***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (77)***
Raspunsuri - Pagina 3
Graviduta spune:
Ramona, ce bine ca ai scris, nu mai stiam nimic de tine. Razvan seamana cu tine la ochi, dar cred ca seamana si cu tati, nu? Care-i treaba cu poza asta http://good-times.webshots.com/photo/2508021000103239522WRhsho?
Liviana, bine ai revenit din BG, e bine ca te-ai relaxat. Mara nu a avut scaune cum spui tu, asa ca nu stiu ce sa-ti zic.
M-am ofticat aseara ca i-am luat Marei in primavara niste reiati misto de pe LR, nr. 86 si ii sunt cam lungi. Era uda in partea de jos de la toata aparaia ce a fost ieri. Trebuie sa merg si eu sa-i iau ghetute mai de iarna, ceva impermeabil. As da o fuga cu mariul (ca tot e soacra la noi si sta cu Mara) la fabrica de care spunea Ella, dar nu mai stiu care erau explicatiile. Am cautat-o pe net, dar n-am gasit nimic. Ella, poate mai postezi o data.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Carmen_So spune:
Multumesc mult de raspunsuri, m-am mai linistit (la al doilea copil, faci mereu comparatii cu primul, de). Gravi, aia cu premergatorul sunt de acord ca e o tampenie, sunt tari in care e interzis. A inceput sa mearga mai bine, poate si din cauza ca in sfarsit i-am gasit ghete marimea ei (adica 17), ca pana acum nu gaseam nimic-nimic. Recomand Geox, sunt foarte buni si rezistenti, poarta cea mare si se comporta foarte bine.
Am fost si noi la cumparaturi, mai mult pentru nr. 1, care a crescut destul de mult si nu-i mai vine nimic. De data asta am plecat toti 4, cu tati si Ana, ca de obicei mergem ca doamnele, numai eu cu Mara. Sa vedeti cum sunt urletele la dublu, cum se baga ele peste tot si scotocesc (cred ca sunt trecuta ca indezirabila la o multime de magazine). Nr. 2 scoate hainele sau cutiile din rafturi, nr. 1 o trage de acolo (de obicei de gat), nr 2 nu se lasa, nr 1 ii urla in ureche ca nu e voie, cam asa e la noi.
Kay, asteptam vesti.
Liviana, gradinita usoara lui Matei. Sper sa fie bine, parca el a fost si la cresa, nu? asa ca e cat de cat obisnuit.
Arcadia, . Nu facem nimic deosebit, a, ba da, ne obisnuim cu noua bona. Cealalta ne-a lasat balta (cred ca s-a prins ca nu mai are ce fura de la noi) asa ca ne-am apucat sa cautam si acum in sfarsit am gsit o doamna draguta, sper sa ne intelegem. Oricum, Ana e cuminte, are program regulat de masa si de somn, nu face probleme.
Ella, Elteka, ce-mi place sa citesc despre calatoriile voastre... Ce-o mai fi facand Pepsi?
N-am mai pus poze, poate reusesc totusi saptamana asta.
lavini spune:
Carmen, ce bine ca mai scrii despre voi..imi plac povestile tale despre cele 2 nazdravane, ma gandesc ca nu mai am mult si…o sa intru si eu in club.
Liviana, cum a fost prima zi de gradi??Ii place, e incantat, cum va descurcati cu drumul?
Trebuie sa mai caut si eu ghete pt Andrei…peste tot pe unde am fost aveau numai nr 20 sau 22, nu si 21 cat ne trebuie noua…si fes, am vazut unele dragute la Okaidi, plus manusi si fulare(desi pt astea e devreme inca)
Lavinia, 17+ si Andrei (11 iunie 2007)
lbelciug spune:
Mica, am chemat aseara ambulanta caci Bogdanel a avut ieri 6 scaune apoase! Azi si maine il tin acasa cu socrul meu, pe regim si tratement. Ca dignostic a primit Enterocolita Acuta. Deja nu mai digera bine alimentele, asa incat primeste si Biotics pt refacerea florei intestinale.
Ella, e frumoasa incaltamintea de la Geox, s-o poarte Bob sanatos! Totusi nu-mi inchipuiam ca e asa de scumpa. A primit si Bogdanel niste pantofi Geox la 1 an cadou de la nasa, insa inca nu ii vin si sunt marimea 23. Parca vad ca ii raman mici pana la primavara cand se pot purta...
