FIV 191
Raspunsuri - Pagina 11
catalina2307 spune:
Kora daca sunt gravida ma sanctifica Vaticanu' .Si apai dintr-o suflare va dau gravidenia la toate. Nici nu o sa mai fie nevoie nici sa prestati nici de monitorizari nici de trompe...de nica.
brunadria spune:
fetelor, v am ascultat sfatul , am fost dimineata la spital si m am programat , pe 30 sept , mai repede decat mi am imaginat. pt inceput toate merg bine.
va pup pe toate . sunteti formidabile.
catalina2307 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brunadria fetelor, v am ascultat sfatul , am fost dimineata la spital si m am programat , pe 30 sept , mai repede decat mi am imaginat. pt inceput toate merg bine. va pup pe toate . sunteti formidabile. |
Pai vezi...nu e dansu asa negru cum pare. Bravo. Sa fie cu noroc.
brunadria spune:
multumesc, catalina. si tu sa ai noroc sa reusesti si toate care incearca.in orice caz m ati incurajat si aveti dreptate.
Dariela spune:
Buna fetelor!
Revin alaturi de voi dupa o absenta cauzata de vestile proaste care parca nu se mai terminau.
Am vazut ca au aparut foarte multe fete noi dar am regasit si persoane dragi (Nusy, Kora, Cristal, Kitta Darioanaxx, catalina, Lua Luca, Blanche ) carora le urez ca de altfel tuturor sa fie vizitate cat mai curand de barza - Sheritra - Te numesc raspunzatoare sefa, ca tu ai trecut deja la stadiu asta!
Eu am intrat in linie dreapta. Aseara cu mult curaj mi-am facut primul dipherelin si desi am uitat sa scot aerul din seringa pana la sfarsit sper sa ma obisnuiesc.
Blanche - Cand ai timp trrece-ma si mine pe listuta, in pregatire FIV 3 cu dr. Marinescu la Giulesti, in octombrie
oanademunck spune:
Saliu!
Am revenit si noi cu FIv doi: de data asta procedura lunga cu anti-antagonisti, de o saptamana inhalez Suprefact de ori pe zi la fiecare 3 ore si de 2 zile am dureri (arsuri) de sani tare nasoale...ma tot palpez nu-i nici un chist ci doar de la tratament..;dinf fericire alte efecte secundare 'nu-i'
Gabi78, eu am avut acum cativa ani nisip la rinichi si urinam cu sange, insa eu aveam senzatia de a ma duce la toaleta din 2 in doua minute (fara exagerare) si aveam dureri de spate in zona rinichilor.
Bafta tuturor, pusi pusi
A, si o intrebare
Daca la primul Fiv era vorba de a transplanta un singur embrion de data aceasta alegerea este a noastra 1
sau 2...desi 2 = sa zicem sanse duble asa imi este de frica de loteria asta a sarcinilor generale; apoi daca transplantez 1 fara succes sa nu am mustrari de constiintza cu 2.....habar nu am; voi cum luati deciziile astea, dupa ce va ghidati?
Blanche25 spune:
Dariela, Oanademunka bine ati revenit pe baricade ca sa lungim lista de octombrie numai cu pozitive!!
Dariela te-am trecut.
Oana, sansele de reusita in cazul transferului de 2 embrioni sunt superioare si doar intr-un procent de 20% se vor prinde definitiv amandoi. Desigur vorbeste cu medicul, el te va sfatui cel mai bine pentru tine.
mimi_m spune:
Buna,
in legatura cu transferul a doi embrioni, sunt intradevar mai multe sanse... mie mi-e frica de decizia de a transfera 3... gemeni nu m-ar deranja, dar tripleti...
Eu nu mai am multe injectii de facut , mai am doar doua zile (4 intepaturi)...am numarat injectiile si voi depasi 40 buc...m-am saturat de ele