FIV 191

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Hello,

Am tot citit zilele astea de analizele de urina..

Catalina, Kora ati facut urocultura din proprie initiativa sau analiza a fost ceruta de medic inainte de fiv?

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Dariela, Oana, welcome back! si sa fie bine pana la capat de data asta.

Oana, si eu va trebui sa ma gandesc bine daca tranfer unul sau doi embrioni. :( Bineinteles ca mi-as dori gemeni, dar .... of, am mai zis aici, dar repet: sarcina gemelara e o fantasma si o loterie. Se dubleaza toate riscurile, indeosebi cel de nastere (foarte) prematura. Organismul femeii e facut pentru a purta in conditii optime un copil - doi nu e imposibil, dar e riscant.

In acelasi timp, daca transferi un singur embrion, iti reduci sansele. Of! Grea alegere. :(

Girls, eu nu mai am rabdare. Ma aflu intr-un alt oras decat cel in care locuiesc, am toata libertatea din lume si tot orasul asta frumos e al meu, iar eu tot ce imi doresc este sa plec mai repede si sa incep investigatiile...

---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Dariela .
Raluca chiar nu mai imi amintesc. Eu cel putin fac asa des uroculturi incat nu mai stiu care e recomandata de dr, de care dr, de mine.Habar nu am. Dar eu zic sa o faci.

Fetelor sustin din inima ceea ce Luca Luca spune despre transferul de embrioni. La un moment dat va povesteam ca nu trebuie sa va rugati sa fie gemeni. Este riscant.Este periculos si pentru ei si pentru voi. In ceea ce priveste nr. de embrioni ...iar nu stiu. Unu este prea putin doi prea mult. Chiar este o intrebare dificila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Eu as transfera 3 daca e posibil. Am urmarit-o pe Bombonique ce a facut FIV in Austria. S-au transferat 3, s-au prins la inceput toti. Imediat unul a fost eliminat iar al 2-lea era gol sacul. Asa ca acum e posesoarea unui singur copilas in burtica din cei 3 embrioni transferati.

Stiu ca e risc mare la sarcini multiple dar creste riscul sa se prinda. Oricum DD alege el cum va fi. Dar, ma repet, eu as transfera 3 embrioni daca as avea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Merci Catalina, esti foate draguta:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2bobocei spune:

Buna, revin si eu dupa o mica pauza. Nu ma gandesc inca la un nou FIV, sincera sa fiu inca mi-e frica. Sper sa imi treaca destul de repede.
Le doresc mult bafta fetelor care au curajul sa o ia de la capat si sa auzim cat mai curand de foarte multe reusite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Ce albinute harnicute sunteti...
Dariela: pupici multi si bafta...
Oana: sa fie cu noroc de data asta!
mimi: mult a fost, putin a ramas. Foarte curand vei fi graviduta si vei uita de intepaturi...
Catalina, Luca: va inteleg... sau macar incerc, nu pot simti exact ce ati simtit voi, ca nu am trecut prin asa ceva... Dar eu tot voi transfera MINIM 2 blastocisti (poate chiar 3 daca ma lasa prof Feichtinger). Eu, una, m-am saturat sa tot vad 0 la teste!!!
Kora: forte proaspete... La asa optimism, nu cred ca poate fi altfel decat cu II !!!
Va pupic pe toate

Aly-"Inca mai sper..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Fetelor, va pup pe toate.
Catalina, cum te mai simti?
Mie mi-au iesit azi o parte din analiza PAP - OK,dar am celule inflamatorii si trebuie sa fac un tratament antiinflamator si apoi sa repet PAP. Nu am Ciuperci, tricomonas sau altceva, dar mi-au pierdut eprubeta sau rezultatul de la culturile din col pentru bacterii. Incredibil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Pisic ...in principiu sunt ok. Unde ai facut analizele de au reusit sa piarda eprubetele?
Cristal 1995...ce sa spun ....eu as prefera sa nu se pozitiveze testul decat sa trec prin ce am trecut.
Bobocico ma intrebam unde ai disparut.
Moniland nu cred ca risca nimeni sa transfere 3 blastocisti buni. Mie mi-au transferat 3 dar stiau de la inceput ca unul nu are nici o sansa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Darielamult noroc iti doresc! Intr-adevar sunt multe fete noi, greu de urmarit situatia fiecareia, dar cele vechi ne stim si ne urmarim ....reusitele. Ma bucur ca ai inceput din nou. Ti-au schimbat ceva pe ici pe colo prin partiule esentiale?
Moldovencelor, ajutati-ma si pe mine cu o clinica din Iasi unde sa pot face analizele din Z2-3 caci ma va apuca pe acolom saptamana viitoare caci eu sunt pasare cal;atoare prin tara!

Mergi la inceput