***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (77)***
Raspunsuri - Pagina 13
ella_74 spune:
VALI, FELICITARI! sarcina usoara si bebe sanatos! asta da veste buna!
Gravi,
am fost si noi la babyexpo; nu cautam mari chestii dar tot am lasat scurt vreo 5 mil pe acolo.
s-a ales iar cu 2 perechi de ghete, de data asta marimea 24, sa-i vina in a doua parte a iernii, poate si primavara:
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/Ghetute?authkey=dcoxUxjzdmc#5248480297526551458
Alyna24,
ne-au placut si noua ghetutele de la Ortopedia, de acolo am luat si noi ghetutele bebetom, dar nu mai aveau marimea 24 cat vroiam noi pt .
bettyR spune:
Vali, felicitari pentru burtica, foarte frumos!
Florentina, as vrea si eu sa o usuc cu feonul dar se sperie rau de el, nici eu nu-l mai folosesc, sau ma ascund. Vezi ce frumos cand is doi, cum se iubesc, culca-i pe ei impreuna, imi amintesc cum si eu dormeam cu sora-mea de cand era bebelusa si is 6 ani diferenta intre noi.
Graviduta, Andreea ce crezi ca unde doarme, tot intre noi, ne si verifica cu manuta sa vada daca suntem fieacare la locul lui. Deschide ochii si da cate o manuta la pupat la fiecare, rade si adoarme fericita. Dar mie mi cam greu cu ea in pat, ca sare la picioare pe plapuma, tot o pazesc.
Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Carmen_So spune:
Vali, felicitari pentru bebe si sarcina usoara. Sa mai intri si aici din cand in cand, sa ne mai spui ce faceti.
Ce ghete frumoase, ce cizme! Noi nu putem cumpara pe nevazute/nepipaite, ca nu ni se potrivesc, sau ne deranjeaza pe la spate, pe la varfuri. I-am luat o data lu' nr 1 niste tenisi de la Pablosky, mi-am amintit cand am vazut pozele, si cred ca i-a purtat de vreo 2-3 ori, aveau ceva tare la spate care o supara. Acu i-am luat sandale Crocks, ceva mai subtire si usor nu cred ca puteam gasi: s-a umplut de basici si de la ele. Pana i-am gasit ghete, m-au trecut toate apele prin magazine, iar cu nr.2, istoria pare ca se repeta.
Noi am fost azi la ziua Bucurestilor, dar n-am mai prins mare lucru, putin teatrul Masca si niste formatii de dans. In schimb, traiasca floricelele si micii si produsele mestesugaresti, sa nu zicem ca ne-am plimbat degeaba.
doxinu spune:
Deci io ma declar multumita de baby expo Am reusit sa-i iau geaca,o salopetica captusita cu vatelina,deci groasa si usoara,o gecuta fara maneci da' cu gluga,o bluzica de trening frumusica foc,i-am luat si o carte cu animale de care este foare fascinat,ghetute i-am luat inainte,doar caciulita nu am gasit ce vroiam io asa ca ramane sa mai caut.
Felicitari Vali5 pentru burtica, sa dea DUMNEZEU sa ai o sarcina usoara si o nastere la fel.Sa ne mai scri sa stim si noi ce sex v-a avea urmatorul membru al familieiTu ce iti doresti?Sa fie sanatos orice ar fi
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
Graviduta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ella_74 VALI, FELICITARI! sarcina usoara si bebe sanatos! asta da veste buna! Gravi, am fost si noi la babyexpo; nu cautam mari chestii dar tot am lasat scurt vreo 5 mil pe acolo. Bob s-a ales iar cu 2 perechi de ghete, de data asta marimea 24, sa-i vina in a doua parte a iernii, poate si primavara: http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/Ghetute?authkey=dcoxUxjzdmc#5248480297526551458 |
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Ninutza spune:
VALI5, felicitari!!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos. Sa mai treci pe aici sa ne spui despre voi.
Alyna24 spune:
Vali5, felicitari pt bb2.Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!
Eu sunt azi in prima zi de munca oficial.Si terminata de somn dupa o noapte de urlete din cauza dintisorului nr 7 care ne iese.
Pupici la capsunici.
Vali5 spune:
Buna dimineata!
Multumesc mult pentru urari, Monytza, Graviduta, Florentina, ella, bettyR, Carmen_So, doxinu, Ninutza!
Ma bucur ca nu m-ati uitat!
Fetelor, bineinteles ca o sa intru si aici, doar am stat atata timp cu voi. Am avut o pauza asa mare ca nu am mai avut net. Dar mi-a fost foarte dor de voi!
doxinu, eu as vrea acum o fata, dar prefer sa ma rog sa fie sanatos bebe decat sa fie fata.
Am vazut cateva poze noi cu [b]Mara Vrabioara, David (ella), Mara si Ana (Carmen_So), Mirunica (Ninutza) si Stefan (doxinu). Aveti niste copii superbi! Si au crescut mult de cand nu i-am mai vazut.
Gata, ma duc sa fac mancare.
Pupici!
6+
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
catalina_b spune:
Vali5, felicitari pentru bebe 2. Ma bucur tare mult ca vom fi din nou colege de odisee la mamici de mai-iunie 2009.
Catalina, mamica de Eva (01.06.2007) POZE
Graviduta spune:
Mai, fetelor, da' ce cautati voi pe pagina 2? Ntz, ntz, ntz...
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)