***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (77)***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid spune:

betty Crema Bepanthen stiam ca e buna pt iritatii, daca ai in casa. Sau ulei fiert. Si lasata pielea cat mai mult sa respire. Nu stiu daca e buna crema de galbenele pt cazul asta.

ella Nu puteti sa faceti cu schimbul, tu cu sotul, o noapte se trezeste unul, o noapte celalalt? Si lasatul la soacra macar o noapte/saptamana ar fi o idee buna, macar o perioada pana iti mai revii.
Mie deja mi-e rusine sa mai zic ca sunt obosita, juniorul doarme de la 10-11 seara pana la 8-9 dimineata, foarte rar se trezeste o data pt apa.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

buna dimineata

gata, ne-am adunat si noi de pe drumuri, am terminat cu concediile si plimbarile pana la iarna. poate doar vreun week-end mai calduros om mai prinde sa mai dam vreo fuga pe undeva... sa va spun despre concediul la munte, 10 zile, la moieciu, sa respire mariucu aer curat. a fost frumos, dar... atat de obositor! pitica s-a distrat minunat: a alergat de dimineata pana seara (cu pauza de somn la pranz de 3-4 ore); a socializat- cu ocazia asta am observat cat de prietenoasa e, ea se imprietenea cu absolut toti copiii si parintii si bunicii si in general cu oricine ne iesea in cale- are si un prieten, alexis 3 ani, din constanta, care a decretat ca nu o mai iubeste pe sora lui mai mare chistina ci pe ma'iuca ; a MANCAT extraordinar- nu imi venea sa cred cum devora mariucu meu cel fandosit toata mancarea pe care doream sa i-o dau, o adevarata incantare sa pape copilul tot, repede si fara fitze. noi insa ne-am intors mai obositi decat am plecat. incep sa ii inteleg pe parintii care isi iau cate un concediu singuri, fara copil. dar noi nu avem sanse, nu avem cu cine sa o lasam pe mariuca decat peste zi- cu bona care insa e exclus sa stea vreo noapte sa fugim si noi macar vreun week-end. asta este, asteptam cumintei sa faca fata 7 ani sa o trimitem in tabara sa fugim si noi singuri departe de lumea dezlantuita :P. oricum, nu ma plang, sunt multumita ca mariucu e sanatoasa, zglobie si vesela. asta e cel mai important, de odihnit ne-om odihni si noi cand o sa mai creasca. poze de la munte avem aici http://good-times.webshots.com/album/566668241QHXdVH

carmen, an@ si vas nici nu stiti ce ma bucur sa aud ca mai sunt si capsunele silfide. ne gandeam ca am ramas ultimii la nr de kg (8.900) dar bag seama ca mai sunt miss-uri prin zona :). eu ma consolez ca iuki e si ft mica de statura, are doar 74 cm. uite ca i-am raspuns si monytzei cu ocazia asta (pupam mamica si albastrica )

kay fruntea sus... sigur exista un Dumnezeu care nu va va lasa balta. poate ca acum nu se intrevede nici o speranta, dar sigur va fi bine.

an@ cum facem in week-end? pe unde ne vedem?

graviduta felicitari ptr primii pasi ai marei-vrabioarei. si ce ti-a spus dr aia cu premergatorul mi se pare o tampenie. noi nu am luat premergator mariucului si cu toate astea la 10 luni a facut primii pasi singurica, la 11 a inceput sa mearga stapana pe ea si de la 1 an alearga de mama focului. cred ca depinde de la copil la copil, cu sau fara premergator.

m-am intins cat o pomana tiganeasca si tot nu am terminat ce aveam de zis. revin...

pupici

http://www.randuripentrumaria.blogspot.com/

mama lu' maria

Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

kay, e asa de scumpa soniuta (i want milk si studiind mediul sunt preferatele mele)! o sa mai dam si noi mailuri la cunoscuti, poate se intampla ceva.

Graviduta Felicitari pentru mers!!! bate toba!! Acum o sa te tii de alergat sa o prinzi pe mara vrabioara.

Mai nou eu il spal pe razvan la dus. Ii dau un pic capul pe spate in timp ce el se joaca cu niste jucarii si pac la atac cu dusul. Termin de spalat si clatit pana realizeaza el ce i se intampla si ramane cu o fatuca mirata, clipind des de la apa, dar nu plange.

ella, coincidenta face ca exact ieri sa-mi fac si eu ekg pentru aceeasi problema. Verdictul a fost cam acelasi. Iau sargenor pentru oboseala si vitamine ca am avut si un atac de panica pe fond de oboseala si stres. Alte recomandari: un somn bun, o masa copioasa si o carte sau un film relaxant. Take care!

Am si eu o intrebare. Voi ati dat ceva la capsunici care sa le intareasca sistemul imunitar?

Salvati o inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Ramona, eu i-am dat prin primavara Septilin, un siropel mentolat din diverse buruieni.Pediatra imizicea ca e bun pt imunitate.I-am dat vreo 2 luni cred, nu mai stiu exact.Acu nu stiu ce sa zic, noi de fel nu prea am fost muciosi sau gripati, noi suntem kkciosi.Ceva din plante nu scred ca poa sa faca rau.Vb cu medicul lui Razvanel.