Elteka, mi-au placut toate pozele lui Elias. Ce baietel frumos si zambaret ai! De acord cu Ella: comment-urile sunt de nota 10. Mi-a placut mult cea cu perspectiva schimbata.
Kay, multumim. Cum merg demersurile in Boston? Asteptam poze cu Sonia,
Ramona, l-am vazut si auzit pe micutul pianist, pare ca se descurca binisor. Cine din familie canta la acest instrument? Imi place mult si freza lui - sta cuminte la tuns?
Carmen_So, da, M a mers la cresa 1,5 ani inainte de gradi. Prima zi a decurs f bine, a tinut sa ne spuna ca doamnele sunt mai tinere si mai dragute/bune (cele de la cresa cica erau rele ), s-au jucat, au desenat. Fetele tale cum se joaca impreuna? Se inteleg sau ce cearta/bat pe jucarii? Cu bona ce-ai mai facut? I-a venit mintea la cap?
Lavini, problema cu timpii catre gradi/cresa va fi una tare nasola pt noi. Nu stiu zau cum ne vom descurca. E groaznic sa mergi prin cartierele noastre Rahova si Dr taberii - in rest mai merge. Sotul zicea ca ne trebuie un scuter. Ma si vad pe scuter cu Bogdanel in fata si M in spate. Ma gandesc serios ca de la 1 oct mai incep si facultatile, apoi vine iarna cu zapada etc - brr, ma apuca groaza. De bine de rau acum ii mai avem pe socri langa noi, sotul se impune in fata lor cand e vorba de copii si vrand/nevrand mai stau cu ei cate o zi. Cand o sa ne mutam insa... aleluia help. Deci, una peste alta sunt si ei (socrii) buni la ceva. Ce mai face burtica, te simti bine?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA
chris27 spune:
Am baietel scolarel!!!!...Ieri a fost prima lui zi de scoala...Sa nu va spun ce emotii am avut!Am retrait nasterea lui...primele cuvinte...primii pasi,prima zi la cresa(cand eu plangeam de-o parte a usii si el de cealalta...)...Apoi gradinita...nasterea Daphnicai si unele momente cand,mai mult ca sigur l-am nedreptatit in favoarea ei si...am asteptat de la el intelegere(cu toate ca era tot copil...si-l iubesc la fel de tare.)Asa ca am inceput o noua etapa in viata si...simt ca baiatul meu se "desprinde" tot mai tare de mine,ca devine o fiinta tot mai independenta...e-un omulet in formare.Sa ma iertati,va rog,ca scriu tot mai rar...sunt vesnic in priza si nu are cine sa ma ajte cu copiii si cu menajul...Pe sot nu mai pot conta....vine de la lucru...mananca si se schimba...apoi e sus pe casa...Omul ne-a lasat balta,(initial venea ca prieten ca ii dam curent si tv prin cablu cu firul nostru...apoi i-am oferit bani,a luat mare parte din ei si...nu mai lucra.Disparea fara sa anunte,intra al meu in casa sa ia o scula...cand iesea ,omul nu mai era.Asa a facut cateva zile,pana cand i-am spus ca nu mai avem nevoie de serviciile lui.).Asa ca aproape toata casa a izolat-o al meu,singur...cu ajutorul meu la mutat schela si dat obiecte sus ,sa nu coboare de fiecare data.A fost greu...cu oale ce fierb pe aragaz in timp ce masina spala,cu copii care vor atentie si afectiune...Am noroc ca Daphne s-a obisnuit cu stilul asta dezorganizat rau...Tragem tare sa reusim cumva macar in 2-3 ani sa avem confortul pe care l-am avut la apartament.E greu si financiar,calculam "mofturile"in materiale de constructiii...dar suntem siguri ca vom reusii si ca ne vom amintii cu placere de vremurile acestea.E frig la Timisoara.Daphne creste frumos e din ce in ce mai dragalasa cu mine.Pentru ea ...eu reprezint odihna.Tatal ei e joaca.Nu cu papusile,ci jocuri de baieti.Il calaresc amandoi pe tati si el fuge prin toata casa,in patru labe cu ei in spate...Daca nu-i prea obosit,mai si necheaza!...Forfota mare...copiii tipa...plec la spalat de vase ori alte preocupari...Nu rezist la asa jocuri!...Eu sunt mai bleguta...ma tem mereu sa nu cada,sa nu pateasca ceva.Cred ca a venit timpul sa-mi incep si eu "antrenamentele".Curand va trebui sa tin 2 focuri,unul sus si altul jos(la ultra-laudatele sobe cizma).La anul ne-am gandit sa punem centrala pe lemne.Va pup si stiti oricum ca...mereu mi-e dor de voi!!!!!!!!!!!!!!!
