***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (77)***
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/doxinu/doxinu.jpg)
doxinu spune:
MAi sunt capsunei care nu au nici o maseluta?Noi avem 8 dintisori da' nici o maselutaDAca ramane fara maselute?
Glumesc evident
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Graviduta spune:
Ia uitati ce-am gasit http://www.edituratrei.ro/product.php/Cum_sa_ne_linistim_copilul_care_plange_zi_si_noapte_Sfaturi_pentru_parintii_epuizati/1092/. Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
ramona7 spune:
vali Felicitari si sarcina usoara!
doxinu, noi avem 6 dintisori si nici o maseluta!
raspund in pauza de la zugravit [zid
gata, back to work!
Salvati o inimioara
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ella_74/ella_74.jpg)
ella_74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doxinu MAi sunt capsunei care nu au nici o maseluta?Noi avem 8 dintisori da' nici o maseluta ![]() ![]() Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007 ![]() POZE 1 AN www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN minunea noastra Stefan |
parca David de Alyna24 care se plangea ca se chinuie cu dintisorul nr 7
![](icon_smile.gif)
se chinuie cu caninul nr 2, adica podoaba nr 14, care abia a spart si ulcereaza; si aseara am vazut ca are si gingia de jos umflata deci ne pregatim de caninii de jos.
Si nu-ti face griji, maselutele nu dor asa tare precum caninii; asa am citit si vad ca s-a incadrat in regula
![](icon_smile.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kid/kid.jpg)
kid spune:
Vali Felicitari! Iti urez si eu o sarcina usoara si un bebe sanatos!
doxinu Juniorul are 3 masele si un hematom la inca una, care se incapataneaza de mai bine de o luna sa iasa.
Cine a folosit ham pt capsunel, puteti sa-mi spuneti si mie cand ati renuntat la el, daca ati renuntat? Eu pe junior mi-e frica sa-l las fara ham, se dezechilibreaza destul de des si o ia in nas, dar ma gandesc ca trebuie sa mearga si fara ajutor la un moment dat.
Si inca o nelamurire, mi-a zis cineva sa nu-l mai las pe jr sa urce treptele doar cu piciorul stang, ca isi deformeaza coloana. E adevarat? Mai sunt capsunei care prefera un singur picior atunci cand urca trepte?
Teodora Ana de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia
doxinu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kid Vali Felicitari! Iti urez si eu o sarcina usoara si un bebe sanatos! doxinu Juniorul are 3 masele si un hematom la inca una, care se incapataneaza de mai bine de o luna sa iasa. Cine a folosit ham pt capsunel, puteti sa-mi spuneti si mie cand ati renuntat la el, daca ati renuntat? Eu pe junior mi-e frica sa-l las fara ham, se dezechilibreaza destul de des si o ia in nas, dar ma gandesc ca trebuie sa mearga si fara ajutor la un moment dat. Si inca o nelamurire, mi-a zis cineva sa nu-l mai las pe jr sa urce treptele doar cu piciorul stang, ca isi deformeaza coloana. E adevarat? Mai sunt capsunei care prefera un singur picior atunci cand urca trepte? Teodora Ana ![]() ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007 www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia ![]() ![]() |
STEFAN nu a folosit deloc hamul ca am zis cand este el pregatit v-a merge singur si asa a fost.A mers singur la 11 luni da' bine.Adica de cazut mai cade si acum ca na picioarele sunt inca noi
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Sacrile le urca cu amandoua piciorusele,pe rand.pune cate 1 picior pe fiecare scara,sustinut de mine desigur
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](oac.gif)
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kid/kid.jpg)
kid spune:
doxinu Mersi de raspuns Nu stiu ce sa zic, mi-e cam teama sa-l las singur fara nici un ajutor, ca el daca se impiedica, isi protejeaza mainile, le fereste, in loc sa le puna jos si cade fix cu capul de pamant.
p.s. cum ti se pare bazarul? crezi ca imi iau multe castane de la mica ca l-am modificat?
Teodora Ana de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia
doxinu spune:
inainte sa ma asez la net sa "vobesc" cu voi am pus masina de spalat penru STEFAN.Ei bine da nu am pus si furtunul in cada si m-am trezit in sufragereie ca venea ceva rece si ud pe la picioare.da-i si strange si ser sa nu fi ajuns si jos.de fapt io sub parchet am gresie deci am sanse sa nu ina vecinul cel uracios
POZE 1 AN
minunea noastra Stefan
bettyR spune:
Ella si Andreea tot cu al doilea se chinuie si vad baleste si roade in partea aialalta, deci clar ca ies cei de jos. Ma distreza ca au acelasi ritm. Copiii astia nu au avut nici un pic de pauza(liniste), cand au terminat cu colicii au inceput dintii.
E tare mucoasa saraca, e mai bine ca ieri dar tot are. Ma uimeste de cateva zile, zici ca brusc a mai avansat. A trecut pe mama, toata ziua 'mama, mama', a gasit o poza cu mine si zice tare frumos si clar mama si ma pupa, m-am topit de fericire. Azi mi-a spus ca face 'pis' si a tras de pampers si chiar facea. I-am explicat ca trebuie sa il faca la olita de acuma. Deschide toate usile din casa, a descoperit ca ajunge la clanta daca se intinde, asa ca trebuie sa caut ceva sa le mai blochez. Dimineata ma calareste de ma omoara, se urca pe mine si sare sa fac 'Di,calut', apoi se ridica in picioare de-a dreptul si face 'tropa,tropa' pe tatele mele, azi parca nu imi mai venea sa rad si i-am zis sotului sa o ia de pe mine ca nu mai pot. Ne urmareste expresiile. Citesete si ea din cartile ei de povesti cum ii citim noi. Mi se pare brusc mult mai mare.
Sigur nu ramane nici unul fara maselute, si cum zice Ella nu dor f tare si numai ce o sa le vedeti gata iesite si is mai in spate de cat te astepti.
Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ella_74/ella_74.jpg)
ella_74 spune:
Betty, asa[i ca sunt deliciosi acum ca incep sa vorbeasca si sa inteleaga?
raspunde la niste intrebari simple, cu MAMA sau TATA, etc in functie de cine/ce face acel lucru.
daca il intreb cine-i construieste sau cine-i deseneaza, raspunde MAMA
daca il intreb cine ii povesteste si cine ii pune filmulete, raspunde cu TATA
daca il intreb ce a facut in chilotei, raspunde CACA
daca il intreb unde sunt jucariile cele multe, raspunde ACOLO, si arata spre dormitor
daca il intreb eu cine il iubeste cel mai tare, raspunde MAMA, daca il intreaba sotul cine il iubeste cel mai tare, raspunde TATA; deci foarte diplomat, vrea sa fie in gratiile amandurora