare la toata lumea

treceti ne si pe noI pe lista va rugam, DNP 27.05.2009 +Marc 4 ani.

Felicitari la toate mamicutele si 9 luni de fericire .

Cristina

noi si bebe Marc
(28.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Salutare.
Vad ca se ingroasa randurile la albinutze
Noi ne dorim fetita dar suntem ok si cu baiat. Alex nu are nici o parere pt ca el inca nu stie. Am considerat ca e prea devreme sa-i spun. Dupa ce ma vede medicul si ma asigur ca totul e bine o sa-l anunt si pe el. O sa fie super fericit ca e topit dupa bebei.
De vreo doua zile ma cam incearca greturile, incep dupamasa. Sper sa ramana la faza asta sa nu se intensifice
Va pupam

Oana si bb Alex(05.08.2006)

JUCARII DEOSEBITE FISHER PRICE, HASBRO, VTECH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Buna dimineata!

Fetele care mai aveti un copilas, ce analize faceti acum? Trebuie repetate cele pt depistarea anticorpilor de toxoplasmoza, rubeola... sau cele de sida, sifilis? Ce stiti?

Legat de sexul copilului, noi nu prea avem nicio preferinta. Normal ca ar fi interesant sa fie fetita, dar nu stiu de ce am senzatia ca o sa fie tot baiat, si intr-un fel ar fi mai bine asa poate. Eu la prima sarcina mi-am dorit fetita, dar acum m-am obisnuit cu ideea de a fi mama de baiat, asa ca nu mai prea conteaza ce va fi:)

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

Neatza fetelor! Bun venit noilor mamici!
Fetelor, aseara mi-am luat sutienul de sarcina de care va povesteam. La inceput nu mi s-a parut cine stie ce, dar dupa ce l-am purtat o jumtate de ora am fost foarte incantata. Vi-l recomand cu caldura! Ce-i drept a fost cam scumpicel (1 mil)
Apropos de analize. Eu le-am facut inainte pe astea de toxoplasmoza si alte lucruri, si mie nu mi le-a mai dat dr sa le repet.
Pupiceli si zi usoara fara greturi!

Vine bebica ....
Pana atunci gotobina nevoie mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_du spune:

Salutam albinutele! Bun venit noilor burtici! Sarcina usoara si bebei sanatosi va doresc tuturor.
Au venit rezultatele analizelor si impreuna cu Samburel suntem ok. Mai avem de asteptat rezultatul de la listeria, care va fi gata pe 2 octombrie. Parca imi e si frica sa ma bucur inca. De altfel, nici nu am anuntat pe altcineva in afara de familie. Lipsa asta de simptome (in afara de somnolenta usoara de dimineata care continua si ceva intepaturi discrete in burtica) ma cam ingrijoreaza.
A propos de intrebare, noi credem ca va fi baietel (cand l-am anuntat ca va fi tatic, sotul meu a zis: "simt ca e baiat!!!!"). E adevarat, am consultat si un calendar chinezesc care pana acum s-a potrivit "manusa" tuturor mamicilor pe care le cunosc. De altfel, nu conteaza decat sa fie sanatos/sanatoasa.
Pupam si va dorim o zi fara greturi!

Oana D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

pentru aceste mesaje te rog foloseste mica publicitate
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_du spune:

Daca ma priveste mesajul de mai sus, as dori niste lamuriri suplimentare. Multumesc!

Oana D.
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Oana&year=2009&month=5&day=12&babycount=1

Mergi la inceput