***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (77)***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Shoppaholicele!!! am nevoie urgent de o info: cand incep REDUCERILE???
(banuiesc ca e cam aceeasi perioada peste tot,daca nu, ma intereseaza reducerile in Germania!! Didi, Ella, .... si cine mai stie!).

Este urgent, pt ca trebuie sa-mi organizez 2 deplasari in germ si macar la una sa prin si eu ceva "destrabalare" .

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Ella zicea ca in Austria incep pe 3 ianuarie. Nu stiu in Germania.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

yey, am scapt de infetia cu klebsiella! facem ror-ul azi

yey, inca o data, am luat si la master, sper sa am timp si sa-mi placa.

graviduta, ella, voiam sa va intreb ceva, cum e cu laredoute.ro, e pe bune?

Salvati o inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui An@

(banuiesc ca e cam aceeasi perioada peste tot,daca nu, ma intereseaza reducerile in Germania!! Didi, Ella, .... si cine mai stie!).

Este urgent, pt ca trebuie sa-mi organizez 2 deplasari in germ si macar la una sa prin si eu ceva "destrabalare" .

An, io nu intru in categoria strigata, dar chiar deloc, am cheltuit niscai cand se inkidea Karstadt-ul la mine in oras..dar atunci era prostie sa nu iti cumperi 10 perechi de jeansi cu 30E, si de firma :D

asadar, reducerile masive sunt dupa Craciun, si mai ales dupa anul nou pana in martie, uneori.
Anul asta, am luat teapa cu reducerile de vara, pt ca au inceput din iunie, si io am plecat in ro, cand m-am intors, adio, asta la mijlocul lu iulie. si in anii trecuti si la sfarsitul lui august gaseai lichidari de stocuri.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Graviduta

Ella zicea ca in Austria incep pe 3 ianuarie. Nu stiu in Germania.

Io vleau acum sa fie, in octombrie .

Din ce-am google-it cred ca sunt doar 2 sezoane de reduceri masive: in iulie si ianuarie. Asta e, io tot ma duc...gasesc eu ceva de cumparat .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramona7

Asa se pare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DidiAlex

Citat:

An, io nu intru in categoria strigata, dar chiar deloc, am cheltuit niscai cand se inkidea Karstadt-ul la mine in oras..dar atunci era prostie sa nu iti cumperi 10 perechi de jeansi cu 30E, si de firma :D

asadar, reducerile masive sunt dupa Craciun, si mai ales dupa anul nou pana in martie, uneori.
Anul asta, am luat teapa cu reducerile de vara, pt ca au inceput din iunie, si io am plecat in ro, cand m-am intors, adio, asta la mijlocul lu iulie. si in anii trecuti si la sfarsitul lui august gaseai lichidari de stocuri.

Tu esti om cu capu' pe umeri, nu zgubilitica ca mine .

Cand am stat anu' ala in germania, programul meu era asa: sambata shopping (nu conta orasul, ca toate aveau in centru o strada luuuunga cu magazine) si duminica vizitam diverse - NOROC!! ca erau inchise magazinele duminica, ca altfel nu apucam sa vad nimic din germania, in afara de malluri (da' atunci eram doar eu cu sotu', no children, deci ne permiteam "destrabalare" de genul asta).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Graviduta

Citat:
citat din mesajul lui ramona7

Asa se pare.

Iote pe sor'mea!

Mergi la inceput

Citat:
Iote pe sor'mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Vali, felicitari pt bebelus, iti doresc din toata inima o sarcina cat mai usoara, un bebe sanatos si daca e posibil sa fie fetita,asa cum iti doresti!

Ella, ce scump e Bob cand raspunde la intrebari…al meu raspunde la orice cu “tata”->mama nu zice decat rar, dar macar ma pupa de mama focului…
Tu ai cumparat incaltaminte pt copii din UK?Vreau sa comand ceva de la mothercare si sa imi aduca sotulache, dar masurile apar cu 8,9,10, etc.Stii cumva care corespund carui numar de aici?

Liviana, eu am deja program de 6 ore, dar bona are program de 8 ore asa ca ar fi mai greu sa ajung la masaj dupa…il astept pe sot, presimt ca tot weekendu va presta…:))

De cand a plecat husbandu Andrei a profitat si s-a cuibarit la mine in pat.Aseara am pus piciorul in prag(partila), adica a urlat fara intrerupere de la 9 la 11.N-am crezut ca fi-miu e in stare de asa ceva.Am incercat toate variantele posibile, da n-am avut noroc.Intr-un final am cedat, ca deja era epuizat si mie mi se parea ca sunt cam denaturata.Cum l-am dus in dormitor, cum orice suparare s-a dus si a adormit in 5 sec.Mi-e si frica de ce urmeaza in seara asta…

Lavinia, 18+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput