FIV 191
Raspunsuri - Pagina 10
gabita78 spune:
Fetelor, eu am de gand sa va stresez mult cu problema mea.
Cele care au trecut printr-o infectie urinara, ati eliminat si firisoare de sange, vreau sa spun ca nu e urina roz ci pur si simplu niste chestii rosii, maronii, subtiri?
Nici nu mai stiu ce e cu mine, nu stiu daca elimin din vezica sau din vagin.
impatience spune:
Gabita, eu n am avut niciodata infectie urinara, dar imi sta sufletul cand ma gandesc la tine! O sa fie totul bine!
Kora, multumesc din suflet, macar o parte din analizele ce le ai spus le am facut. O sa verific disera acasa si revin. Apropos, cat costa pana la urma FIV la Giulesti? si cat se mai da la doctori/asistente? Ca sa fiu pregatita.
Maria, spermotrend mi l a recomandat Cocei, pare ca e bun din cate am citit pe net. Eu am gasit numai la farmacia Leda, la intersectie dintre Giulesti cu Plevnei, un flacon pt 1 1/2 luna costa 1 800 000 lei vechi si se iau 2 pastile pe zi- 1 dimineata si 1 seara.
KoraPop spune:
Gabita eu am avut infectie urinara ,dar fara sange in urina,insa am auzit ca se poate si sa sangerezi la urinare.Daca e din vagin poate fi de la implantare.Ce simtome mai ai?Dureri de cm,de spate,de sani?Hai incearca sa nu te mai stresezi ca stii tu cat rau le face stresul puiutilor....
Impatience ti-am scris cat costa fiv-ul la Giulesi si scrie si pe prima pagina.1400 EURO ( 1100 euro se plateste in lei si 300 euro in euro asta pt ca in caz ca nu s formeaza embrioni si nu au ce sa transfere la ET iti dau inapoi 300 euro).La al doilea fiv e reducere 300 euro si la al treilea si urmatoarele fiv-uri 600 euro.Cadouri,atentii.....asta nu se dicuta pe forum,dar te asigur ca fara sa dai nimic proful si Cocei sau Dascalescu care iti va fi biolog isi vor face treaba cu profesionalism.
Fetelorrrrrrr!Tocmai am auzit la stirile pro tv ca e o propunere de lege ca de la anul femeile ce vor naste un copil sa stea 3 ani acasa cu copilul,nu doi ani!!!!E doar proiect de lege deocamdata, nu prea agreata de minister care se leaga iar de buget....!Wow ce bine ar fi,mie una mi-ar place,dar sa dea si mai multi bani pe luna...!!!!!
Kora
CARPE DIEM!
Arina21 spune:
Gabita78 eu am facut odata o infectie urinara cu tot tacamul, adica urinat cu sange, frisoane etc. Dar pt mine era un cosmar sa ma duc la toaleta, ma ustura si durea de innebuneam. Nu mai vreau sa-mi amintesc. Am luat antibiotice si mi-a trecut pe moment. Problema e ca de atunci trebuie sa fiu foarte atenta sa nu stau in frig, ca imediat racesc. Eu beau foarte multe lichide de atunci. Inteleg ca tu ai facut FIV si nu poti lua antibiotice. Incearca sa bei multa apa/ceai cu lamaie. Pe tine te jeneaza cand te duci la baie?
Sper sa nu fie infectie urinara, ca sunt foarte pacatoase.
Eu atunci am facut si o baie fierbinte si de sezut deasupra unui lighean cu apa fierbine cu musetel. Dar tu nici asta nu poti face.
Iti doresc multa sanatate
Arina
maria08 spune:
Gabita 78: Nu sunt eu in masura sa dau sfaturi, dar totusi indraznesc...incearca sa te detasezi cumva, trebuie sa fii mai relaxata, stresul nu face bine la bb!!
Kora: Am auzit si eu aseara stirea....e la stadiul de propunere, dar nu sunt multi care sa fie pro.....si parca vorbeau despre 3 ani in care sa primesti 500 lei/luna, adica....
impatience spune:
Ai dreptate Kora, imi scrisesei . merci frumos, am inteles. Sunt noua pe aici inca...
catalina2307 spune:
Gabita iti spune doctoranta in infectii urinare ca poti elimina sange . Sunt usturimi groaznice si desi ai senzatia de urinat faci doar o picatura si te doare de te urci pe pereti. Dar nu este sub forma de cheguri. Sunt picaturi curate.Poate fi si o cistita hemoragica.Nu ar fi bine sa faci tu o urocultura?
Kora ma faci sa rad. Tu crzi ca eu mai stiu in ce zi sunt? Sau care a fost CM ? Habar nu am. Eu am avut hemoragii 9 saptamani de la pierdere si s-au oprit pe 5-6 septembrie.
Impatience . Aici nimeni nu pune la colt pe nimeni. Cel putin nu cu atata subtilitate . Te pup si succes mult.
KoraPop spune:
maria asta cu 500/luna nu am auzit-o...hm...asta nu e bine....eventual 10 milioane macar pe luna si sa stam 3 ani!
impatience nu e nici o problema,ai sa te obisnuiesti.Sper totusi sa nu stai prea mult pe aici...ci sa fugi la odiseea sarcinii!
Catalina scuze...ma gandeam ca cine stie poate ramai tu natural ca de obicei dupa multe probleme vin si bucurii neasteptate....
Kora
CARPE DIEM!
Blanche25 spune:
Ralucapaun, Impatience, bine ati venit fetelor si va doresc sa ajungeti cat mai repede gravidute.
impatience spune:
fetelor, sunteti incredibile! Va multumesc ca existati. Catalina, multumesc din sufet pentru grija! Nu ma simt pusa la colt, ma simt BINE, in sfrasit intr un mediu in care lumea stie ce simt si fara sa spun in cuvinte . Sper ca toate sa ajungem rapid la odiseea sarcinii.! Cat despre tine, Catalina, pe mine m a ingrozit prin cate ai trecut si te admir enorm pentru determinarea cu care mergi mai departe!. Sa ne fie cu noroc la toate!