***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (77)***
Raspunsuri - Pagina 4
maricicutz spune:
buna mamicutelor...
noi nu am mai scris de f f mult timp, dar stiti si voi cum e, nu e timp de nimic...nici de citit nu v-am mai citit, de poze nu mai vorbesc, ca nu mai stiu cum arata nici un capsunel...acum, am intrat mai devreme in casa si am zis sa profit ca Ili sta cu socrul meu (desi e tot bazaita si tot la mine vrea) sa va mai scriu cate ceva despre noi..
bombonica e mare, merge binisor, nu se uita din pacate pe unde calca si atunci cand e de coborat trotuarul sau o treapta trebuie tinuta, mananca binisor si cam de toate in afara de fructe - iar pt noi asta e o mare problema pt ca e tare constipata, nu vrea nici piureuri din fructe iar de sucuri nu mai vorbim, in afara de lapte si apa nu bea nimic...poate doar niste suc de la mama..pt mine asta e o problema f grava si nu mai stiu ce sa-i dau sa nu se constipe...in rest e vioaie, e f vorbareata, stie cateva cuvinte si incearca sa repete dupa mine cuvinte noi...
am vazut ca sunt mamicute care se pregatesc pt bb2, si eu mi-l doresc f mult asa ca sper sa va dau o veste in curand si sa nu-l astept ca pe ili un an jumate..numai ca eu am facut cezariana si doctorul meu nu prea a fost de acord cu o noua sarcina asa repede - eu aveam de gand sa renunt la anticonceptionale in mai cand a facut ili un an -dar am stat pana acum si sper sa fie ok...
o sa incerc sa pun poze noi, daca mai stiu cum se face..
va pup si sper sa scriu mai des acum cand nu mai stam asa mult afara
noapte buna
mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007)
foto
bettyR spune:
Ramona,
Baietelul tau e tare frumos si are freza ca Andreea asta vara, acuma i-a crescut si nu se mai vede. Ce faine poze cu mata. Eu am cam izolat pisica de copil, nu are voie in dormitor si nici pe mocheta pe care se joaca Andreea, am noroc de o pisica intelegatoare si sedentara ca nu se misca dintr-un loc. O mai las sa o mangaie dar sub supravegherea mea, eu ma tem de par, dar a noastra are parul mai mare si sa nu o apuce cine stie ce ... e agresiva cu oricine infara de noi, mama saraca nici acum nu a pus mana pe ea. Se mai joaca, adica Andreea arunca mingile ei si pisica fuge dupa ele si Andreea tipa si fuge sa si le ia inapoi, crede ca i le fura pisica . Ii mai aduce cate o bobita de mancare si ii da, ii intinde jucarii de=ale ei, adica o pisica cu ata, i-o da si ei sa o plimbe. Dar nu stie ca pisica face Miau, eu ii zic ca pisica face Miau, ea zice Ham (stie de la cainele soacra-mii), drept ca mata asta a noastra miauna tare rar.
Liviana,
imi pare rau ca ai puiul bolnavior, chiar ma mir ca rezisti eroic si mai mergi si la lucru. Eu cand ma gandesc ca mai vreau unul, mi groaza ca vor plange 2 deodata de foame, de somn, ca trebuie sa imbrac 2, de boli nu mi-a trecut prin cap ca nu prea am avut probleme, dar cred ca nu e usor deloc mai ales ca cel mic sigur
culege toti virusii de la cel mare.
Elteka, multumim de aprecieri. E mare si frumoasa ca de altfel toti capsuneii, cred ca acuma is cei mai frumosi, acum e si grasuta, adica zdravanuta ca mananca bine in ultima vreme, dar numai cu circul de rigoare, nu deschide gura pana nu ma apuc de citit sau de desenat, de hranit toate jucariile, dupa jumatatea mesei mai uita si mananca pur si simplu. Mai nou ma mai si pupa, cand pe mine cand pe taica-sau si tot repeta cand vede ca ne bucuram. In seara asta si-a strans toate jucariile de pe jos si le-a indesat in sertarul
de la comoda, asa draga mi-a fost, am ajutor de acuma .... Doarme cate o noapte dusa si nu mai mananca, dar numai intre noi, patutul are spini. Cred ca ii amenajam camera ei ca de la 9 jumate pana la 12 noaptea cand ne culcam doarme nemiscata,cum intram in camera, e in picioare si plange pana o pun in patul nostru, odata ajunsa acolo adoarme intr-o secunda. Ne tot minunam cat e de mare, chiar am masurat-o are vreo 80 cm si peste 10 kg jumate, iar cand o vedem asa mare zicem, gata de acuma mai putem face unul linistiti, ne trece cateodata cand iesim afara, acolo tare greu ma inteleg cu ea. As mai amana momentul, dar tocmai am implinit 33 de ani, nu vreau sa nasc peste 35, si m-as apuca si eu de lucru, mi dor.
