MAMICI DIN DR. TABEREI

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Hop si noi, Alina si David (7 luni si 1 saptamana) tot din Dr.Taberei...si noi tot prin Moghioros ne plimbam in fiecare zi. Avem deja gasca (2 mamici de pe forum, cu copilasi de 7 luni)...Mai schimbam si noi impresii, ne mai laudam, ne mai vaicarim...
Eu il scot pe David aproape zilnic. Acum e bolnavior, dar cum da caldurica si se face bine...afara cu noi.
Mereu ma uit prin parc, gandindu-ma "Or fi mamici de pe forum???"

Poate ne vedem...

ALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaraluca spune:

Si noi stam in Dr.Taberei, dar inca mai am vreo 2 luni jumate pana vom aduce pe lume! pana atunci ca tot intram in concediu prenatal, o sa ne plimbam cu burtica prin Moghioros si cu siguranta vom manca in fiecare saptamana cea mai delicioasa pizza din lume de la Azzurro.
Dupa aceea cu siguranta ca ne vom intalni in parculet toata primavara si vara asta cu bebeii.

Ana

O viitoare mamica fericita de baietzel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns astrid spune:

Ce de lume in Dr. Taberei Super Alina si Ana, spuneti-mi si mie pe la ce ora iesiti si ne intalnim, daca e vremea buna.

Astrid

Astrid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Astrid, parca si tu te-ai inscris mai demult la mamici de iunie-iulie, nu? Eu sunt una dintre partenerele Alinei, din parc si maine, daca e frumos, ies. Eu ies in jur de 14.30, am o geaca lunga rosie, un carucior sport portocaliu de la Primii Pasi, si...poti sa ne abordezi ca sa ne plimbam prin zona,
Pupici de la Gio si Taisia (apropo, fi-mea are doar gagici in parc, hi, hi!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreutza spune:

Hei, mamici din Dr Taberei vrem si noi sa iesim cu voi in parc!
Aveti cumva si bb mai mari? Ca noi avem 1 an si 10 luni si ne-ar place tare sa castigam un partener de joaca.
Gio, am retinut coordonatele tale si te vom cauta cand reusim sa ajungem in parc in jur de 14.30.
Sta cumva cineva pe la Valea Ialomitei?
Fetelor, s-a deschis un nou magazin pentru bb-ici Toy Story in blocul cu Materna(actual blocul cu BCR). Daca veniti in vizita venim si noi repede sa schimbam o vorba si sa ne cunoastem. Dati-ne de stire.
Pupici,

Andreea & Octaveatza

Mergi la inceput

Uite, ca sa ne recunoastem, pt toate mamicile din Dr. Taberei:
http://community.webshots.com/user/taisiaeliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Buna tuturor,
Imi cer scuze ca ma bag,dar va rog sa ma ajutati ca voi stati mai aproape de Centrul unde se distribuie laptele gratuit.
Va rog sa-mi dati de veste cand baga lapte,caci sotul meu se tot duce de 2 saptamani si nu are.Cei de acolo mi-au dat un nr.de telefon de la Primarie,iar la interiorul respectiv nu raspunde nimeni desi am tot incercat la diverse ore.
Nu l-am ridicat nici pe luna FEBRUARIE si as vrea sa stiu daca se poate ridica portia din luna trecuta,in luna MARTIE??
Eu stau in Militari la Apusului.
Va multumesc din suflet.

Mergi la inceput

Hai ca-ti spun eu daca baga ca stau f aproape. pe luna feb insa nu stiu daca poti lua...o sa-ti dau un PM in cateva zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cat spune:

tuturor! Si noi tot in Drumul Taberei stam (cand venim acasa) si ne plimbam/jucam si prin parcul Moghioros. As vrea sa va intalnesc la o plimbare cand venim acasa, sper sa se incalzeasca pana atunci, noi vom sta de pe 28 martie pana pe la mijlocul lui mai.
Astept sa luam legatura pe PM pentru a face schimb de nr. de tel, nu cred ca voi avea cum sa intru pe DC de acasa.

la bebici si la mamici si burtici

Catrinel si Daria-2 ani si 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Io inca nu stau in Drumul Taberei, dar amenajez un apartament pe Prelungirea Ghencea si sper ca voi reusi transbordarea in mai-iunie. Si in iulie vine bebe. Si cum nu prea cunosc zona astept oaresce sugestii si reclamatiuni!

Dana M 19 saptamani
29 ani si 7 luni
DPN 26 iulie
Dr. Badiu Alexandru

Mergi la inceput