Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(2)
Raspunsuri - Pagina 3
oana_MVT spune:
Coraly si Andreea bine ati venit.
Se umple stupul nostru
Fetelor hormonii isi fac de cap cu mine... dau din ras in plans... sotul e confuzat
.
oana
oanaalex spune:
Salutare.
Bun venit noilor gravidute si sa auzim de bine in 8 luni
Saptamana viitoare merg si eu la medic, deabia astept
. Eu sunt norocoasa ca medicul meu face ecograf la fiecare vizita asa ca am scapat de stresul asta sa nu-mi vad puiutul cu lunile. inradevar asig nu acopera numai un nr limitata de ecografe dar din cate stiu eu pe bill medicul le trece ca office vizit asa ca daca se vrea cu adevarat se poate fenta sistemul.
Va pup si sa stiti ca citesc zilnic insa stau f prost la capitolul scris.
Oana si bb Alex(05.08.2006)
JUCARII DEOSEBITE FISHER PRICE, HASBRO, VTECH
mh spune:
Bun venit noilor albinute!
Anda, babyexpo e la Polivalenta intre 18-21 sept, daca nu poti sa ajungi cauta Tonuselast pe net, au site si gasesti centura si sutiene la ei, centura am mai vazut si de la Chico. Riscul la TT am vazut si eu ca difera, ideea e ca testul trebuie interpretat impreuna cu masurarea translucentei nucale la eco.
Fetelor eu de greturi nu prea ma plang, doar ca am niste arsuri groaznice la stomac si ma simt balonata.
Miha
+
Irina
anda_magda spune:
Multumesc mh !
Chiar am cautat pe net si am dat de siteul firmei. Am sunat si mi-am si comadat deja un sutien care trebuie sa ajunga maine dupa-amiaza intr-o farmacie din Pitesti.
Sper sa fiu multumita de el.
Vine bebica ....
Pana atunci gotobina nevoie mare 
anda_magda spune:
Bun venit noilor fete!
Ma scuzati fetelor dar uitasem sa va spun ![]()
Deh, sunt si eu grabita sa mananc in fata calc, sa pun rufe la sapalat si sa pun castraveti la borcan, toate pana diseara 
Vine bebica ....
Pana atunci gotobina nevoie mare 
oana_MVT spune:
Oanaalex abia astept sa merg la dr sa il intreb de eco. Mi-ai dat sperante poate imi vad si eu samburelul. Cu Tudor am facut 5 eco (in Romania).
Anda_magda ce harnicuta esti. Eu o am pe mama la mine pana luni, ea gateste, face curat, calca. Sa ma vedeti de luni, eu voi da comenzi si tot eu le voi executa

Nici eu nu ma plang de greturi in schimb am arsuri si gust metalic. Sper sa raman numai cu atat.![]()
oana
Crisu spune:
Alexa- te inteleg perfect. Tot la 8 sapt s-a oprit si la mine sarcina, fara nici o explicatie atunci; apoi dr ginecolog m-a trimis la fundeni la dr uscatescu sa fac test de antifosolipidici, care dau fact de coagulare, iar cu unul dintre ei nu stau bine. sangele se coaguleaza cu o viteza mai mica decat ar trebui, asta dand la pierderea sarcinii.
nici eu nu prea simteam mare lucru, insa de 2 zile au inceput greturile seara, si am un gust amar de metal parca.. si mi-e f foame...
pe 23 am progr la eco... o vesnicie pana atunci...
deocamdata nu am vazut nimic... doar sanii si lipsa menstr zic ca sunt 
mami Cris si bb Alex(05.11.2003)
Alexa_ spune:
Neata burtici
Crisu multumesc
Adevarul e ca sunt stresata rau de tot. Parca nici sanii nu mai sunt la fel de umflati si tari ca la inceput. Ar trebui ca de maine sa fiu in saptamana 7. Cu toate ca data trecuta cand s-a oprit din evolutie, parca nu am avut nici un semnal de alarma. Insa acum sunt cu morcovu' in fund rau de tot. Nici frunzele nu se mai vad
.
In rest, am o stare de moleseala, intepaturi cand pe dreapta, cand pe stanga, cateodata respir de zici ca am alergat 10 etaje in fuga si imi e frig tot timpul.
Cred ca nu mai rezist si o sa incerc azi sa ajung la doctor ca sa nu mai stau instarea asta de incertitudine.
Doamne ajuta sa fie bine!
mh spune:
Buna dimineata la albinute
!
Uau Anda ce repede te-ai miscat
, sper sa fi multumita, dau si eu o tura zilele astea pe babyexpo sa vad ce au pe acolo.
Albinutelor, ce va doritie baietel sau fetita? Fratiorii ce isi doresc? Eu nu am preferinte, tati in schimb vrea baiat, iar fii-mea vrea 2X
baiat si fetita ![]()
miha
+
irina
mh spune:
Alexa tinem pumnii!
Si eu am senzatia asta cateodat' ca parca am alergat, sigura chestie care ma consoleaza e ca si prima oara tot la fel a fost.
Plus ca e destul de normal sa simti asha, inima incepe sa pompeze mai mult sange.
Mergi la dr. daca poti, si da-l naibii de morcov ca-i face rau lui bb.
miha
+
irina