Ella, intotdeauna rad la fazele tale cu soacra.
Am pus 3 poze haioase: www.flickr.com/photos/rbeatrice" target="_blank"> POZE.
Noapte buna!
Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Madi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ELTEKA Madi Tot am zis ca salvez un link cu pozele Anei, dar n-am reusit. Daca mai ai timp si poze noi, te rog sa ne mai arati Cosanzeana. Mamica lui ELIAS - poze din vara 2008( 31.05.2007) |
Elteka voi incerca sa mai incarc niste poze mai recente cu Ana (si pe cele cu Ana si Calin de Arcadia ) si dau linkul.
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
ramona7 spune:
Am apucat sa vad si eu poze. Cu mara vrabioara si david de ella la mare , de imi pare rau ca nu l-am luat si noi pe razvan macar intr-un weekend. Am vizionat si galeria cu elias, intr-adevar comentariile sunt delicioase, elias e o sursa de inspiratie foarte vesela si simpatica.
Graviduta, poza aia era pusa din greseala pentru altceva, am dat delete. long story. Am citit despre ingrijorarea ta cu mara si platfusul. Si eu stiam ca nu se diagnosticheaza la 1 an. Sper sa fie bine.
Liviana: mulumim de aprecieri. Tati are ca hobby muzica, ca a facut scoala de muzica. Are tot felul de instrumente si bineinteles ca razvan le-a incercat pe toate. Bine ca s-a oprit doar la midi. I-am luat si xilophone, dar cu ala ma joc doare eu . De tuns il tunde cine apuca: bunica, tati sau eu si nu face prea mare scandal. Pe timpul verii trebuia sa-l tundem in fiecare luna ca transira si facea bubite la ceafa si am ramas cu obiceiul asta.
Insanatosire grabnica lui bogdanel! Si razvan a avut scaune apoase si a vomat intr-o zi si l-am tinut la regim si si-a revenit in 2,3 zile. era si in timpul tratamentului cu antibiotice pentru infectia urinara si a fost mai greu, ca nu mai voia sa manance nimic.
Carmen, asteptam poze noi cu frumusetile.
lavini, sarcina usoara! Cred ca esti emotionata.
chris, ce frumos povestesti tu despre prima zi de scoala!!!
ella, a fost pletos de cand l-am nascut! Il tundem foarte des. De pe 1 octombrie incep un job nou la un alt trust de presa. La vechiul loc de munca ma stresam prea mult si aveam un program foarte incarcat, consumam peste 10 ore pe zi si am zis ca pana face razvan macar 2 ani sa am un program mai scurt. E greu sa-ti schimbi jobul cand ai pretentii din astea, care de fapt nu sunt pretentii, adica program normal sa ai si tu timp de copil si familie.
Razvan poarta body pentru 36 de luni, ii gasesc foarte greu. Toata lumea zice ca are 2 ani si ceva. Nici nu mai pot sa-l tin in brate, bine ca s-a dezvatat de umblat in brate. acum vrea jos sa alerge si sa fuga de mine, se asteapta ca eu sa-l prind . O sa incerc sa pun si niste poze de la mare din 2 mai si vama zilele astea.
