***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (77)***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetela pana la urma cine vine la BABY EXPO?poate ne intalnim facem gasca mare.
Io vreau sa-i iau geaca de iarna si ceva pantalonasi matlasati sau salopete desi ma gandesc ca se misaca mai greu in saloptea,apoi mai vreau si caciulite de iarna de iesit afara ca in casa nu i-m pus nici iarna trecuta
Acum ma gansesc daca nu gasesc de iarna ci doar de toamna?Mi se pare ca mai vin odata in decembrie?

Vorbea o fata de doasarul de stimulent.....Am inteles ca stimulentul nu prea te stimuleaza sa te intorci la munca,asa e sau merita?

Am citit asa pe fuga...Intru mai mult pentru bazar sa vad daca mai trebuie sa ma intalnesc cu cineva.V-am pupat fetele

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Cred ca in decembrie, pe la inceput, e Kidex.
Azi nu am mai ajuns la doctor, pt ca Ulici nu a fost decat pana la 4 in spital. In plus, MAra nu mai schiopateaza. O sa incercam sa ajungem maine la Ulici, ca e de garda, doar asa, de control. A fost kinetoterapeuta la noi in seara asta si i-a facut Marei un pic de masaj, asa, de acomodare, fiindca era cam tarziu (7.30-8) si, in plus, Marei i se face somn dupa masaj. A incercat si niste exercitii cu ea, dar nu a mai reusit sa-i intre in voie. Mai vine vineri. Sper sa rezolvam treaba cu tal valg-ul. Am facut programare la Jianu, pt 1 octombrie, la cab partic, dar poate ajung la Grigore Alexandrescu pana atunci. Si vreau sa ma mai duc si la Burnei/Neagoe de la BUdimex, sa vad ce-mi spun si ei. Am luat-o razna de tot. In mod sigur daca mi se intampla mie nu ma agitam atat, dar la pui e mai nasol.. nu stii ce-i doare, daca-i doare, din ce cauza se intampla ce se intampla. etc

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

fetelor, eu nu mai pot sa dorm. ma gandesc cu groaza de unde fac eu rost de banii astia? si daca ii strang in 6 luni, cand or sa o porgrameze? of, ca imi fac atatea griji...

tot aplic la fundatii, tot ma rog de lume in stanga si in dreapta. nu mai stiu ce sa fac...

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Neata!
Kay, imi pare tare rau ca lucrurile nu se misca mai repede, dar sigur Soniuta se va face bine.Multa incredere va urez!

Doxinu, stimulentul ala e praf in oki, adica 1 mil.Nici nu merita efortul de a te duce pana acolo.

Liviana, imi pare rau ca B a avut probleme.Cum mai sunteti acum?Din pacate si noi ne-am luptat cu diareea vreo saptamana si ceva, abia de 2 zile e mai bine.M-am saturat de cata mancare de regim am facut, ceai de menta si Smecta.Nu stiu cum s-a procopsit iar cu diaree, dar cum era mai bine si incercam sa diversific putin meniul cum o luam de la capat.Acum am trecut si pe Biotics, sper sa ne refacem o data ca nu mai stiu ce sa ii dau de mancare.

Burtica mea e bine, intru in sapt 19, din pacate nu pot sa va arat poze ca nu prea am la ce.Adica arat putin grasuta(cred ca de asta nu imi da nimeni loc in metrou, isi inchipuie ca asa o fii constitutia mea:)) si nu gravida.Si plus de asta camera foto e la husband, peste mari si tari, revine abia peste 2 saptamani.Dar cand va creste burtica o sa va arat si dovada.

Noi avem aproape o sapt fara tati, e tare greu, Andrei nu sta nici 2 minute, imi e greu la baie si la iesit in parc ca trebuie sa ma aplec de 100 de ori, sa alerg dupa el, etc.Si e abia inceputul....pana in decembrie...

Lavinia, 17+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Kay si mie imi pare rau ca nu exista o solutie mai rapida de a face rost de bani. Dar sunt convinsa ca pana la urma se va gasi o cale. Pupam Sosonica pe obrajori!

Doxinu stimulentul acela e de toata jena, dar eu mi-am depus dosarul. Ma gandesc ca asa cum statul imi ia banii, de ce sa nu imi si dea, chiar si asa mica cum e suma.
Si noi vrem sa mergem la Baby expo, dar ne vom duce sambata dim, la deschidere, nu avem cum sa ajungem in alta zi. Sper sa mai gasim ceva. Mai este o editie in noiembrie.

