***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (77)***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ancamari, merci de sfaturi, i-am pus o oala de ceai in cada la baie si i-am luat crema cu zinc de la mustela, si e aproape reparata. Bepanthenul mi se pare si mie slab, oricum m-am enervat ca am cumparat atat la inceput, nu inteleg de ce i se face atata reclama, ca mai tarziu eu am luat o crema mare de la Mustela si una mica cu zinc care mi-au ajuns jumate de an si nu am avut nici o problema. Poate nu inteleg eu care e treaba cu el.

Acum face numai un scaun pe zi, dar jumate bun, jumate moale si se cam intinde. Deocamdata incerc sa nu ii dau nimic, ca i-am dat Biotics si cand nu ii mai dau iar face moale, o las asa si ii dau orez zilnic, poate se regleaza singura. Nu inteleg de la ce, ca de cand am venit din concediu tot asa face.

Ancamari, poate din cauza ca il doare burtica e baietelul mofturos la papa si ia mai incet in greutate. Eu asa am vazut la Andreea cand facea kk bine, manca mai bine si lua in greutate, eu am observat ca cerealele ii fac rau, face kk moale si o doare burta si i le-am scos, si am facut o cura cu Sanzyme(facea verde, semn ca nu digera bine) de o sapt si o vreme buna nu am mai avut probleme. Eu ma gandesc ca puiutii astia mai urlatori, de fapt ei is copii bunuti (vorba mamei, fata e buna) numai au ei ceva probleme care ii sacaie, burta, dintii ...

Si eu stiu ( nu stiu de unde, cred ca de la dr noastra) ca pana la 3 ani sa nu se dea nimic pt imunitate ca sunt in formare, ramane sa le dam fructe multe, baie seara, scos afara, si sper sa nu avem probleme majore pana in vara.

Ce papuci frumosi cumparati voi, pe mine ma apuca groaza sa ma apuc de cautat, deocamdata are o pereche de ghetute de toamna, ca tare greu gasesc ceva aici, la cluj ar fi mai usor dar drumul ma omoara.

Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

lavini, addinel, carmenso, graviduta, multumesc pentru raspunsuri. Pediatra lui razvan ne-a recomandat, in conditiile in care de vreo 3 luni numai bolnav e. O sa aflam luni rezultatele la ultimele analize, sa vedem daca am scapat de infectia urinara si apoi ne hotaram.

ella sunt foarte frumoase ghetutele. Sa le poarte sanatos si voios!

Noi incepem zugravitul de luni, nu stiu cat timp liber o sa am.
Weekend placut!

Salvati o inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Ella super ghetutele,cel mai mult mi-au placut ultimile.O sa ma duc si io ca de la mine pana la fabrica fac 5 minute.De fapt mai astept sa vad colectia de iarna,poate imi gasesc si io ceva!Ai vazut cumva si de barbati ca asa am face super cumparaturi dintr-u singur loc!

I-am luat geca foarte groasa de la baby expo lu' STEFAN mai am sa-i iau ceve pantalonasi ca a urlat ca se plictisise si nu am mai putut sta.Da' de geaca sunt foarte multumita: groasa si foarte usoara!Am gasit si caciulite de iarna asa de frumoase dar sa ma duc fara el ca acum stiu ce nr. poarta.

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

http://www.detail.babyshoes.ro/
Daca ma lasa fara sa fie reclama uitati aici un site cu papucei de la marirmea 19 in sus.

Noi suntem ok, am trecut in extrema cealalta, mananca micuta mea de 4 -5 ori pe zi, dar nu asa gustare, ci mancare in toata regula. Sper sa isi revina. Mai face putin kk moale spre normal si de cand mananca mai bine face si de 3 ori pe zi.
Doxinu, nici eu cu Eliza nu pot merge la cumparaturi decat in hipermarketuri unde sta in caruciorul mare , altfel se plictiseste si incepe sa strige cat o tine gura.
I-am cumparat si ei niste bluzite, body-uri ca ducea lipsa, in rest suntem pregatite pentru iarna.
Betty, eu intotdeauna am folosit Bepanthen, la noi a functionat, acum depinde cred si de pielea fiecaruia.
Eu am o problema cu reclama la Vanish. "zi si tu o pata care sa nu iasa cu Vanish?" Pai va zic eu fratilor si va dau si mostre de haine de-a Elizei gata patate sa va vad cum le scoateti !!!!!! Tot timpul comentez cand vad reclama.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vas

Eu am o problema cu reclama la Vanish. "zi si tu o pata care sa nu iasa cu Vanish?" Pai va zic eu fratilor si va dau si mostre de haine de-a Elizei gata patate sa va vad cum le scoateti !!!!!! Tot timpul comentez cand vad reclama.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mai sa sti ca si io aveam inainte da' mi-a zis o mamica in parc ca daca pata este mai nsoala se pune vanish pe ea si se lasa o jumatate de ora pana o bagi la masina.Apoi gata iese.Verificat de mine si chiar mi-au iesit toate dupa metoda asta!!!!!!!!!