Elteka, multumim, multumim. si eu ma uit dupa posturile tale cu drag. am citit o carte de Sophie Kinsella, sa vad si eu cum e cu chick lit-ul. mi se pare ca tu esti mai amuzanta si mai autentica. e un film pe youtube in care zice ea: "daca ai un copil nu inseamna ca te transformi intr-o alta persoana" - http://www.youtube.com/watch?v=lL1ClGIHpfs
Oana, asteptam cu nerabdare sa ne mai spui despre soniuta si boston. Va pupam cu drag.
arcadia, bettyr, multumim. cu pisica noi nu avem probleme pentru ca a educat-o sotul foarte bine. nu zgarie si e foarte cuminte. nu lasa par din cauza ca nu prea are. Ii plac si ei mingiutele lui razvan, dar daca vrea si el mingiuta, ea renunta. Acum e mai ok ca l-am invatat pe razvan sa nu o mai bruscheze si nu mai fuge tot timpul de el. Cand iesim la plimbare afara se aseaza si ea in cosul de cumparaturi al caruciorului. E foarte amuzanta. Razvan mai are un telefon de la fisher and price care face miau si cand nu o vede pe pisi o cheama cu telefonul.
bettyr, sunt foarte frumoase pozele si andreea are un zambet mortal, par a fi facut profi. chiar seamana freza Andreei cu freza lui razvan. Vad ca si ea prefera sticlele de plastic.
gata, scriu de aseara la mesajul asta si o sa va plictisesc toata ziua.
a, uitasem ceva, elteka, mi-am gasit mesajul in drafts la profil personal.
Salvati o inimioara
ramona7 spune:
Am mai uitat ceva: o stire destul de importanta de pe reuters science legata de autism si ror, cum ca nu exista nici o legatura intre ele. Am zis ca poate va intereseaza. Studiul pare serios.
www.reuters.com/article/scienceNews/idUSN0327603720080904?feedType=RSS&feedName=scienceNews" target="_blank">AICI
Salvati o inimioara
lbelciug spune:
Arcadia, Matei merge la gradi nr 272 in Dr Taberii. Atat cresa cat si gradinita sunt la dist fata de casa si in varianta de acum si atunci cand ne vom muta. Dupa mutare insa locatia va fi mai indepartata de servici, desi si mai greu ca acum. E trist, dar nu am alta solutie.
maricicutz, succes la BB2. Eu cred ca e ok acum sa-l concepi chiar daca ai facut cezariana la BB1.
BettyR - Haioase pozele cu sucul de rosii! Bogdanel e ceva mai bine acum, dar aseara cand l-am recuperat de la socru meu, l-am vazut zgaraiat f urat la buzita pana la nasuc. Imi venea sa-l iau la bataie pe socru-meu: cica "probabil s-a zgaraiat singur cu o jucarie". Dar el unde era, frate, ca doar l-am lasat sa stea cu copilul!
Ramona7 - apropo de noul job, vei putea obtine acolo program redus, de max 6 ore? Cum e caracterul Becky din cartile lui Sophie Kinsella?
Poohy, Ancamari, Vali5, daca cititi, va rog mai si scrieti despre voi si capsunei. Ne este dor de voi.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA
ramona7 spune:
Liviana, nu chiar 6 ore, dar o sa am maximum 8, unde mai lucrez o saptamana am 8 ore si de fapt lucrez 10.
pentru bogdanel sa treaca repede si bubita!
www.ele.ro/Ma_dau_in_vant_dupa_cumparaturi_Sophie_Kinsella_--a3408.html" target="_blank">aici e un fel de recenzie, unde se spun mai multe despre personajul Rebecca Bloomwood sau Becky. Personal, cred ca e amuzanta si te binedispune cand nu ai chef sau timp sa citesti ceva foarte serios. Mi-a zis o colega de job insarcinata ca si-a cumparat noua ei carte "La cumparaturi cu bebe" si a distrat-o foarte tare. S-a regasit in cumparaturile pe care le face ea in asteptarea bebe-ului, unele de care si ea e constienta ca sunt inutile, dar nu se poate stapani sa nu le cumpere.
Salvati o inimioara
vas spune:
of, fetelor nu am citit nimic din urma. Am avut o saptamana.......
Dupa doua zile de vomitat dupa fiecare mancare si apa, am ajuns la medic. Prima impresie a fost enterocolita, dar problema era ca nu avea diaree asa ca am primit sfatul ca in cazul in care mai vomita sa nu-i mai dau nimic cald ci doar rece de la frifider, si cu inghitituri mici. Eliza dupa ce vomita cerea apa iar eu ii dadeam cred prea multa. Mi-a zis pediatru ca stomacelul lor e foarte sensibil si daca incep sa vomite isi revin destul de greu.