Voiam sa va intreb si eu ceva: copiii vostri plang (a se citi urla) cand ii spalati pe cap? Ana, desi ii place extraordinar de mult la baie, plange ingrozitor de rau cand e vorba de spalat pe cap. Cred ca ma stiu toti vecinii ca ii fac baie. Nu stiu cum sa fac ca sa nu mai planga asa rau...

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madi

Kay si mie imi pare rau ca nu exista o solutie mai rapida de a face rost de bani. Dar sunt convinsa ca pana la urma se va gasi o cale. Pupam Sosonica pe obrajori!

Doxinu stimulentul acela e de toata jena, dar eu mi-am depus dosarul. Ma gandesc ca asa cum statul imi ia banii, de ce sa nu imi si dea, chiar si asa mica cum e suma.
Si noi vrem sa mergem la Baby expo, dar ne vom duce sambata dim, la deschidere, nu avem cum sa ajungem in alta zi. Sper sa mai gasim ceva. Mai este o editie in noiembrie.

Voiam sa va intreb si eu ceva: copiii vostri plang (a se citi urla) cand ii spalati pe cap? Ana, desi ii place extraordinar de mult la baie, plange ingrozitor de rau cand e vorba de spalat pe cap. Cred ca ma stiu toti vecinii ca ii fac baie. Nu stiu cum sa fac ca sa nu mai planga asa rau...

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Ana mea plange doar cand o limpezesc, ca altfel e ocupata cu jucariile. Bine, a mea are parul scurt si termin repede (si spalat si limpezit), mai fac si pauze..., parca Ana ta are codite si atunci cred ca dureaza mai mult.

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Andrei nu plange, el e ocupat sa imi umble la robinete, sa puna dusul pe mine sau sa inventarieze sampoane, geluri, etc.Da nu merge sa spalati si o papusa si sa ii arati ca trebuie sa spalati si parul si ca uite ce cuminte sta papusa?sau sa inerce ea sa ii smotoceasca parul pe post de spalat?Poate asa uita...

Lavinia, 17+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Lavini, sarcina usoara si bine ai venit in club! E frumos cu doi, dar ai neaparat nevoie de ajutor (bunici, bona).

Liviana, nu prea se joaca impreuna: mai mult se joaca nr 1 cu nr 2 dar fara voia ei, o cara in brate, o pune in caruciorul papusii si o plimba, d-astea. Bona nu si-a bagat mintile in cap, mai mult, ne-a "concediat" scurt si a trebuit sa gasim pe altcineva. Pana acum e bine, sper sa avem noroc.

Ramona, si noi ne luptam cu programul si cu lumea care se uita urat cand spun, imi pare rau, eu la 4 plec. De parca as fi handicapata, cand de fapt e normal, daca am spus 6 ore, pai 6 ore sa fie. M-am saturat de plecat noaptea de la birou, mai ales cand am vazut ca in strainatate, aia chiar sparg usa la inchidere. O sa incerc sa pun poze, am facut unele in care nr 1 ii dadea sa manance lu nr 2 (ma rog, niste chestii putin mancate de ea inainte, dar ce conteaza iar aia mica nu refuza nimic, mananca si scamele de pe jos).

Monytza, a fost tare Antonia cand s-a pregatit de schimbat pampersul. Copil destept (cred ca noi ii subestimam, de fapt, pe copii, iar ei inteleg mai mult decat ni se pare noua).

Madi, si ale mele urla la spalatul pe cap. Si nr 1 are 4 ani, o spal pe cap cu ochelarii de inot, si tot urla. Vecinii, s-au obisnuit, de 4 ani...La noi nu merge cu papusi, cu jucarii, cu nimic. O sa treaca, la inceput urlau mai rau (ma rog, nu e chiar incurajator ce spun, ca tre' sa treaca 4 ani sa nu mai urle asa de tare, dar n-or fi toti ca noi).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Carmen_So, voi cu cate kile va mai laudati? ati atins 8? noi nu inca...

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

Multumim mult pt toate aprecierile
Am vazut si noi poze cu Soniutza si Davidutz...foarte frumosi si nazdravani...
Nici nu`mi vine sa cred cat de mult au crescut!

lavini Felicitari pt bb2....esti o curajoasa...eu una nu ma simt pregatita....cine stie peste cativa ani poate se schimba situatia!

Si referitor la dimensiunile bebelasilor....si eu sunt curioasa...cat mai au bebelasii vostrii inaltime/greutate?

Mentionez ca Antonia are la 1 an si aproape 4 luni: 86 cm inaltime si 12 kg greutate. E ok?

Maria Antonia de Mone&Ionutz
(31 mai 2007)

Mergi la inceput