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

vai Doxinu, am o geaca de la un trening de-al Elizei pe care a murdarit-o mancand o banana. Nu mi s-a parut nimic greu de scos , dar dupa prima spalare, a doua, a treia, am lasat-o chiar o noapte intreaga in solutia minune si nu a iesit , parca se patase cu cine stie ce colorant. Nu am inteles de ce nu merge cu nimic dar si acum e tot patata. O mai imbrac cu ea doar asa cand stam pe langa bloc ca prin parc mi-e rusine. Si era si treninugul ei de firma.......(oare asta sa fie problema????)

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Florentina, crede-ma ca am studiat f bine problema cu cresa + gradi. Am vrut sa-i duc la cea MAPN care e langa serviciul meu, insa nu i-au primit: B ca era prea mic de cresa, M ca nu mai era loc la gradi. Bogdanel tot nu e bine, scaunele sunt tot apoase, vineri nu l-am dus la cresa dar socrul nu l-a tinut pe regim strict cum i-am zis. Sper sa-l mai repar in w-e.
Vas, felicitari pt debutul la olita - mare lucru la varsta asta. Veti continua sa o folositi, nu?
Monytza, merci pt explicatii. A fost o alegere f buna, daca fata e mai fericita asa.
BettyR, pe Matei l-am mutat in canapeaua extensibila la 2 ani. Cu B voi face la fel, cand ma mut in primavara nu-i mai iau si patutul cu mine.
Kokyi, succes fetei cu scoala. Cat costa un afterschool la Bistrita?
Lavini, tu ti-ai luat progr redus la lucru? N-ai putea sa fugi la masaj cat sta bona cu Andrei? Te cred ca iti e f greu... ar fi bine daca tati n-ar mai pleca in delegatii lungi o vreme. Iti va fi din ce in ce mai greu caci burtica avanseaza.
Graviduta, felicitari pentru primii pasi ai fetei!
Ella, si eu i-am luat lui M adidasi ca cei pozati de tine, cei maro. I-am mai luat si cizme negre din piele tot cu 65 ron. Cum arata cizmele tale?
Graviduta, in we nu au deschis la fabrica.
Doxinu, pt barbati au pantofi. Te sfatuiesc sa iei si sotul. EU initial i-am luat lui M pe neprobate niste pantofi care insa erau prea scunzi. A trebuit sa mai fac un drum ca sa-i schimb.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

e plin de bubite pe fata si dupa urechi; bubite mici care s-au unit pe alocuri; am fost la CMU azi si dr n-a stiut sa-mi zica daca are rubeola sau rujeola desi din cate am citit eu ar parea rujeola.
In afara de bubite nu ar alte simptome , nici febra; e asa de miercuri si bubitele nu s-au extins inca pe corp.

Mergem luni iar la dr; cred ca o sa facem dozari in sange sa aflam ce are baiatul.

Livi,
cizmele mele sunt super; pana sub genunchi, din piele bej, cu talpa tot din piele.

Doxinu,
ghetutele care ti-au placut tie nu erau decat numere mici, adica maxim 22 cred; si mie tot astea mi-au placut dar nu aveau masura lui , asa ca le-am luat pentru finut.
Slabe sanse sa gasesti ceva pentru tine sau sot.

Mergi la inceput

ella poate este vreo laergie la ceva.......adica io as mai astepta pana sa-i iau sange.Am inteles ca este destul de traumatizant pentru ei.

vrem poze la cizmele tale

POZE 1 AN

minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

doxinu,
s-ar putea sa fie alergie de contact, asa s-a pronuntat si dr; eu am alergie de contact la metal, motiv pentru care nu port nimic la gat sau pe maini.
si azi cand dr a inceput sa ma intrebe diverse despre cum si cand au aparut bubitele, mi-am dat seama ca bubitele le-am vazut miercuri dimineata iar marti a fost menajera si a schimbat lenjeria, spalata cu persil dar nu din ala sensitive; hainele lui le spal cu detergent de bebe, ala frantuzesc din carrefour e cel mai bun, dar lenjeria noastra de pat o spal cu ce avem prin casa; si isi face veacu la noi in pat, si doarme cu fata in cearsaf , ca el doarme in 4 labute aproape toata noaptea.
Deci, s-ar putea sa fie de aici.

iaca si poze cu cizmulitele; eu mai am vreo 3 perechi modelul asta dar alte culori si ma impac bine cu ele.
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/Ghetute?authkey=dcoxUxjzdmc#5248197021915126930

Gravi,
am uitat s-o felicit pe Mara pentru primii pasi; de acum sa va tineti, ca va misuna toata casa

Mergi la inceput