Gravidutze si mamici de Cluj - 90

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Daca e vb de medic gine, eu o pot recomanda cu cea mai mare caldura pe dr mea, am 3 prietene pe care le-am trimis la ea si sunt foarte multumite, in primul rand e foarte umana si se zbate mult pt paciente si pe tot parcursul sarcinii nu mi-a luat un ban, abia o punga de cafea, si-aia cu rugaminti si m-a ajutat enorm.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Heelloo si de la noi,

Am inceput ziua tare agitata!De buna dimineata asa am fost de stresata de numa,Eric s-a trezit azi noapte si asa tare tusea.Abia am asteptat sa se faca dimineata sa pot sa o sun pe dr lui!La ora 9 am sunat-o,care era la spital.I-am zis ce are copilul si mi-a zis sa merg cu el la 12 la spital.Azi tati nu a putut sa vina cu mine ca avea sedinta la servici,asa ca am sunat-o pe buni(buni a mea,sa nu credeti ca pe socrella) si am mers cu ea!Dupa ce l-a consultat mi-a zis ca are viroza respiratorie!!Mi-a dat sa ii dau siropel de pin si sa ii iau aparat de aerosoli!Ala are un pret de iti pica plomele!Oricum nu conteaza numai sa se faca bine!!!

Geany nu doctorita nu a vrut sa ma ia,ci vaca de asitenta!CA dr era cu stetoscopul in urechi si asta i-a raspuns la tel,azi cand am sunat-o tare draguta a fost dr cu mine.ASistenta i-a raspuns la mobilul ei si nesimtita nici macar nu i-a zis de ce am cautat-o!In fine,bine ca azi i-am dat de capat si sa mi se faca bine puiutul ca nesimtirea de la noi nu o schimba nimeni,si apropo de asta, e din cauza noastra ,pt ca fiecare se complace in situaia care ii,ca daca fiecare dintre noi are zice ceva altfel ar fii.

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

elenuta, alex, mersi de raspunsuri...

m-am descurcat pana la urma.. i-am luat de pe str. andrei saguna o pereche de ghetute cu 75 Ron.

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Gaby, merci de PM. e intr-adevar prea mult pt persoana in cauza. vrem cea fara mari pretentii sau ceva aflat in constructie, cu finalizare chiar si anul viitor, ca nu se grabeste

ca vorbiti de ghetutze...si eu trebuie sa-i cumpar ceva pentru casa...am niste botosei cu talpa flexibila, care ar fi super in casa, insa m-am gindit ca ar avea nevoie de papuci cu talpa tare si in casa, acum ca incepe sa mearga. voi ce ziceti? e nevoie? saptamina viitoare vreau sa-l duc la control la ortoped. o sa intreb se de chestia asta, sa vad ce zice.

am vazut ca in octombrie va fi tirgul materna la expo. poate astept pina atunci, desi anul trecut n-a fost grozav.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

multumesc de primire fetelro!
nu vreau sa ramanem in Chicago,o fi orasul frumos nu zic nu,dar Clujul meai frumos,cunosc fiecare cladire,bloc,strada,NUC batut de noi cand eram mici,parcuri,etc. imi plac oamenii si plus nu i-0as face mamei mele asa ceva sa imi cresc copiii departe de ea si de socrii.
am fost si eu la toria din statia de la 31 ,superbe hainute si normal ca primeau marfa exact in ziua cand eu pelcam di Cluj,asta e,la uramtorul!
numele eu l-am ales, al meu nu vrea sa stie ce e...asa ca sa speram ca nu va avea nimic de obiectat. va pup ca trebuie sa fug!

21S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Anca, intre timp am iesit afara, nu mai puteau astepta treburile.Acum Alexia a adormit, bineinteles ca fara tztzi, si ar trebui sa ma apuc de facut mancare.

Selene_Bunny, fie ca nasti in Cluj, fie ca o faci la Galati, nu te obliga nimeni sa dai nici un ban. Banii pe care ii dai dr, moasei sau asistentelor ii dai in separanta ca te vor trata pe tine si pe bebelus mai bine. In rest, inscrierea la un dr de familie sa stii ca nu costa nimic si cu atat mai mult e benefica pentru ca te poate tine in observatie, iti poti face anumite analize, toate gratuite. De asemenea, poti merge la ginecolog cu trimitere de la doctorul de familie si daca ginecologul la care mergi e la Policlinica de stat si are ecograf, nu iti va cere nici un ban (teoretic).

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

GABI draga sper sa fie totul ok cu puiu si sa nu aiba nimic ,nu stiu pe cine sa ti recomand:(
ANDREEA27 multa sanatate puiului

ELADEEA sa i poarte sanatos

ANCA eu i am luat lui Tiadris ceva botosei de la Mini Blue ,dar nu s multumita de ei ,si mie mi ar trebui ceva botosei mai "tapanosi"ca sa i stea piciorusu mai fix in ei

tu fetelor nu stiu daca v am mai scris dar am inceput sa folosesc pt Tiadris pampers tip chilot si tare mult imi plac ,cu celalat timp de pampers asa ma chinuiam pana il puneam ,nu mai are stare deloc
asa ca s salvata

ma duc sa fac orez cu lapte

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Alex-imi spui te rog cum is?chiloteii?ca si eu ma chinui tare mult cu piti, n-are stare deloc.

a mea tot cu diaree, azi a reapucat-o, nu mai stiu ce are, am fost la medic, suntem tot pe hidrasec si biotics. sper sa fie ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Pe voi nu va deprima vremea asta?!?!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

mamialexia...ba da si inca cum,ma doare capul de moooor.
ai trecut la buget???

fetelor..cine stie sa-mi explice:
cum pot schimba titlul unui subiect deschis de mine???

dati-mi sugestii de titlu nou;subiectul se intituleaza:Prima zi de gradinita....care evident a trecut dar mai avem multe de discutat la acest subiect si as vrea sa-i schimb titlul!!!!!!!!!!multumesc

gabi,bine ai revenit in Clujul friguros,ai deja fetita mare..cred ca te topesti de dragul ei.cand incepi munca???

Meli ,dar dr. ce a zis este enterocolita ...???oricum da-i multe lichide.

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput