Gravidutze si mamici de Cluj - 90

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEX29

GABI draga sper sa fie totul ok cu puiu si sa nu aiba nimic ,nu stiu pe cine sa ti recomand:(
ANDREEA27 multa sanatate puiului

ELADEEA sa i poarte sanatos

ANCA eu i am luat lui Tiadris ceva botosei de la Mini Blue ,dar nu s multumita de ei ,si mie mi ar trebui ceva botosei mai "tapanosi"ca sa i stea piciorusu mai fix in ei

tu fetelor nu stiu daca v am mai scris dar am inceput sa folosesc pt Tiadris pampers tip chilot si tare mult imi plac ,cu celalat timp de pampers asa ma chinuiam pana il puneam ,nu mai are stare deloc
asa ca s salvata

ma duc sa fac orez cu lapte

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Alex, mersi...

noi de vreo cateva luni folosim Pampers Let's go... si mie imi plac mai mult ca scutecele...

am agsit un site cu hainute, daca va intereseaza... eu am facut deja comanda si astept sa-mi vina ...

http:// babystuff. nextvision. ro

elenuta, vezi ca am lasat 2 spatii acolo unde am dat site-ul cu jucarii...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Adriana, vremea asta e ... bleah!!!!

Meli, sper sa treaca repede durerea de burtica. musai sa-i multe licgide...si cit mai putin lapte si fructe crude...offf, saracutza!!

Alex, de unde ai luat pampers tip chilot si ce masura e?

Lisa, unde ai stat in Cluj?

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

soanso, daca esti logata si dai edit la primul mesaj trimis de tine la subiectul repectiv (mesajul initial al subiectului), poti sa schimbi inclusiv titlul.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

ancab,mersi asa am sa fac,ma gandesc la un titlu nou.

si inca ceva ce nu stiu...este si la noi la subiect pe prima pagina "arhivate" sub numar mamici de cj:1,2,3 asta cum se face!

Sorana stranuta dupa o saptamana de gradi...ma asteptam sa se imbolnaveasca dar nu chiar asa repede...sper sa nu fie ceva grav si sa-si revina pana luni,deocamdata ii pun ser fiziologic in nasuc.

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ANCA i am cumparat pampers tip chilot de la Cora nr 4(9-13kg)
ANDREEA f faine hainutzele
nu stiu ce saracia am dar parca as manca intruna ,sper sa nu ma prostesc acum cand am reusit sa scap de kilograme
hai sa zicem ca azi e vineri seara si am o scuza

nb

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

salutare

nr de tel a dnei dr Rotar Daniela 0724751511, sper sa iti fie de folos

am ieist azia afara si era foarte placut insa dupa 30 minute a inceput sa bata din nou vantu si s-a facut tare frig , nasoala vremea asta.
azi dragos a dormit o jumate de ora pe la 11 k s-a trezit de dimineata si nu ma lasa sa ii tai unghiile iar atunci i le tai in somn, cand era bb mic asa frumos statea insa acum e mare si na k nu ma mai lasa, asa k i-am stricat somnu ku unghiile. iar dupa ce am venit in casa pe la 5 a bagat un somn de 3 ore, de la 8 ne-am jukat papat de 2 ori pana la 11 si somnik din nou

am primit niste cuburi pt Dragos super super educative, adica pe 2 parti is puzzle iar pe laterale is flori, soare, luna, minge, ceva sunatoare...tot felul iar pe cealalta laterala is inimioare, cercuri, triunghiuri si is forme in care pui figura respectiva.
ns daca la noi gasim asa ceva, astea is aduse din spania de la firma cotoons, ceva gen chicco

poze

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

aici am gast un site cu jukariile care le are pe prospect insa cuburile nu le-am gaist
http://www.preisroboter.de/ergebnis427035.html

poze

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

yupiiiiiiiiii, sunt membru junior, am mai primit o steluta

poze

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

sambata si duminka avem 3 nunti si vine socrela sa stea cu Dragos, una dintre nunti e la timisoara iar acolo merge mama.iar al meu bb si cu buni vor sta in feleac la cumnata mea k or venit din spania si ei pleaca peste o saptaman, asa k maine seara va fi pustie casa fara el ,asa nu ne place dar ce sa facem, tre sa facem si ce nu ne place.

va doresc un week placut, sanatate multa bblor, spor la invatat pt mamicile care studiaza si sa ne auzim cu bien, daca gasesc pe net jukaria va pun linkul , nu ma las pana nu il gasesc
somn usor

poze

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

am gasit intr-un final jukaria primita

http://www.toysrus.fr/jouets-enfants/jouets-1er-age/cotoons-cubes_341983.html

si aceste masinute

http://www.toysrus.fr/jouets-enfants/jouets-1er-age/coffret-3-mini-bolides_556742.html

scuze de atat scris k am ocupat o pagina

poze

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput