***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (77)***
Raspunsuri - Pagina 5
Graviduta spune:
Monytza, bine ai revenit! Am o zi nasoala, dar m-ai facut sa rad, mai ales cum ai povestit despre Antonia si schimbatul ei de pampers.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Alyna24 spune:
Salutare,
Am intrat sa va spun ca am pozici noi din concediu pt cine doreste sa le vada aici:
http://good-times.webshots.com/album/566715644yxAjSC
V-am citit pe fuga si vreau sa spun cate ceva:
-Vazut pozici de Albastrica.Pe zi ce trece tot mai frumoasa!Pupicide la Davidutz
-Am citit ca vorbiti de comportamentul capsuneilor.Pai stati sa va spun de al meu pitik-cand il apuca pandaliile....sa te tii bine....se tavaleste pe jos daca nu-l lasi sa faca ce vrea el, arunca cu ce prinde, tipa si urla cat il tin plamanii, are momente cand ridica mana la noi.Nu credeam ca al meu copil va fi asa.incep sa ma tem ca nu-l voi putea potoli.Am incercat diverse metode dar....cam fara rezultat.Cel putin eu daca ridic tonul la el nu mai are nici un efect.La al meu sot sa zic ca mai asculta dar de cand ne-am intors din concediu este mai rasfatat ca niciodata!Sper sa fie doar o perioada pana va intelege mai bine si sa treaca repede.Am observat (cel putin prin parc si cu mamici de baietei in special) ca majoritatea copiilor de varsta lui fac asa(baieteii).Am inceput sa-l las in pace, sa nu-l bag in seama cand face crize, cand se tavaleste pe jos si am observat ca dupa ce-si face numarul, se calmeaza daca este ignorat mult mai repede.Doamne.....sa treaca repede!Asa tam-tam imi facea, de ex, in fiecare dimin in Antalya cand vroiam sa-i dau cu crema la piscina.Era lege in fiecare dimineata.
-Ink avem doar 6 dintisori si nici urma de un al7 lea.
-Am constatat ca i-a crescut piciorusul fapt pt care va trebui sa-i cumpar ghetute de toamna ca n-am cu ce sa-l mai incalt.Tot ce avea il strang si refuza sa mearga.Sper sa gasesc ceva la Baby Expo.
Ieri am fost cateva ore la viitorul meu loc de munca si tare aiurea a fost:in primul rand pt ca l-am lasat pe pitik singurel(adik nu cu mine, cu mama) si nu ca e ceva rau ca am incredere numai in mama si ea va sta cu el insa ceea ce simti cand stii ca nu vei mai sta cu el non-stop este coplesitor.De luni incep munca cu adevarat si sper sa ma acomodez repede cu totul.Parca acum imi pare rau ca nu am mai stat pana la 2 ani cu el.
Apropo de asta.....cine stie sa-mi spuna si mie ce treb sa fac pt a obtine acel stimulent pt ca incep munca mai devreme?
Multumesc anticipat de raspuns!
kay spune:
avem poze noi ! s-au incarcat aiurea, nu mi-a luat decat de la Boston pana acasa. si nu mai am acum stare sa le incarc si pe celelalte. diseara.
pupam mama vrabioarei, sa se inveseleasca !
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
ramona7 spune:
vas, of, ai descris ce simteam si eu cu razvan dupa 3 luni de boala, ii trecea una si venea alta, cu febra si maraieli. NU mai stiam ce sa fac. O sa vezi ca trece si o sa te inveselesti la nazdravaniile ei.
Monytza, ce ochi albastri si ce de dintisori aveti!!! Si eu ca lupul din poveste...
Graviduta, ce sa facem sa te inveselim?
alyna24 Succes la noul loc de munca! Am gasit un subiect pe forum, aici, despre stimulent si actele necesare. Sper sa iti foloseasca.
Ma pun pe vazut poze din vacanta alynei si pe cele cu soniuta.
Salvati o inimioara
chris27 spune:
Vas...multa sanatate Elizei!...Nu te mai invinui!...Sunt sigura ca nu ai gresit cu nimic...Ati incercat sa mancati impreuna toti trei?Poate ca o sa-i faceti pofta...De cate ori mananc,Daphne isi arunca suzeta din gura si striga:"HAM!",""HAAAAMMMMM!"DIN CE IN CE MAI INSISTENT>>>Am primit ceva slanina de la tara si n-am scapat fara sa-i dau si ei,cu ceapa,gogosar...La ciorba adora ardeii iuti in otet...La cartofii prajiti ,hreanul cu smantana...Albert o banuie ca ar fi baietel.A auzit-o cand a facut part si cand a ragait...si el crede ca doar baietii fac asta....Astazi Daphne a avut parte de cadou(o jumatate din cornul primit de Albert la scoala...)M-a emotionat atat de tare gestul lui incat mi-au dat lacrimile si...ma temeam sa nu ma vada celelalte mamici.E-atat de evidenta dragostea lor incat...nu am cuvinte sa termin propozitia!!!...Albert a avut azi prima ora de religie din viata lui.M-a intrebat despre moarte....Si nu vrea sa murim niciunul din familie...M-a blocat putin temerea lui...Am evitat sa-i vorbesc direct despre moarte ...I-am spus doar ca vom trai mereu prin ei si...sa nu se desparta niciodata!...Daphne ma iubeste...Doarme cu noi si vesnic se strecoara pe sub mine.Daca ma intorc spre taica-sau,ma cauta...Momentan e si ea pasionata de"muuuuuuuuuuuuu"(vacile vecinului).Nu are un vocabular prea bogat,dar intelege tot ce-i spun si e...confidenta mea tacuta,duhovnicul meu care-mi sterge lacrima cand mi-e prea greu.Nu prea mai ma pupa...dar a invatat sa ma ia in brate si sa ma mangaie pe par...Liviana,imi pare rau pt buba lui Bogdanel...N-ai ce face.Astfel de lucruri se intampla,oricat de vigilent ai fii.Unica solutie ar fi sa ne facem o lume de burete.Copiii nostrii sunt la varsta la care lucrurile din jur reprezinta un mister si ...ei vor sa descopere lumea.Prin micile zgarieturi de acum ,vor invata mai tarziu sa evite ranile mari,care le-ar pune viata in pericol.Asa e ...invatam treptat si cel mai bine pe pielea noastra.Asa progresam...din pacate....Daphne a descoperit IZVORUL!O schimbam si ma pomenesc ca duce degetul la putulica,il ia si...da sa-l bage in gura..."MAMAAAAA.Apaaaaaaa"...M-am distrat...La ea,orice-i in sticla e apa.Daca ploua imi spune:"uite...apa"...Ma gandesc ca-i simpla si frumoasa,lumea vazuta prin ochii lor.Sunt intr-o perioada in care incerc sa ma intorc in trecut...sa-mi mai traiesc odata copilaria ,impreuna cu ei...I-am promis lui Albert ca o data cu venirea soarelui pe cer,plecam la cules de macese...Sunt pline tufele de la noi de pe camp...Asa ca...toata iarna o sa bem ceai de macese.Si el va simti ca are o contributie...Monytza,ma bucur ca ai scris!e tare frumoasa Antonia in rochita roz!De ochisorii mari,albastri...ce sa mai spun!!!!!Oana...ce frumoasa-i Sonia!....Mi s-a taiat rasuflarea!...Spune drept:e deja promisa?Ca daca nu...o sa-ti fac o oferta!si cine-i tanarul acela din pozele alb-negru care-o plimba de mana?MI-E TARE DOR DE VOI!
