Pepenasi de iulie-august 2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 16
dma2007 spune:
adriana l-am luat, sarumana din suflet esti o draguta
sunnnnnnnnnnnnn????????????unde esti???????????????????
M.A.
de minune ANDREEA MARIA (15.08.2008)http://b1.lilypie.com/M20sp3.png
maitreyi spune:
ileano velcom bec
nu am intrebat pt ca ai anuntat singura ca pleci 
miky si a mea a zis "noua" cand ii spuneam ca ii pun rochita noua si "gata" cand ii tot spuneam sa se culce 
LA MULTI ANI SI LU' BABY THEA SI IRINA! 

DIA m-am inscris si la tehnica dentara
bona mea are 60 de ani, cu experienta inclusiv afara si ii dau 7 mil plus transportul care e 620 de mii...
serenity il poti tine la frigider 24 de ore si dse incalzit il incalzesti la baie de apa
laremi
vaccinatul
anka baitya de scoatrere din mir e poezie. pt ca bebe e scos din mir la Botez cand popa il sterge cu fasa adusa de nasa inmuiata in apa sfintita dupa care o prinde la lumanare ![]()
bufi
sa treaca mai repede buba
mcoca noi inghetam la 23...oare e stricat termometrul? 
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Pozele Alexandrei
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
Tecky spune:
LA MULTI ANI PT THEA SI IRINA!SA CREASCA MARI SI FRUMOASE!
Azi am iesit in parc cu Raluca si mi-a dormit intruna in comparatie cu ieri cand nu am scos-o din casa si a fost foarte agitata.Este clar ca aerul curat ii face bine.
Bufi imi pare rau ca ai probleme de sanatate cu fetita ta.
Ankalaura ce de peripetii!
Caprioara te inteleg perfect ca iti este greu cu 2 copii pt ca eu cu unul singur si simt ca nu mai pooot.
Maine mergem sa facem si noi vaccinul.
Va pup!
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
Didi81 spune:
Salutare fetelor!
In primul rand La multi ani Thea si Irina
Eu sunt cam in urma cu cititul
, dar tot mai incerc sa intru sa va tin la curent cu ce am mai facut.
De ieri avem dadaca, o tanti foarte simpatica, pana acum suntem incantati. Eu incep incet-incet sa ma apuc de treaba pt serviciu, deocamdata de acasa; sunt putin cam agitata acum ca ma indept spre o pozitie mai "manageriala" se pare, mi-au incredintat un proiect nou, si eu sunt programator cu doar 2 ani jumate experienta
. S-au gasit sa imi dea atributii de-astea tocmai acum cand sunt cu gandul numai la Aida; ei, m-oi descurca eu cumva![]()
Didi
de Aida Maria
tiberica spune:
Marina La multi ani !
scuzati, scriu cu bb in brate.
Biribu, nu vrea pe burtica, plange cand o pun , acum o tin in fund pe piciorul meu si tine bine caputul, ma gandesc ca poate e fiindca are doua randuri de ceafa, adica are 2 cute la gatut de grasime ca de abia i le curat,
va pup pe toate
maryb spune:
n'seara !
ce fac fetele ? am trecut sa va salut si sa va impart cate un
la fiecare.
aaaa....si sa va deranjez si cu o intrebare...stie cineva ceva de baby_r7 si oanasm ?
maryb
33+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
_
AMR 7 sapt 

monalac spune:
in primul rand vreau sa va multumesc pt urarile de ziua mea!sunteti niste dulci!
v am citit,dar n am avut tp de scris,bebe azi s a agitat intruna si n a dormit mai deloc.cred ca ii ies niste dinti,pt ca toata ziua isi baga mana in gura si saliveaza excesiv.
ankalaura spune:
Bey fetele, voi chiar ati citit toata povestea mea?
Sunteti cele mai dragute
Mary - cu Roxana, eu vorbesc destul de des ca mi-e vecina si tot planuim o iesire in parc cu fetele, dar ea e mai greu de urnit dimineata (are o "problema de organizare". Este bine, vioaie si vorbareata. Asteapta sa nasca si sora-sa ca sa dea drumu' la "cresa" acolo la maica-sa acas'... Acu' cateva zile ma intreba de Galactogil, dar e tot un pitic de-al ei, pentru ca are laptic destul, da' cica sa ia preventiv....
Capri - cam complicata situatia... Incep sa o experimentez si eu
Atata doar ca nu avem lectii si stresul e mai mic. Dar eu ii pasez lui Ovidiu "organizarea" de dimineata cu Eliza. Eu ii pregatesc de seara hainele si gentuta de gradi, si ii pun sa pape dimineata. In rest, o trezeste el dimineata, o imbraca si o duce el. Pentru trezire are fel si fel de trucuri care la Eliza functioneaza, mai ales cand e pe jumatate adormita. Azi dimineata i-a zis ca o asteapta autobuzul. Si abia cand a ajuns in baie si-a dat ea seama ca "tati, dar nu mergem azi in excursie cu gradinita!"
Ma duc sa desfac cumparaturile... Ramaseseram si fara pampersi...
Anca mami de Eliza si Erika
SunSmile spune:
Marina la multi ani! Sa ai parte de tot ce-ti doresti, alaturi de minunata ta bebelina si de familie!
La multe lunite Irinuca!
Multumim fetelor de urari, sunteti niste dulci ca v-ati adus aminte de noi!
Pupam pe toata lumea!
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
mcoca spune:
maitreyi, eu am niste prieteni care isi fac 26-27 ca sa le fie bine :)
Vicky si
Maya (27.06.2008)