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
ella_74 spune:
Gravi,
reiau explicatia pe care am primit-o in parc de la o mamica: mergi pe Splai spre Autovit, in stnga tre sa ai Dambovita, in dreapta treci pe langa Asmita Gardens ; la intersectia cu Autovit faci stanga pe pod si mergi spre Vitanul vechi; cum treci de pod, cica prima strada la dreapta, e o fabrica care s-ar numi PRIMA, poate n-am retinut eu exact numele fabricii ca nici eu n-am gasit nik pe Google; in curte e magazin de desfacere si vand brandul PRIMIGI care indiferent de model cica ar fi 50 ron/bucata; programul ar fi L-V de la 8:00 - 16:00.
N-am verificat informatiile astea, deci nu ma injurati daca fabrica e o strada mai la stanga sau mai la dreapta; cert e ca daca intrebati tre sa va indrume cine e din zona.
sa stii ca apropos de LR, poarta 86 in sus dar la pantaloni abia 81 desi el a trecut de 81 cm; i-am comandat si eu in primavara 86 in ideea ca ii va purta acum, in toamna , dar ii sunt inca f lungi, adica o palma.
Eu ieri chiar am umblat in cutiile lui cu haine "din viitor" , adica care sunt mari, si am constatat ca unora le-a venit timpul (seturi de body, helanci, pulovere) si le-am bagat in circuit, adica la masina de spalat.
Ramona,
ce flacau mare ai; si cat par, doamne; e inca cheliuta dar una tepoasa
Acum ce job ai? cum adica ai schimbat?
unde ai fost la mare? poze de ce nu aveti cu voi?
Si aveti body de la TEX
Si noi suntem in categoria mancat pasat fin, caz contrar scuipa; si nici nu duce nik la gura, indiferent ce fruct ii pun in mana sau orice altceva.
Oana,
ne mutam in Baba Novac, cand or termina astia de construit, ca teoretic trebuia sa ne mutam pe 20 dec anul asta si ne vom muta in martie 2009; sa vedem daca nu va fi prea tarziu pentru sa se obisnuiasca cu camera lui.
Carmen_So,
ce calatorii? asta era inainte de cand preocuparea mea imediata era sa caut vacante; dar nu-i nimic, acum calatorim mai rar , dar avem minunea asta de baietel.
Nu pot sa cred ca cea mica poarta 17; ce piciorus delicat; al meu poarta 23 dar are un picior lat, de urs, zici ca l-a calcat tractorul; si cand ma gandesc ca mi-am dorit baiat ca sa semene cu mine, iar el e leit ta-su, ba mai grav, soacra-mea
Liviana,
imi pare rau ca B e iar bolnavior; ce tratament v-a dat Taropa? enterol? ercefuryl?
pai daca B poarta acum 21, va purta in primavara 23 deci apuca sa poarte pantofiorii.
Din ce-am studiat eu incaltarile de copii, Geox sunt cel mai bine lucrati si-mi plac modelele pe care le-au scos, talpa e rotunjita ca sa nu se impiedice la mers ( inca mai e balerin si calca pe varfuri), la spate nu il roade ca e facut totul de asa natura ca nu exista vreo cusatura ceva care sa incomodeze/roada; tehnologia Geox cu talpa cu gaurele care respira e verificata , ca sotul are multe perechi de la ei; eu am Geox, niste ghete si sunt incantata de ele; le-am purtat 2 ierni si arata ca noi.
deci argumente destule ca sa cumperi de la Geox, chiar daca sunt scumpi.
Doxinu,
multumim, asemenea!
si cum vei gestiona bazarul in locul Micai? adica ai net, nu?
lbelciug spune:
Ella, da, Enterol (care din pacate nu se mai gaseste la farmacie), Biotics si Smecta. Trebuie sa-i fac si vreo 2 analize, insa dimineata am uitat cele 2 probe in frigider. Multumesc pt info legate de Geox - nu stiam ca-s asa bune.
Chris, sa-ti traiasca scolarelul si multa bafta la scoala! Imi dau seama ce simti, si eu am aveut feelinguri similare cu ale tale, ieri la debutul la gradi a lui M! Bafta multa si cu pregatirile de sezon rece. Pupam fetele.
PICATURI DE VARA
ELTEKA spune:
Forumul se schimba la fata! Acusi o sa avem si poze la profil Pana una-alta, poti sa scrii un raspuns si sa salvezi ca draft, ceea ce eu am facut, dar nu mai gasesc draftul , asa ca scriu din nou..
Ella
Mie imi place poza in care sta Bob drepti, ca la armata, e tare haios!! Da' voi traiti "pe picior mare", auzi, nr 23 Eu am luat cu retineri nr 21 din Germania. Retinerile nu erau ale mele, sigur, ci ale sotului, care face alergie la cumparat haine dinainte, ca am gresit sezonul cu niste sandale si niste pantofi luati din Japonia si din Italia, extraordinari, dar o sa mearga de Craciun...ori prin Estonia nu e timp de sandale mai niciodata, cu atat mai putin de Craciun Acum ma felicit, ca daca ii pun si ciorapi lungi, ii vin numai bine.
O luam asa catre Franta, apoi Letonia si apoi Germania, si ne intoarcem la sfarsit de octombrie, ca altfel nu ne mai cunoaste taticul lui Elias. Plus ca tot marsez cu Thailanda, ascunde pozele alea pls ca nu mai rezist. Eu imi doresc sa mergem pana nu implineste Elias 2 ani, ca pe urma pretul biletului ma va tenta sa-l dau pe shopping+some "quality time"(*) cu sotulache. (*Oare ce-o fi ala???)
Liviana
Nu stiu cum reusesti tu sa mergi in TB, in State si sa pui si mesaje asa pozitive... Tot citesc si rascitesc, al meu sot ar mai vrea un copil, dar eu nu ma vad in stare de echilibrul vostru (tu, Pepsica, DidiAlex, Irinusha...) Tot stau si chibzuiesc.
Multumesc de aprecieri la comentarii, stii ca Lilly Love zicea ca eu sunt Sophie Kinsella a bebelusilor... Acu' io n-am citit-o pe Kinsella deloc, si mi-ar fi placut mai mult sa fiu Gunter Grass dare haios ca pe engleza reusesc sa am o doza de umor, in romana nu-mi amintesc sa fi primit complimente in registru asta.
Madi
Tot am zis ca salvez un link cu pozele Anei, dar n-am reusit. Daca mai ai timp si poze noi, te rog sa ne mai arati Cosanzeana.
Miniuta
Ce s-a schimbat David!! acum ca ai pus pozele pe websots, am rasfoit mai rapid albumele vechi... E mortal cu ochii aia negri, sunt culoarea mea preferata.
Cum mai stai cu dieta? Eu am inceput sa fac muffinuri, nu-sh ce-mi veni dar mi-am luat intr-o zi o carte si de atunci tot muffinesc, i-am innebunit pe toti, cu banane, cu zmeura, cu iaurt, din cereale...yummi. Da' s-a dus naibii dieta. Las ca face Elias, nu prea mananca baietul asta, orice i-as face. In Germania l-am mai vrajit cu Hipp si eu, dar aici nu avem decat cateva feluri... Ii placea pastele alea steluta in cutii de plastic, dar aici nici pomeneala. Estonienii sunt asa fanatici cu chestiile produse in casa, cred ca numai eu ce fac vanzare la mancarea de bebelusi. Ieri am incercat ceva facut de findlandezi, avea niste bucati tare mari, dar le-a mestecat, incredibil, cred ca fiindca avea ceva dafin si lui ii plac aromele...
Ai citit Jhumpa Lahiri? Daca citesti pe germana iti recomand Bernard Schlink (de ex Der Vorleser), il cunosc, dar chiar scrie frumos. Eu in ultimul timp am citit niste krimi-horror, nu citisem in viata mea dar m-a prins de exemplu Out de Natsuo Kirino, plus ca am uitat cartea o data in avion, o data la locul de joaca, am ajuns la al treilea exemplar, habauca de mine. Inainte ziceam ca e de la sarcina, acum zic ca e de la alaptat...
Draga Oana
Nu stiu ce sa-ti zic, impresia mea a fost ca Elias se adapteaza imediat la orarul nou, in schimb imi ia o gramada sa-l reprogramez la intoarcere. Acum de exemplu imi adoarme de dupa-masa doar la 16-17h, il trezesc cu greu pe la 19h (ca altfel se lungeste pana dupa 20h...), dar si asa merge la culcare doar la 12 noaptea, si asta de cand am venit din Germania... Noroc ca acum mergem iar la -1 ora...
Cred ca faci foarte bine cum ai scris, s-o pui in pat in fct de noul fus orar, chiar daca nu doarme. Citesc mereu ce scrii si m-am amuzat tare cand "ati debutat" in US, masina de gheata, aerul conditionat. Astept cu nerabdare poze
Lavini
Nu ne arati o pozica cu burtica?
Carmen_So , eu nu prea mai am timp de povesti, doar poze ce mai pun, imi amintesc cum scriam despre Japonia, dar Elias asta al meu e mare titirez, pana am scris inceputul mesajului m-a ingropat in jucarii, vine si mi le caldeste peste laptop, pe urma da drumul la toate muzicutele...ma las de tot si mergem la joaca. Ieri insa am avut niste momente de respiro, incredibil, s-a jucat cu o fetita de 4 ani in parc vreo jumatate de ora, ea il invata sa deseneze pe nisip cu o pana, interes mare...
Ramo
Vazut Razvanel talentat, Elias canta si el la pian dar nu face si vocalize, voi sunteti grozavi! Ne-ai lipsit!
Betty
Pozele Andreei sunt mereu de o calitate fantastica. Sigur, si ea e un model deosebit , ma amuz mereu cand scrii fiindca Elias e la fel in mai toate cele. La noi una din "parti" e mai determinata, imediat a pus mana pe telefon si a programat controlul tehnic, ca dupa mine...
Arcadia
Trebuia sa-ti scriu ceva, dar nu mai tin minte, am dormit vreo 3 ore. Ma duc sa stipesc jumatate de ora si poate imi amintesc.
An-ca-ma-ri???
Mamica lui ELIAS - poze din vara 2008( 31.05.2007)
lbelciug spune:
Elteka, pai tocmai tu zici asta , vorba aia esti campioana la deplasari cu copilul. Una peste alta, daca n-am fi optimiste, ce ne-ar mai ramane? Eu zic ca daca dorinta exista, restul vine de la sine.
PICATURI DE VARA
arcadia spune:
Oana, bine v-ati intors Cum a fost controlul Soniei? Asteptam poze
Elteka, nici eu nu mai tin minte daca te intrebasem ceva.. dar uite ca m-am gandit acum la ceva, nu ne arati si noua o poza cu tine? una mica, mica.. ca de cand ma roade curiozitatea
a, si.. go for bb 2
chris, felicitari pentru prima zi de scoala a lui Albert mult succes cu casa, e greu fara ajutor, dar o sa fie gata la un moment dat
Liviana, voiam sa te intreb la ce gradi merge Matei? sanatate lui Bogdanel
Carmen, ce haios povestesti tu mereu de nr. 1 si nr. 2
lavini, chiar, ia incanta-ne cu o poza cu burtica
doxinu, succes cu amenajarea!
Ramo, tare frumos s-a etalat Razvan la pian si mi-au placut mult de tot pozele cu pisica, si povestirile despre cum se joaca cu ea si noi avem pisica dar nu am mai lasat-o in pat la noi dupa ce s-a nascut Calin, dar ma mai gandesc dupa ce am vazut pozele tale problema e ca a mea nu sta deloc la periat si lasa mult par.. oricum si Calin o smotoceste de cate ori o prinde, dar ea mai da cate o gheara.
Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
fain