Lavinia, 18+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

ramona eu i-am dat piticei niste pastilute homeopate de la boiron. desi noi nu am avut absolut nici o problema de sanatate cu mariuca am zis ca astea nu dauneaza cu nimic. sa stii ca sargenor-ul face minuni, eu iau periodic.

mama lu' maria

Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

off, bine ca si-a revenit netu'...Addinel, noi ne facem veacul prin parcul IOR...iti e greu sa ajungi acolo maine sau poimaine? daca ai alta propunere pt loc de intalniri...

Aaaaa, si cine pune pachetul la posta (ca sa stim cine aduce lucrurile cu el )? eu am doar niste sandale...tu ai mai multe lucruri? le pot pune eu, ca mai trebuie sa mai trimit un pachet.

Unde ai fost la Moeciu? poate imi dai si mie pe PM detalii...si eu vreau sa o mai trimit pe Ana sapt viitoare (daca se mai incalzeste) cu ai mei tot la Moeciu. Am gasit o pensiune cu ferma proprie, dar daca conditiile/preturile la voi au fost mai bune, poate ma inspir si eu...

EDIT: m-am uitat la pozele voastre sa vad cu cine ma intalnesc maine, dar n-am vazut nici o poze cu tine. O sa-ti trimit pe pm nr meu de tel, poate mi-l dai si tu, ca sa ne gasim.

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Ati fost la Baby Expo? Cum e treaba pe acolo?

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Intrebati de greutate/inaltime...noi stam bine la capitolul greutate raportat la varsta, dar mai prost la inaltime. Ana are 75 de cm si 10 kg si ceva..nu stiu exact cat. La picior poarta acum 19 (si aici stam pe picior mic, dar nu ma mira avand in vedere ca eu port 34), dar la ghetute i-am luat 20, ca ma gandesc ca ii voi pune un ciorap mai gros si nu vreau sa o stranga.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

cine era interesat de fabrica de incaltari; ieri a fost Liviana, azi am fost eu impreuna cu o colega de birou care a cumparat pentru fetita ei.

eu am targuit asa: o pereche de cizme din piele pentru mine (pret 100 ron); ghetute cu arici marimea 23 CIAO BIMBI din piele (pret 65 ron); sandalute din piele PRIMIGI marimea 25 pentru la vara (pret 65 ron) ; ghetute din piele cu arici marimea 21 PRIMIGI pentru finutul meu (pret 65 ron).
Colega mea a targuit si ea 4 perechi de incaltari;
de altfel e greu sa pleci de acolo fara nimic.

De adulti au numai porcarii, cu exceptia cizmelor mele care aveau o mica hiba nu insurmontabila, motiv pentru nu se vandusera inca
Dar pentru pici au fel de fel de pantofiori, nu foarte multe modele fiindca am uitat sa zic, fabrica s-a inchis, a ramas doar magazinul asta care lichideaza tot ce au in stoc.

Gravi, Doxinu, de voi am auzit ca vreti sa ajungeti, indicatiile pe care le-am dat au fost bune, dar si mai precis, dupa ce treceti podul de la Vitan Barzesti in directia Vitanul Vechi, intrati pe prima strada la dreapta care se numeste Martinesti; mergeti pret de 200 m , gasiti o poarta de fier verde, in curte o cladire pe care e un banner si scrie pe el "spatiu de inchiriat".
intrati in cladire si prima stanga; nu e nici picior de om pe acolo...

Pentru masuri mai mici de 22 aveti sanse mai mari sa gasiti modele mai dragute, mai ales la fetite.

Eu pozez diseara ce-am cumparat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Zau, fetelor, parol c-o spal cu ochelari (ochelarii mei de inot, care-i acopera juma de fata). Te umfla rasul instantaneu cand o vezi, arata cam ca pilotii de avioane din anii '20.

Graviduta, felicitari pentru mers. Sper sa urmam si noi la rand, in viitorul apropiat.

Ella, Ramona, nasol, ce sa spun, oboseala cronica trece foarte greu. Nu stiu ce sa zic, noi dormim ca scroafele toata noaptea, cu mici exceptii. Azi-noapte am avut o exceptie, cauzata de muci.

Ramona, si noi ii dadeam Septilin, la indicatia dr, ca tot ii dadeam lu' nr.1, hai sa-i dau si lu' nr.2 . Nu-mi dau seama daca a avut alt efect in afara de cresterea poftei de mancare. Abia astept controlul de 1 an si 3 luni, sa vad daca am trecut de 8,5 kg, ca daca nu, eu nu vad unde se duce atata mancare. Nu refuza nimic, ia si de pe jos.

Eu nu ma duc la Baby Expo, desi e foarte aproape. N-am ce sa gasesc, ghete nr 17 sigur n-au. E si foarte aglomerat, nici nu pot sa platesc cu cardu', stau sa ma zgarm dupa bani. Poate o sa merg prin preajma, in primavara au avut ceva saltele afara, sa le duc pe fete sa faca animatie.

Mergi la inceput