MAMICI DIN DR. TABEREI
Mamici sau burtici din Dr. Taberei. Ce mai faceti. Daca locuiti sau ati locuit aici hai sa spunem cat mai multe din cartier despre cartier si locurile noastre de joaca de plimbare
Raspunsuri
mihaelas spune:
Buna. Noi locuim in DrTaberei si ne facem veacul pe la parculetzul de la Mega Image si la locul bebelushilor din Moghiorosh.
_MaRiuS_ spune:
Buna,
Pentru mamicile din Drumul Taberei:
folositi parcul de la Moghioros
sau acceptati efortul deplasarii pentru un parc gen Herastrau.
Am auzit voci care cartesc impotriva parcului de la Moghioros, dar efortul deplasarii zilnice pana la un parc mare mi se pare destul de mare ...
o zi buna,
Dana M. spune:
Salut !
si noi ne "leganam" langa Mega Image ! ...da' cum bebe iese mai mult cu buni, si cum buni e cam in varsta, ea nu prea are curaj s-o dea jos din carucir ...ca fuge ! :)).....Seara sunt mai multe sanse sa fim noi, parintii.
quote:
Originally posted by mihaelas
Buna. Noi locuim in DrTaberei si ne facem veacul pe la parculetzul de la Mega Image si la locul bebelushilor din Moghiorosh.
Mihaela si bb Iulia Mihaela
Dana M. si Raluca
Andruska spune:
Noi ne plimbam - cu tataie - in parcul de la Moghioros, la Favorit (acolo mai mult seara - ca este mai aproape de casa), iar in weekend preferam sa plecam in parcuri gen Herastrau sau Cismigiu sau la iarba verde.
Numai bine,
Andra si Andrei
sofiabebe spune:
Noi stam in "bucla" pe Delinesti si mergem in fiecare dimineata si seara (aproximativ) in parcu' Moghiorosh. I-am facut recalma mai ddeunazi cand cu intalneala de pe 2 august. E chiar minunat ca exista si contine atate alocuri pentru beburi. Noi stam mai mereu in portiunea de pajiste dintre fantana si "zona bebelushi". Astept sa ne vedem - suntem cu Sofia de 1 an care ne taraie dde ddeget prin iarba. Pa!
bebe
Andreutza spune:
Si noi suntem din Drumul Taberei(Andreutza si bebe Octavian)si ne-am invartit toata vara prin parc la Moghioros.Acum e frig afara si iesim mai rar si nu mai ajungem in parc.Poate la primavara si poate ne intalnim.
Cu speranta, Andreea & Octaveatza
madutza spune:
Si noi stau in dr. taberei, dar ne vo, muta in curand. Deocamdata nu "le am" cu parcurile, ca sunt viitoare mamica, dar stiu una, pizza mai buna ca la Azzuro...mai rar
Madutza & ingerasul din burtica in 24 saptamani
amal spune:
buna,
eu sint plecata din tara de ceva timpulet...
am locuit in Drumul Taberei si pot spune ca "acasa" este tot acolo; am locuit pe Compozitorilor, aproape de Favorit.
ce minunat este sa pot vorbi despre cartierul meu de suflet!
pupici!!!
o viitoare mamica,
AC spune:
Si eu am locuit pe langa cofetaria Indiana. Am fost saptamana trecuta acasa...si mi-am plimbat bebelusa in parcul Moghioros. Ea dormea, dar eu am tras cu ochiul la personajele mai des intalnite. Am vazut un tatic care plimba constiincios un bebe mic, doua mamici care tot plimbau bebeii impreuna. Si o mamica cu doi gemeni mici: o fetita si un baietel dupa costumase... doua sarmalute dulci puse in carut una langa cealalta. Acasa... acasa...
Anne-Sarah si mamica sa Andreea
astrid spune:
Dragi mamici din Dr. Taberei
Mai deunazi barbatul meu zice: "uite mai fata ca noi nu mai avem prieteni deloc. Aia care-i aveam nu ne mai suna de cand avem copilul, ca de nu mai avem aceleasi ocupatii. Hai sa ne gasim o familie doua, sa incercam sa ne imprietenim, ca acu vine primavara si sa iesim si noi cu copii in parc. Ia intreaba si tu acolo pe forum, n-or fi familii cu copii prin Dr Taberei?".
Am adresat intrebarea aici fiindca stiu ca e greu sa umbli prin Bucuresti cu copilul mic, nu prea iesim din cartier. Noi avem un pitic, Harald, de 7 luni (aproape)
Asa ca va intreb vrea cineva sa iesim impreuna in parc, sa mai schimbam impresii, am fi tare bucurosi (in weekend ca lucram si daca e vreme buna), va rooog.
Astrid, Helmut si micul Harald