Gravidutze si mamici de Cluj - 90
Raspunsuri - Pagina 19
lisa79 spune:
eu stateam in Grigorescu ,la capatul lui 28.
voi pe unde stati? poate ne cunoastem
21S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
sara2007 spune:
elena f faine cuburile si masinutele...
alex f bine suna reteta..
geany si eu in it aveam lista de vaccinuri date de stat
meli insanatosire grabnica la piti
gabriele77 multa sanatate si sarei
ericut la fel...nasol cu schimbarea asta de temperatura
ancab si eu am fost la kruciat pana am pleact in it de am nascut
noi stam deja de luni in casa..numai pot sincer si sara la fel.si ea astazi si-a impins caruciorul prin casa ca vroia afara si ma tot tragea la usa.mi-e mila de ea,dra n-am ce face.maine cred ca o s-o scot putin.este tot infundata dar parca nu-i mai curge nasucul asa de tare.nici ea la aspirator nu sta deloc si la picaturi in nas.cand era mica..de fapt pana pe la 1 an n-am avut probleme de genul
seara ma termina.ori nu e obosita bine ori ii ies caninii.si astazi mi-a adormit la 12 fix,si toata ziua a dormit doar o ora.are un chef fantastic de joaca..imi fuge din pat..striga...f nasol.o pun in pat,ea se da jos iarasi.plange,face isterii..ma lovetse...ma enervez,o cert..tot asa.n-am incotro ca de ar fi dupa ea ar sta poate mia mult.mi-e is groaza cand vine seara.ma duc ca-mi pica ochii in gura
somn usor
ioana...mami de sara
antoni spune:
lisa-si eu am stat pana m-am casatorit in capat in grigorescu, pe miraslau. care e numele tau?
geanina-nica spune:
AM intrat doar sa va spun sfarsit de saptamana placut!!!!!!!!1
Si acum fug,ca tre sa fac o gramada..
ALEX29 spune:
sal
ELENA super cuburile
sa stii ca si eu asa ma chinui cand ii tai unghiutzele lui Tiadris ,nici nu stiu ce metoda sa mai folosesc so fac sa stea cuminte
iar in somn ,n am sanse ,isi trage manutza draga de ea
distractie placuta la nunta
IOANA e tare activa Sara
GEANY spor la treaba
Tiadris mi a dormit aseara de la 9 pana azi dimi la 8:45 iar acuma doarme de la 10 asa ca mi am terminat mancarea si aproape i gata si curatenia
tu fetelor nu mai dau de tipa cu cd urile :( am vrut sa fac comanda
sper sa mi dea un semn pe luni
ieri mi au adus covoarele ,le am dat la spalat de vinerea trecuta ,asa m am enervat ca nu le au uscat cum trebuie ,inca nu le am platit si nici nu cred co voi face
le am si spus ,toata noaptea am avut 23 de grade in casa ,ziua la fel si nu s inca uscate ,Tiadris normal ca nu sta locului ,a trebuit sa i dau si stampenei si pantalonasi sa nu cumva sa nu se ude
atata lipsa de profesionalism n am vazut in viata mea
o sambata frumoasa mamicilor
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
anca.b spune:
Salutare!
Elena, distractie placuta la nunti! miine merg si eu la una. sper sa fie fain...nu cunosc pe nimeni...nici macar pe miri...sint rudele sotului...
Alex, naspa faza cu covoarele...ca daca nu se usuca bine incep sa miroasa...
Lisa, eu sint din marasti...
Ioana, mami de Sara, nu mergeti undeva la polus sau la mall sau la real? sa mai vada pitica lume si sa nu se mai plictiseasca? noi acum am venit de la polus. macar doua ore si-a clatit ochii stefan si ma pot intelege cu el azi.
si bineinteles ca tati a plecat la munca si ne-a lasat din nou singuri simbata. m-am saturat. abia astept sa merg la munca sa nu mai fie nevoi ovi sa munceasca atit de mult...ni s-a stricat si tv-ul...de tot de data asta...nu mai poate fi reparat. inca o gaura in buget. rahat. pe batz.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:
in alta ordine de idei, am gasit la carrefour body-uri cu mineca lunga...4 bucati la 35 de lei. sint super bune calitativ, eu am mai luat de la firma asta,cu mineca scurta, si s-au comportat excelent...si acum arata aproape ca noi, dupa o vara intreaga de purtat si spalat la masina.
am vrut sa-i iau si o masinuta lui stefan...am gasit ceva din cauciuc moale pt copilasi de un an (ne grabim un pic), insa el a fost mai interesat de eticheta de hirtie decit de jucarie, asa ca am renuntat.
Povestea Nasterii
soanso spune:
salutare,
Ancab,si tati nostru lucreaza fooooarte mult,a mers si azi dupa ce ca zilnic sta aolo 12 ore ,stiu ca ii este greu dar nu stiu daca mertita pana la urma tot sacrificiul asta,ma gandesc la sanatatea lui,la epuizarea de pe urma muncii..offff.
si tv nostru sa sticat in iarna,initial credeam ca nu se mai poate repara l-am dat la socri care lau reparat si acum merge bine-mersi.
Alex,naspa faza cu covoarele,eu sa fiu in locul tau nu le luam asa umede...fa-le scandal ,nu te lasa!nesimtiti mai pot fi!
nu-mi raspunde-ti la intrebarea asta??
...este si la noi la subiect pe prima pagina "arhivate" sub numar mamici de cj:1,2,3 asta cum se face?
elenuta23,bravos pt steluta,cat priveste nuntile,bbbb fac gaura mare in buget!
sara2007,dar de ce nu iesiti voi afara,daca nu are febra poti iesi linistita si macar pt o jumatate de ora,o imbraci mai gros ii pui caciulita geaca si gata iesiti un pic,nu e bine sa stati in casa atata.dar ma rog asta e parerea mea face fiecare cum crede.plus ca sunt spatii de joaca pt copii ,este unu si sus la big,mai sunt in mall,iulius,poti merge acolo.
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
anca.b spune:
Soanso, scrii asa: [url= "adresa site-ului la care vrei sa ajungi" ]NR_DE_ORDINE[/url]
la adresa site-ului dai copy-paste adresa completa, la nr de ordine scrii ce nr vrei tu...sau poate fi un text, orice.practic iti va aparea textul respectiv, iar cind vei da click pe el te va trimite la asdresa dintre ghilimele
PS: sa stergi spatiile de dupa semnul egal si de dupa ghilimele...sper sa te descurci.
Povestea Nasterii
Andree27 spune:
Anca nu mai fii suparata!!!Daca te consoleaza cu ceva si tati al meu lucraza mult!El lucreaza 2 zile si 2 e liber,dar asa e de urat cand alea 2 zile pica sambata si duminica!Si eu sunt suparata ca o sa lucreze de ziua mea!!Si o sa fiu iar singurica ca si anul trecut,dar macar acuma il al am pe Ericut!!!
Anunt!!!!
VAND Carucior Geoby,culoare verde,impecabil,la 350lei!!!!Pe cine intereseaza dau si poze!!!!
Poze
Andreea , de un Bondarel !!!!