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
Graviduta spune:
Oana, Ramona , multumsc pentru pupic si oferta, dar, din pacate, nu prea aveti ce face. Dupa toata problema cu platfusul si talus valgus, aseara am iesit cu Mara afara si a coborat 2 trepte dintr-o data, iar cand a inceput sa mearga pe strada am observat ca schiopata cu piciorul drept, parca nu o tinea genunchiul. Am luat-o in casa, ca mi-a fost teama sa mai forteze piciorul, am zis sa merg cu ea de dimineata sa-i fac radiografie. Azi-dimineata inca schiopata, nu foarte sesizabil, dar era ceva, l-am sunat pe Thiery, i-am explicat, initial mi-a zis sa mergem la el la cabinet la 15.15, apoi m-a sunat asistenta lui ca nu mai poate ajunge ca are o urgenta si sa mergem la Grigore Alexandrescu, la Ulici. Cand am vb cu Thiery, mi-a zis ca nu e nevoie de radiografie, ca trebuie doar sa o traga el un pic de picior sa vada daca e necesar sa i-l puna in ceva gipsat (nu mai stiu cum ii zice) pt vreo 2-3 zile. Asa ca nu m-am mai dus la radiografie. Acum Mara doarme si nu pot ajunge la Ulici la cat a zis (15.30) asa ca tre sa vad daca nu ma pot duce mai tarziu la spital sau la vreun cabinet unde lucreaza el.
In plus, dupa ce 2 zile am huzurit, azi am de lucru cat pt 2 luni. Damn it!
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
chris27 spune:
gRAVI...IMI PARE RAU,NU STIU CE SFAT SA-TI DAU...sI ALBERT AL MEU ARE PLATFUS,POARTA TALPICI LA PAPUCI...(scuze acum am vazut ca am scris cu litere mari).Lui i-a facut ceva eco pe calculator sa determine exact ce masura ii trebuie la talpici...Imi spunea doctorul ca daca nu lepoarta,cu timpul se va deforma coloana pt ca se schimba centrul de greutate!Nu-ti face probleme,e neplacut,dar la varsta lor se corecteaza sigur!Si scuze pt raspunsul venit atat de tarziu,acum am vazut ce-ai scris si-am cautat repede in celalalt capitol!Pupiici vrabioarei!...
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
ella_74 spune:
Alyna24,
dosarul pentru stimulent il depui acolo unde ai depus si pentru alocatie; tot acolo afli si ce documente tre sa depui; stiu sigur ca iti trebuie o adeverinta de la angajator din care sa reiasa ca ai reluat activitatea cu data de...
am vazut poze cu David din Turcia si Soniuta la Boston.
Oana ,
zi-ne cum stai cu evaluarea; cand e programata la operatie?
kay spune:
Chris, asa de dor imi e de tine...m-am tot gandit la tine zilele astea. pupam scolarelul, imi imaginez ce emotii si ce mandrie la Albertut... si Daphnica... scumpa de ea. ne mai dai poze cu minunile tale?
Chris, stii bine ca Sonia e promisa lui Albert. de pe vremea cand eram in spital, ti-am promis-o ! si ce partida mai buna ar prinde decat un star rock, asa ca Albert?
pup mult de tot !
Gravi, sper sa nu fie nimic rau, poate doar si-a fortat un pic piciorusul. Si fratele meu are platfus, si nu are nici o problema. sper sa fie totul bine !
Monytza, pupam Albastrica dulce-dulce !
mai citesc, si ami scriu, dar acum S doarme si eu fug la dus ca sa ma duc la cumparaturi dupa ce vine taica-su.
capsunile
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
kay spune:
ELLA, din pacate nu a progamat-o pana nu fac dovada posibilitatii platii. ceea ce e nasol, pt ca daca nu o programeaza din timp, se poate sa fie prea tarziu... sper din tot sufletul sa pot strange macar o parte, pana la urma iau si cu imprumut de la cineva si sa returnez in timp. orice, doar sa o stiu operata si bine.
voi avetoi idee despre asigurarile internationale? sunt interantional health insurance pt conditii pre-eitente. stie cineva ceva?
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei