***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (77)***
Raspunsuri - Pagina 12
Graviduta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ella_74 Gravi, Doxinu, de voi am auzit ca vreti sa ajungeti, indicatiile pe care le-am dat au fost bune, dar si mai precis, dupa ce treceti podul de la Vitan Barzesti in directia Vitanul Vechi, intrati pe prima strada la dreapta care se numeste Martinesti; mergeti pret de 200 m , gasiti o poarta de fier verde, in curte o cladire pe care e un banner si scrie pe el "spatiu de inchiriat". intrati in cladire si prima stanga; nu e nici picior de om pe acolo... |
M-am uitat acum cu mariul acum pe harta Bucurestiului, sa vedem unde e str. MArtinesti si maine mergem in recunoastere. Daca vedem ceva interesant pe geam , o sa se duca sotul sapt asta si o sa facem cumparaturi prin 3G .
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
kokiy spune:
Gravi nu-l trimite ca-i poarta mare ferecata...noi am fost vineri pe la 17.00,dar o sa insistam si marti...eu intre timp i-am luat ceva de la bebetom din Obor 120ron...as vrea sa-i iau ceva ptr. casa si am gasit ceva frumos ,dar nu stiu nimic despre firma asta www.e7.ro/incaltaminte-copii-c-523.html" target="_blank">Shooshoos ...pentru fetite sunt chiar
liviana merci de urarea vis a vis de scoala ... iar ptr. afterscool (eu stau in Buc. betty ii din Bistrita) preturile sunt de la 650ron in sus ...in plus optionalele(dans,pictura,muzica,sport....) se platesc separat...daca vrei sa ti-o aduca si acasa mai platesti 150-300ron in functie de distanta
Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)
doxinu spune:
ella sunt superbe!!!!!!!!!!!!!!!!Gata ma duc si io luni
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
lbelciug spune:
BettyR, cine v-a recomandat Sanzyme? Nu stiu cum sa-l mai reglez pe B, si el face apos si verde. Sanzyme are acelasi efect ca Biotics?
Kokiy, scuze pt confuzia locatiei - mmm, ce rele vesti mi-ai dat. Mi se pare f scump after-schoolul. Acum cu gradi mai e cum e, dar cand va merge la scoala, va fi o mare problema lipsa de timp a nostra, a parintilor si de ce nu, un efort mare financiar sa platesc after-school pt 2 copii timp de multi ani, plus creditul la noul apartament.
Gravi, sorry, dar n-ai cum sa vezi pe geam nimic caci magazinul nu e la strada.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA
bettyR spune:
Ella, si eu am vrut sa iti zic ca e mai degraba alergie, ca la bolile astea fac febra la inceput si bubitele in 2 zile se extind si pe corp. Alergia trece si singura daca e indepartat alergenul, sau cu Ca fiole sau Claritine ne-a dat noua cand a facut alergie la Nurofen, dar eu nu i-am dat nimic si in 3 zile i-au disparut bubitele.
Raportam o noapte plina de muci, saraca abia putea sa respire, ii venea sa vomite de la ei si asa ne-am chinuit pana dimineata. Acum parca e mai bine, doarme. Nu stiu ce sa ma fac ca nu doarme invelita, nici in sac de dormit, caciula dupa baie nu tine si parul e mai mare, i-am facut baie pe cap alaltaieri si-a aruncat caciula dupa 10 minute si a plecat la joaca inca o ora, plus frigul de afara. Prea eram linistiti si nu am mai stiut ce e aia copil bolnav. Si nu bea nici un medicament, i-am pus aseara supozitor cu paracetamol ca avea si ceva febra, dar habar nu am cat ca eu nu stiu cum sa ii iau ca nu sta.
Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
bettyR spune:
Liviana, Sanzyme ne-a dat dr de familie cand facea verde si mi-a explicat ca nu digera bine ceva, facea partial verde si moale. E sirop cu enzime digestive, deci ajuta la digestie, Biotics e mai degraba pt refacerea florei, nu stiu daca se exclud ca-s la fel. Eu i-am dat Biotics 10 zile 2 pliculete pe zi (alt dr de la cluj mi-a dat cand era mai mica), dupa care o sapt sanzyme, se dau 15-20 pic sau o lingurita , oricum scrie pe prospect, imediat dupa masa sau in timpul mesei ca sa nu inceapa digestia fara el, e un sirop dulce bun la gust, eu ii dadeam la masa de amiaza si seara. Sanzyme face si pofta de mancare, deci e bun. Si eu am mai tinut un soi de regim, in sensul ca incercam sa ii dau orez zilnic, ii puneam cate un pic la mancare, orice fruct il combinam cu o bucata de banana.
Si acum mi-a facut 3-4 scaune pe zi, cred ca si de la raceala, dar azi a facut bine, sa vad cat o tine. Ieri i-am dat orez cu morcov fiert o masa si seara branza de vaci cu banana, ceai de fenicul si chimen, si in lapte pun o masura de fulgi de orez de la humana si pare mai bine.
