FIV 191

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

catalina ,cele 21 de zile includ trat de stimulare sau si cel de inhibare? mi se pare mult totusi 21 de zile de stimulare dar totul e posibil.

21 zile inhibare + 21 zile stimulare. (cea mai mica doza de gonal -225u).Eu am reactionat f greu. Din 19 ovocite am avut 2 blastocisti. Si s-au prins amandoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabita78 spune:

Fetelor, am reusit sa vorbesc cu un mesic de la urgenta si mi-a spus ca nu are ce sa-mi faca, ar fi fost mai bine daca nu s-ar fi intamplat si sa beau multe lichide.
Oricum pe hartia igienica ramane ceva roziu, nu e cm e ceva in urina.
Maine , daca nu ma simt mai bine, merg pe capul lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impatience spune:

Buna! in primul rand, gabitza, sper din tot sufletul sa fie bine!!!!!
In al 2 lea rand, fetelor, va tot citesc de cateva luni, dar nu prea am prea scris pe forum. Acum insa m am sepriat serios. Help! Nu stiu mai nimic despre ce vorbiti voi aici, urmeaza sa fac primul FIV :((. Sorul meu are oligoseprmie, la mine pare a fi totul in regula, desi mi e teama ca mie nu mi s au facut niste analize prea amanuntite.... Urmeaza sa fac FIV la Giulesti cu dr. Cocei, care mi se pare ...exceptionala. Totusi, ceea ce am citit pe forum...m a speriat cumplit! Eu am mare incredere in Cocei, s a purtat minunat, e calda, imi raspunde mereu, e optimista...e minunata! TOTUSI, credeti ca e mai bine sa fac FIV in starinatate? Si daca da, unde imi recomandati. Va rog din suflet, nu ma trimiteti sa citesc alte mii de pagini din forum, o sa cedez nervos :(( Sper sa nu va par rasfatata.... Daca e ceva, pe undeva o sinteza...sau voi ce parere aveti? Nici nu stiu ce sa fac!!!!!!!!!!!! Si mai e ceva. Trebuie sa fac FIV in octombrie, preuepun. deocamdata nu am inceput niciun tratament, ultimul ciclu a fost pe 8 septembrie si trebuie sa sun la Giulesti dupa 21 de zile, deci cam pe 28 septembrie, iar FIV ul, dupa socoteala mea, undeva pe la sfarsitul lui octombrie. Pana atunci sotului meu i s a recomndata sa ia SPERMOTREND. A auzit cineva de medicamentul acesta? Ce efect are? Ar putea cumva sa ii faca rau? Sotul meu mai ia si Zinc, acid folioc, Vitamina E, Detralex si Venuroton. Trebuie sa le mai ia si pe acestea in continuare? ajutati ma, va rog, ca deja sunt .... innebunita Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Gabita: e posibil sa fi facut infectie urinara si sa faci pipi cu sange din cauza asta.Asa se intampla cand ea evolueaza,nefiind tratata.Din pacate,nu am idee ce ai putea lua sa nu afectezi FIV-ul.In mod normal se da Norfloxacin sau Nolicil si trece cam intr-o zi-doua.Dar in cazul tau...nu stiu ce ai putea lua.Doar lichide multe si caldura,vorba Korei.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

catalina, felicitari, deci ai reusit?super,unde ai facut fiv ul si cand?

Mergi la inceput

Citat:

catalina, felicitari, deci ai reusit?super,unde ai facut fiv ul si cand?

Of brunadria. Nu ma felicita. Am facut FIV-ul in Grecia pe 25 martie. Am pierdut sarcina la 17 saptamani din cauza incompetentei medicilor de aici. Mi-au administrat medicamentatie care a declansat avortul iar inima mea la un pas sa cedeze.

Mergi la inceput

catalina, in cazul asta imi pare sincer rau.stiu ca e foarte greu si eu am trecut prin unele greutati in urma fiv ului dar cu siguranta o sa reusim data viitoare .din pacate asa e in romania si nu numai.vrei sa incepi iar?

Mergi la inceput

Brunadria , DA. Joi plec la control si daca sunt ok. incepem.

Mergi la inceput

catalina sa ti ajute dumnezeu sa reusesti si sa reusim toate. imi cer scuze daca ti am trezit amintiri stiu ca e dureros.de data asta unde o sa faci tot acolo?

Mergi la inceput

Citat:

catalina sa ti ajute dumnezeu sa reusesti si sa reusim toate. imi cer scuze daca ti am trezit amintiri stiu ca e dureros.de data asta unde o sa faci tot acolo?

Stai linistita. Inca nu a ajuns la stadiu de "amintire".
Da, de facut fac in aceeasi clinica. Nu am nici un motiv sa incerc altceva. Am ramas insarcinata la primul FIV, este o echipa de profesionisti, nu am ce sa le reprosez sau sa-mi doresc ca "ceva" sa fie facut altfel. Tu unde faci?

Mergi la inceput