Dupa ce am rezolvat problema cu vomitatul am descoperit ca incepuse sa faca putina febra si nu mai vroia sa manance deloc, si incepea sa planga brusc, si isi punea mana sub nasuc, asa ca pana la urma problema cred ca erau caninii care se chinuie sa apara. Toata saptamana trecuta a avut episoade de plans si am stat tot cu panadolul dupa noi, si cu stresul sa nu inceapa sa vomite din nou. Acum nu e chiar fericita, avand in vedere ca nu o mai pot scoate afara atat de des pe cat era obisnuita avem putin de tras ca e tare mofturoasa si rasfatata. Nu stiu uneori cum sa ma mai descurc cu ea, aseara am inceput sa citesc despre educatia copilului ca altfel simteam ca gresesc eu undeva si nu va fi bine pe viitor. Sper din suflet sa-si revina si sa ne putem juca asa cum o faceam inainte. A si slabti( de parca era si tare grasuta) are acum vreo 8.100kg, si am inceput iar procesul de papa, de la iaurt, mancare la borcanel ca in final sa ajungem la mancarea normala, dar mai avem ceva de lucrat. Pe cand aveam impresia ca totul a devenit mai usor .........incepem de la capat.Dar asta e.....ma bucur ca e bine . O iubesc asa de mult!!!!!!!!!!!
va pup pe voi si capsunei si revenim , sper mai des.
Sunt mamica
poze
13.05.2007
lbelciug spune:
Ramona, multumesc pt link - am citit. Intr-adevar pare a fi f deconectanta cartea, insa doar pt cei care au timp...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA
Monytza spune:
Buna mamici si pitici!
Nici nu mai tin minte de cand n`am intrat,nu mai stiu ce se petrece pe aici....dar ieri mi s`a facut un dor nebun ....si din nostalgie am ajuns sa scriu cateva randulete!
Nici nu stiu ce sa spun....poate tot despre Antonia,ca ea e atractia...Se face mare....in fiecare zi parca tot invata ceva nou...
Mananca mult mai bine ca inainte...mesteca singura aproape toate alimentele..are 4 maselute si 8 dintisori,acum asteptam si caninii.
Ii place mult de tot afara....se trezeste de dimineata si imi aduce pantofiorii sa o incalt si sa o scot afara...Da ca o incalt,urmatoarea miscare e direct la usa...unde se intinde ca sa ajunga la clanta...din pacate pt ea e un pic cam sus si nu ajunge...Asta ii provoaca o mare dezamagire si`ncepe sa loveasca violent cu ambele palmute usa,in speranta ca se va deschide singura.
Usa de la bucatarie,are clanta mai jos...si`o deschide singura de ceva timp...ii place mult sa faca ture..sa inchida si sa deschida usa....
I`am facut o gaura mare in plasa patutului si`acum intra si iese singura cand vrea dumneaei...Asa ca mi s`a intamplat sa ma trezesc noaptea ca se baga intre mine si al meu sot...sau ca ma trezeste batandu`mi cu cana de apa`n spate...E amuzanta rau de tot.
De vorbit...nu pot sa spun ca vorbeste...Zice mama,tata,mmaie,ttaie....papa,apa,uff spune la priza...a inceput sa inteleaga ca n`are voie....si`nu`mi mai vine acum in minte.Oricum...intelege abosult tot ce vorbim noi...O intreb daca a facut pipi pe ea...si`si baga manutza intre picioare se trage de pampersi...si`apoi se duce si`mi aduce alt pampers curat din buzunarul patutzului...se urca pe pat si se craceste ca sa o schimb
Am vrut sa`i fac niste poza astazi..dar n`am mai apucat....asa ca am sa pun niste pozici mai vechi...din august....si sper ca sa revin cu pooze si poate chiar filmulete proaspete.
Nu mai stiu cum sa pun pozele frumos..asa ca...scuzati`ma pt carnatul asta
http://good-times.webshots.com/photo/2429275810100705272EwhqYi
Maria Antonia de Mone&Ionutz
(31 mai 2007)