***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (77)***
Raspunsuri - Pagina 10
Alyna24 spune:
Am fost eu azi la Baby Expo.Era ingramadeala ca de obicei.M-am dus cu David, mama si nepotu.Ne-am invartit cam 1 ora pe acolo dar nu peste tot ca deja era obosit frant David si nu mai avea stare.Iar de cumparat am luat doar 1 pereche de ghete cu 149 ron de la Ortopedia, 3 perechi sosete si 2 dresuri.N-am apucat sa iau altceva caci era in spume al meu pitik si ar fi trebuit sa-i probez o gecuta, caciulite....ce as fi vrut sa-i iau.Preturile, evident ca sunt ca in magazin, nu reduceri....nimik.Doar ca sunt adunati toti intr-un singur loc teribil de aglomerat.
Nervi de otel dc va duceti!
Alyna24 spune:
Carmen, chiar o sa gasesti ceva frumos nr 17 dc vrei neaparat.Chiar de la ortopedica am vazut marfa frumoasa si de calitate de unde am luat si eu.Scumpi, e adev dar arata bine si piele+ortopedici.
Monytza spune:
Am reusit mai inainte sa fac o pozica Albastricii si un filmulet...Am promis..si am si reusit sa ma tin de cuvant
Poza este aici: http://good-times.webshots.com/photo/2399365370100705272OvYIFk
Iar filmuletul aici: http://good-times.webshots.com/video/3010786420100705272bugTYd
Maria Antonia de Mone&Ionutz
(31 mai 2007)
ancamari spune:
Si eu la raport, cam rupta de subiect si de realitate, am reusit sa citesc doar vreo 2-3 pagini, vad ca e perioada terorista a capsuneilor, eu credeam ca doar eu sunt varza de nesomn si cu cupil urlacios (baie, lucruri pe care le vrea musai) si mofturos la mancare si somn. Si slabanog. 10,2 Kg si ~81 cm.
BettyR - eu tocmai am citit acum o saptamana pe DC, e un subiect despre iritatii la fund, la noi era de vreo luna si se agrava, nu mai trecea, ne era frica ca a luat vreo ciuperca. Am rezolvat asa: ceai de galbenele sau musetel in care se dizolva bicarbonat de sodiu, se toarna usor peste zona si se lasa sa se usuce. Apoi Reviken (cutaden). La noi bepanthenul nu a mai facut fata pt ca e kk-cios, de 2-3-4 ori/zi. I-a trecut in 3-4 zile de tot.
Eu am otita provocata de stafilococ auriu, asa ca de luni dimineata alerg pe la doctori, am fost destul de rau, abia azi simt ca imi trece. Am fost in concediu in Corfu fara pitic, ne-am odihnit desi drumul a fost nasol. Ne-a fost foarte dor, dar acum m-a terminat zilele astea, a dat instructia jos din pod. El cu mine, nu invers.
Monytza - am vazut Antonia Albatrica, e minunata!
Citesc...
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
poze ian-febr
poze martie
Carmen_So spune:
Alyna, mersi de pontu cu Ortopedia, am sa-i caut pe net. 149, nu e f mare diferenta fata de ce-am luat eu de la Piciul, 129, din piele, nimic spectaculos (si bleumarin de baieti pe deasupra, de n-am cu ce sa i le asortez), da ce sa fac, ne mai chinuim anul asta pana-i mai creste si ei piciorul.
vas spune:
carmen so, mi-ai facut seara frumoasa. Am ras cu lacrimi de tine, de faza cu ochelarii de aviator si ghete numarul 17. Toata vara i-am cautat sandalutre si nu ma gasit p[e nicaieri marimea 17-18 .Pentru iarna am sarit direct la 20 sper sa nu ii fie prea greu la mers, dar cu sosetuta parca se descurca, am facut probe prin casa.
Addinel, Eliza are 74 cm .
nu ma ami lasa iubita sa scriu.
Sunt mamica
poze
13.05.2007
ella_74 spune:
poze cu ghetutele de la fabrica(imi cer scuze pentru prima poza care e neclara):
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/Ghetute?authkey=dcoxUxjzdmc#5247800950509448434
Florentina Roman spune:
Carmen, eu am luat in vara sandale de la Ortopedia din Bucur Obor, la parter e un magazin numai cu incaltari ptr copii, nu-mi vine acum numele, e in apropierea raionului de sosete. Am dat pe ele 110 ron, dar nu-mi pare rau, sunt de buna calitate.
Noi am reusit sa racim iar toti, mai rau e ca lui Cipri i-am facut ieri ROR-ul si cand am ajuns cu el acasa a inceput sa-i curga nasul si de azi noapte tuseste...dar e asa haios cand vine la mine cu servetelul in mana si zice "mama, tede!"- (mama, sterge). Am ramas muta cand a zis clar si cu adresa "pisica" si "papucii", am iertat-o pe maica-mea de toate "bunele maniere" invatate la ea...Mai spune "Tete" lui Tudor, "dedei" la strugurei, "pup-pup" cand vrea sa ma pupe, "data"- gata, si inca unele pe care n-as putea sa le redau, dar pe care le intelegem in context.
Nu l-am mai cantarit de 2 luni, dar sigur s-a ingrasat, ptr ca mananca aproape orice.
Trimit acum ca a cazut din pat si trebuie linistit...
Graviduta spune:
Multumesc, fetelor.
Addinel, nu un dr mi-a zis de premergator (din contra, mi-au spus ca a fost bine ca nu am pus-o in el), ci unii binevoitori. N-am nimic cu cei care isi pun copii in premergator, e alegerea fiecaruia, dar m-a scos din sarite faptul ca m-au intrebat cu un ton de parca asta e regula si eu eram o exceptie ciudata. Ca sa nu mai spun ca m-am certat si cu mariul ca el vroia sa ii ia la un moment dat premergator. Si am zis ca daca vad asa ceva in casa, il arunc de la balcon. Premergatorul, nu pe sot
Vreau si eu PM cu Moeciu.
Citat: |
citat din mesajul lui ramona7Am si eu o intrebare. Voi ati dat ceva la capsunici care sa le intareasca sistemul imunitar? |
Nu si nici nu o sa-i dau. CAnd am avut probleme cu MAra cu o usoara laringita si am fost la dr Samoila m-a sfatuit sa nu-i dau imunizante de-astea (era la moda osciloccinum) ca au apart tot felul de probleme la copii. Unde nu e cazul, nu trebuie luat. Nu a intrat in detalii, nici eu nu am cerut.
CArmen, eu i-am luat Marei anul trecut niste cizmulite din piele imblanite, marimea 18, pe care nu a apucat sa le poarte fiindca nu-i intra piciorul in ele (nu il tinea cum trebuie, stii cum le tin bebelusii, si nu reuseam sa i le pun). Sunt, practic, noi si o sa le pun in vanzare pe net. Am dat 65 de ron pe ele. Am pus poze aici.
Ella, din cate am inteles nu au prog decat pana la 16 in tp sapt, iar in we nu au deschis nu? Nu cred ca e vreo sansa sa ajung acolo.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)