FIV 191

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Gabi,nu te stresa!eu o tin pe a mea,spun poezia care o stiu,....si sper sa se aplice si la tine;eu aveam mici sangerari,...de la prindere,si da doar la cateva zile dupa ET.Hai fi cuminte!Bea suc cu vitamina C!

Kora
Adriana,cat costa fivul in franta?Caci daca e comparativ ca pret,mai ales ca euro e mai mare decat dolarul,...eu ti-as recomanda calduros sa treci oceanul si sa vi aci.Merge totul ca pe banda si procentele lor de succes sunt incurajatoare.Iti asigur eu cazarea,daca te hotarasti,pe bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Raluca, bine ai venit si sa pleci repede. :) da, din experienta iti spun, ajuta sa ai unde sa ceri, de la persoane care au trecut prin asa ceva, un sfat, o interpretare, sau sa ai unde sa faci o criza, o istericala postET, alea-alea, si sa nu te judece nimeni. :)

Brunandria, la ce clinica ai facut tratamentele?

---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Daa, d-astea cu istericale stiu...si inca bine de tot..

Si la cat am plans (de bucurie sau de ciuda) pe laptopul asta citindu-va...era timpul sa ma implic activ.

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Raluca bine ai venit. Asa cum spunea si Luca o vorba buna si un sfat venit din inima gasesti intotdeauna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

delia21, merci esti foarte draguta, pretul aici e in jur de 4500 de euro plus spitalizarea.sa stii ca sunt chiar dezorientata. pana acuma am auzit de multe reusite, de cand am intrat pe forum m am demoralizat total.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Catalina, Luca,

Multumesc pentru mesajele voastre .. ma bucur ca mai e cineva activ la ora asta:)

R

Mergi la inceput

Luca PM.

Mergi la inceput

Raluca intra si tu pe la toate subiectele (cartea de bucate, animalute ,gasesti tu ) si scrie 10 mesaje sa scapi de "moderare" si sa apari in timp real.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

LucaLuca , la avignon si marseille

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Adriana,deci ca pret e bunisor la voi caci la clinica unde fac eu,10mii costa fivul,plus 2 mii medicamentele,vorbesc in dolari ,nu euro,,fara sa adaug costul analizelor de dinaintea inceperii fiv-ului,pentru ca in cazul meu,pe astea le-a platit asigurarea medicala.

Mergi la inceput