FIV 191

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Catalina, la Institutul Cantacuzino. Dragut, nu????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisic77

Catalina, la Institutul Cantacuzino. Dragut, nu????

Retardati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Girls, eu - singura fiind si neputand deci sa ma ocup de tentative de conceptie naturala, asa cum ar fi firesc la ora asta :) - frec netu', am ajuns la revista presei romanesti si-am gasit doua articole relativ interesante:

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/821172/A-fost-aprobata-clonarea-embrionilor-umani/

si

http://www.realitatea.net/femeile-care-nu-pot-avea-copii-inchiriaza-mame-purtatoare-pe-mii-de-euro----cum-comentati-fenomenul_349112.html

La asta cu mamele-purtatoare se cer comentarii, cica. Deocamdata e doar unul, citez: "Sa vina la mine ..si vor face tripleti!" Inca un neghiob lipsit de cunostinte elementare, pentru care infertilitatea inseamna impotenta. Mi-e groaza cand s-o lansa campania din Cotidianul - sper ca se va realiza, eu pana nu vad imi pastrez rezerva -, de ce kkturi de comentarii vom avea parte.

...Cateodata imi este frica de semenii mei.

---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

SALUTARE fetele,multa,multa bafta celor care incep tratamentul ,si au inceput o noua "cursa" in fiv .Apropos de discutia despre nr de embrioni transferati,oare la mine din 3 embrioni A8(toti cu sanse egale),de ce nu or fi vrut sa se prinda nici macar unul,cred ca nu le-a placut conditiile de cazare,cine stie,nici nu visam la 3,imi era teama sa ma gandesc si la 2,dar nici unul.....asta e fac si eu haz de necaz,ca daca stau sa descopar eu cauza.....sanse slabe,doar Cel de Sus ,stie,poate am sinechie uterina si eu nu stiu....dar nu cred,am terminat ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Luca...ce sa zic. Mai bine ma facea mama intr-un trib african. Mancam nuci de cocos si socializam cu maimutele.

Kineta bun venit in clubul facem haz de necaz ca-i mai bine decat sa ne trezim la Balaceanca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISTINA38 spune:

Buna dimineata , fetelor!
N-am mai scris demult la acest subiect, dar sa stiti ca v-am urmarit, multe dintre voi nu ma stiu, am 2 fiv-uri la activ, din pacate nereusite, acum m-am hotarat sa incep pe al treilea in Austria, m-am plictisit asteptand deschiderea clinicii lui Tutunaru.
Acum sa va spun de ce va scriu, mi-am cumparat tratamentul pt fiv 3, tratament prescris de Tutunaru si nu mai am ce face cu el, cei din Austria cu siguranta imi vor da altceva.
Am 4 cutii de menopur si 2 cutii de dipherelin de 0.1 mg, menopur cu 730 ron/cutie si diphe. 0.1mg cu 140ron/cutie, le-am cumparat fara adaos de la o verisoara care are farmacie, cine doreste imi poate trimite PM.
multumesc!

va doresc mult succes si sa veniti numai cu vesti bune!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Neatza, fetelor!

S-aveti o zi cat mai buna!

R

Mergi la inceput

Tre' sa scap de mesajele moderate sa ma pot desfasura in voie:)

Mergi la inceput

Si mai am si traficul monitorizat la serviciu:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabita78 spune:

Buna dmineata la toata lumea!
Eu vin cu vesti mai bunicele, ma simt mai bine, nu mai merg la baie asa des si nu ma mai doare aproape deloc.
SI ma intreb:cum e posibil ca o infectie urinara sau cistita ce-o fi fost sa se amelioreze asa repede fara nici un fel de tratament?
IN schimb imi simt burta umflata si putin dureroasa.
A mai trecut o zi, sunt in ziua 6 post ET.

DOMNUL SA NE AJUTE PE TOATE SA NE INDEPLINIM VISUL DE A DEVENI!

Mergi la inceput