FIV 191
Raspunsuri - Pagina 7
Delia21 spune:
Gabi,nu te stresa!eu o tin pe a mea,spun poezia care o stiu,....si sper sa se aplice si la tine;eu aveam mici sangerari,...de la prindere,si da doar la cateva zile dupa ET.Hai fi cuminte!Bea suc cu vitamina C!
Kora Adriana,cat costa fivul in franta?Caci daca e comparativ ca pret,mai ales ca euro e mai mare decat dolarul,...eu ti-as recomanda calduros sa treci oceanul si sa vi aci.Merge totul ca pe banda si procentele lor de succes sunt incurajatoare.Iti asigur eu cazarea,daca te hotarasti,pe bune.
LucaLuca spune:
Raluca, bine ai venit si sa pleci repede. :) da, din experienta iti spun, ajuta sa ai unde sa ceri, de la persoane care au trecut prin asa ceva, un sfat, o interpretare, sau sa ai unde sa faci o criza, o istericala postET, alea-alea, si sa nu te judece nimeni. :)
Brunandria, la ce clinica ai facut tratamentele?
---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/
Fragutza spune:
Daa, d-astea cu istericale stiu...si inca bine de tot..
Si la cat am plans (de bucurie sau de ciuda) pe laptopul asta citindu-va...era timpul sa ma implic activ.
R
catalina2307 spune:
Raluca bine ai venit. Asa cum spunea si Luca o vorba buna si un sfat venit din inima gasesti intotdeauna.
brunadria spune:
delia21, merci esti foarte draguta, pretul aici e in jur de 4500 de euro plus spitalizarea.sa stii ca sunt chiar dezorientata. pana acuma am auzit de multe reusite, de cand am intrat pe forum m am demoralizat total.
Fragutza spune:
Catalina, Luca,
Multumesc pentru mesajele voastre .. ma bucur ca mai e cineva activ la ora asta:)
R
catalina2307 spune:
Raluca intra si tu pe la toate subiectele (cartea de bucate, animalute ,gasesti tu ) si scrie 10 mesaje sa scapi de "moderare" si sa apari in timp real.
Delia21 spune:
Adriana,deci ca pret e bunisor la voi caci la clinica unde fac eu,10mii costa fivul,plus 2 mii medicamentele,vorbesc in dolari ,nu euro,,fara sa adaug costul analizelor de dinaintea inceperii fiv-ului,pentru ca in cazul meu,pe astea le-a platit asigurarea medicala.