Pepenasi de iulie-august 2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 17
Gini75 spune:
Sun, ai aparut! Thea, deja un sfert de anisor de viata! Sa fii sanatoasa, pui mic!
Pepenas Irina, la multe lunite!
Marina, la multi ani!
gallyb spune:
MARINA LA MULTI ANI!!!
.
Thea Patricia si Irina la cat mai multe lunisoare.
Xenia (9.07.2008)
sursula spune:
MARINA,LA MULTI ANI!!Sa ai parte de multe bucurii alaturi de pepenasa ta finuta si sarmanta foc!!!
ANKA
-esti nemaipomenita!!imi pare rau de bubite...dar povestea ta e tare savuroasa!tu te -ai chinuit si noi ne destindem citindu-te!:)Ai har de povestitor!
MADA-iti multumesc !
Am salvat ce ai scirs si tu si Anka.Pentru mai tarziu...si totusi nu prea!
Bebe Thea si Bebe Irina -LA MULTE LUNITE!!!

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
dana81 spune:
seara buna!!!
Din ciclu' 

am fost azi la controlul de 6 sapt si ce credeti...mai aveam o atza rebela, care ar fi putut sa se infecteze dar s-a incapatanat sa nu o faca
, si bonus mai am si un polip pe vagin de la cusatura care posibil va sangera la contactul sexual
, in rest..sunt fff bine1!!
Daca v-ati saturat de smiorcaieliile mele da-ti mi ignore, dar na, cui sa ma plang si eu
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
tiberica spune:
Dana nu ne am plictisit de problemele tale, eu una nu si sigur nici fetele, gata pupam sa treaca!
Didi, felicitari pt noua pozitie...o sa ti fie dor de bb!
Pup fetele noapte buna
diarux spune:
DANUTZA da ce smiorcaieli mama? si pentru ce suntem aici? la bine si la rau, nu? nu te prosti! ce ignore???
deci atza zici? poip vaginal , zici? aia ce mama naibii e?(scuze de limbaj
)
RALU
. esti o super dragutza. si pentru dimineatza 
SUN atat???

poate vrei sa-ti umplu lista cu PM uri sau sa te bombardez pe mess!! unde-i exuberanta specifica???? 
TIBERICA acu ca zisesi de cute...parca si al meu are...de aia nu o fi tinand capul sus cand e pe burta? decat foarte rar. si acum i-am descoperit si o pata rosie la ceafa.

of. si acu sa ma duc la doctor numai pentru asta? o sa zica iar ca-s cu capu'.
MARYB nici eu nu stiu de fete. OANA poate inca se acomodeaza...zic si eu...Cred ca RAUL ii papa tot timpul.
azi am adormit ca o...
langa fii'miu. pana la 20.30. mai aveam oleak si ne tyrezeam dupa baita.
. asa ca treaba ...nik. deci suntem pasare de noapte sa terminam ce aveam de facut.
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
Tecky spune:
SUN eu m-am obisnuit sa ne scrii mai mult.
Mie imi lipsesc postarile tale.
Tiberica si fata mea are cutisoare la gatut si abia o spal ca nu prea ii place.
Dana nasol cu polipul,sper sa nu ai probl la contactul sexual.
Diarux si mie mi se intampla sa adorm langa Raluca dar ma trezesc repede ca incepe ea sa planga.
Va pup
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
uricarudiana spune:
mai fetelor si eu pe aici, va salut pe toate siva spun noapte buna. imi inchipui ca nu mai e nimeni. bebita mea abia acum a adormit si mi-am facut timp sa intru dupa mult timp pe site. sper sa nu incomodez pe aici.
Gabriela82 spune:
Marina la multi ani! cu putina intarziere 

GABRIELA
de rasfatata mica IRINA PAULA (02.07.2008)