Dar vreau sa zic orice tratament sau ma rog incepi sa ii dai sa continui o sapt macar ca daca nu o luati de la capat, asa faceam eu ca parea mai bine si imi era lene sa ii mai dau.
Pupici sa va faceti bine!
Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Vali5 spune:
Buna ziua, mamici de capsunici!
Revin dupa o pauza maaare… sper sa ma mai tineti minte… Am avut o vara agitata, plina de tot felul de evenimente si fara pic de net Sper ca sunteti bine, sanatosi si fericiti! Abia astept sa mai vad poze cu capsunei!
Noi suntem bine, Andrei creste pe zi ce trece si e un baietel tare scump (ce sa zic si eu, ca doar sunt mama lui ) Cand o sa am ceva timp o sa pun niste poze recente cu el.
Mie mi s-a implinit visul de a fi din nou insarcinata Sunt din nou mamica de mai-iunie. Se pare ca luna august e pentru noi cea mai buna de facut copii. Am aflat de o saptamana jumate si inca nu am fost la doctor pentru confirmare, dar sunt toate semnele (mi-a intarziat, test pozitiv, ma dor groaznic sanii si mi-e tare somn). Tin minte ca acum aprox 2 luni mi-am facut un test care a iesit negativ si eram foarte suparata, iar voi mi-ati ridicat moralul. Vreau sa va multumesc inca o data!
Ma duc acum sa ma inscriu la odisee
Va pup!
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Monytza spune:
Felicitari Vali pentru un nou capsunel de mai iunie 2009!!! pt tine...Sa dea D`zeu sa ai un bebe sanatos si frumos...un fratior sau poate surioara pt Andrei cel poznas! de la mine si Albastrica!
Maria Antonia de Mone&Ionutz
(31 mai 2007)
Graviduta spune:
Kokiy, uite, eu i-am comandat Marei aseara www.laredoute.fr/vente-chaussons-d-interieur-enfant.aspx?productid=324103500&documentid=346108&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=2" target="_blank">astea si www.laredoute.fr/vente-chaussons-a-l-heure-anglaise.aspx?productid=324122752&documentid=346108&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&vsn=lesaub&prodcolor=2" target="_blank">astea. DAca dai cautare pe LR dupa chaussons iti apar si altele, mai ales pe Les Aubaines. Am vazut ceva asemanator (adica soseta cu talpa dura) la Baby Expo.
Am fost in Vitan, am ochit strada, dar n-am putut intra ca era blocata de masini de la targ. Oricum, nu stiu daca il mai trimit pe sot, dupa amiaza mergem in Feeria, poate ii gasim ceva acolo. LA BAby Expo n-am gasit nimic interesant, ori au golit viitatorii standurile in zilele anterioare, ori sunt eu prea pretentioasa. A, ba nu, mi-au placut mult niste cizmultite imblanite, dar erau cu fermoar intr-o parte si n-a fost chip sa i le bag Marei in picior sa probeze. Nu inteleg de ce nu fac astia fermoarul pe mijloc, pana la glezna, sau la spate. Ar fi mult mai simplu de probat. In fine. O sa ma duc si la Pablosky in galeriile WSorld TRade Center, daca nu gasesc ceva la Feeria. Kokiy, eu am inteles ca in tp saptamanii e deschis pana la 16 la fabrica.
Ella, merci pt indicatii. PAna la urma, fabrica asta este pe langa Centrul de mobila din Vitan si Autovit. Misto cizmele.
Betty, nici Mara nu doarme invelita, nu vrea nici in sacul de dormit si, mai rau, nu mai vrea deloc la ea in pat, ci doar in al nostru.
Vali, felicitari pentru burtica si la mai mare!
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Florentina Roman spune:
Vali, felicitari ptr bb2, sa ai o sarcina fara probleme si o nastere usoara!
Bety, Cip face la fel, nu suporta nimic pe el; seara ii mai dau o bluzita, iar dupa baie ii usuc parul cu foehnul, ca are o pleata...
Azi noapte a fost tati plecat si am dormit cu amandoi in pat si...surpriza! n-a mai protestat nici cand l-am acoperit si nici nu si-a mai schimbat locul, s-a ghemuit langa frate-su si acolo a ramas. Se mai trezea din cand in cand sa se asigure ca mai e Tudor langa el.
Ella, poate e totusi alergie. Tudor al meu s-a umplut de pete/bubite dupa ce s-a dat pe fata cu gelul de ras al sotului, ne-a luat mult timp pana ne-am dat seama.
Liviana, si noi vom fi cam in aceeasi situatie cu copiii. Anul asta sunt inca in concediu, dar la anul... cel mare incepe scoala, iar cel mic are doar 2 ani si nu mi-l primeste la gradinita din cartier, ca e prea mic. Iar eu voi lucra dupa amiaza. Probabil voi cauta o bona, desi mi s-a cam luat de ele...