FIV 191

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

catalina, eu am facut la cluj, din pacate extrauterina, si o sa fac tot la cluj ,desi sant in franta de cativa ani nu am facut aici deoarece am fost sub supravegherea lor ani de zile si e mult mai complicat aici te programeaza pt un control peste 2 luni. totul merge foarte incet si femeile de aici , majoritatea fac fiv in europa de est.eu o sa incep doar la sfarsitul anului, trebuie pauza dupa operatie desi nu mai am rabdare.si te astept cu vesti bune.
adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

brunadria eu as prefera sa fie incet dar sigur.Te pup si mult succes si tie.

Mergi la inceput

sigur nu cred ca este nicaieri procentajul este acelasi peste tot , cred. speram atata timp cat avem sanse.

Mergi la inceput

In Romania sunt inca incepatori in ale FIV-ului. Cu exceptia catorva medici, mult prea putini, ceilalti invata pe banii si sanatatea pacientelor. Dar nu vreau sa redeschidem sb. :)
Incercam sa-ti spun numai ca eu in locul tau as face in Franta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

brunadria: ma tem ca sunt de acord cu Catalina . Dupa 4 fiv-uri, 4 laparoscopii, eu una nu ma mai apropii de medicii din Romania. Fug cat de departe pot. Pupici si bafta multa!

Aly-"Inca mai sper..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Buna fetelor,
Thabita, Nusy si va tin pumnii
Brunadria, fetele au dreptate. Nici eu nu as mai sta in Romania, dupa experientele pe care le-am avut cu doctorii minunati de aici.
Catalina, sunt prezenta, dar din pacate fac parte din clasa muncitoare, adica prostii care muncesc in tara asta. Acum am venit de la scarbici. Stai linistita si nu-ti mai face probleme. Dr la care ai fost si care ti-a recoltat secretiile din col sigur a cerut si analiza bacteriana pe langa cea de ciuperci Asa se face (sper, dar inca nu am uitat ca suntem in Ro si orice este posibil). Daca la ex culturi col nu a iesit nimic micotic sau bacterian, inseamna ca esti ok. E importanta insa urocultura. Nu stiu de ce dureaza asa de mult Chlamydia pentru ca asta este un test rapid, pe strip, care este gata in 10 minute. Probabil ca l-au trimis la alt laborator pentru lucru. Infectiile urinare cu E Coli se pot face la femeile care sunt constipate pentru ca bacteria traverseaza peretele rectului si peretele vaginal si da infectii la nivelul asta. De aici pot iesi culturile din col contaminate cu E Coli, dar daca la tine au iesit ok, nu-ti face griji. Vezi ce faci cu urocultura aia si LIBER LA FIV si sa fie cu noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Brunadria, ia-ti rendez-vous-urile, chit ca sunt peste doua luni, si ramai in Franta. Doar primele merg greu, eu anul trecut tot pe vremea asta am inceput, era dupa sezonul de vacanta, deci foarte aglomerat, dar odata intrat in circuit, merge intr-un ritm absolut rezonabil. Rata de succes e drept ca e relativ comparabila, dar dotarile, tehnica si conditiile - nicicum. Ma surprinde ce zici tu ca frantuzoaicele s-ar duce in Est - e prima data cand aud asta. ...Poate pentru adoptii, in Rusia.

Gabitza, esti stresata, asta-i tot. Eu in ora in care am asteptat in cafeneaua clinicii rezultatul de la BHCG m-am dus de doua ori la toaleta, absolut convinsa ca mi-a venit ciclul. Deci poate fi autosugestia! Ce zi afterET esti? Baga un bhcg, rapid.

Catalina, ma bucur mult ca s-au ameliorat rezultatele si te pregatesti sa reincepi. Sper sa te prind din urma.

Fetelor, mult-mult noroc tuturor!

---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

fetelor in cazul asta ar insemna sa fac fiv ul peste un an!aici se fac analize in fiecare luna timp de 6 luni, printre altele daca te mai si programeaza din 2 in 2 luni, e nasol, aici vroiam sa fac dar mie nu mi se pare ca s mai buni in franta nu vb de alte tari. aproape7 ani am facut doar tratamente aici si nu au fost capabili sa mi descopere un fibrom, la cluj mi l au depistat la primul control.aici nu mi au spus ca aveam doar o trompa buna ci la cluj , acuma nu o mai am nici pe aia. nu stiu incotro s o apuc dar de franta nu vreau sa aud din start desi aici locuiesc si mi ar fi fost mai usor, dar nu mai am timp de pierdut, anii trec. scuze, cred ca v am obosit cu atatea povesti. va pup.merci pt sfaturi.

Mergi la inceput

LucaLuca stai ca nu incep inca. Sa vedem ce face chistul,ce face infectia....usor, usor. Si poate nu o sa fie necesar sa ma prinzi din urma.

Gabita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Hello,

E primul mesaj pe care-l scriu si impulsul e sa am un ton afectuos si familiar.....si asta pentru ca va citesc de cateva luni, de cand mi s-a recomandat fiv-ul.
Acum sunt in prag de a incepe fiv 2 si ma gandesc ca o sa fie mai usor daca il fac "impreuna" cu voi.

O seara buna,

Raluca

Mergi la inceput