Gravidutze si mamici de Cluj - 90
Raspunsuri - Pagina 20
Andree27 spune:
Am uitat sa-i urez bun venit Lisei!
Weechend placut fetelor!!Va pup!!!
Poze
Andreea , de un Bondarel !!!!
Ioana13 spune:
Fetele buna ziua!!!!
Am ajuns acasa, am stat o saptamina, nu 4 zile, cum era planificat... asa ca am de citit nu gluma.
[b]LA multi ani frumoasa ANA!!!!![/b](scuzati intirzierea!) Patrick te pupa tare
MA apuc de recuperare
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
ALEX29 spune:
cred ca si mor de nervi ,dupa ce mi s a trezit Tiadris i am dat sa pape si am iesit la plimbare ,cand ne am intors nici nu vreau sa va spun tu fetelor cum imi mirosea in casa groaznic ,numai a mucegai din cauza covoarelor
desi azi dimin am aerisit jumate de ora ,,,nu stiu cum de n am sesizat mirosul ala oribil
i am sunat pe cei care s au ocupat de covoare si le am spus sa vina urgent sa mi le ia si sa le usuce cum trebuie ca altfel e o mareeee problema si le am si spus ca no sa le platesc absolut nimic pt ce au facut
in seara asta intre 8 si 9 vin sa mi ia covoarele ,sper ca nu m au mintit ,le am si strans
parchetul e ud ,nici nu vreau sa va zic ce nervi am pe ei si covoarele alea au fost o gramada de bani si parchetul la fel
lasa ca le arat eu lor numai sa faca pe prostii
scuze dar tare m au enervat
IOANA bine ai revenit
ANCA si ANDREEA ce sa mai zicem noi ?ca tati al nostru in fiecare sambata lucreaza si de multe ori si duminica
asta e ce sa facem ,si sincer imi este si mie f greu dar de multe ori cand ma gansesc si analizez anumite lucruri prefer situatia asta ,mai bine asa sa ne ofere tot ce ne trebuie decat altfel
daca am fi castigat si noi lozul cel mare ce bine era
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
lisa79 spune:
Andree ,multumesc mult !
eu ieri am inceput sa imi fca cumparaturile pt bblina,sunt foarte incantata si fericita...imi vina sa maannc hainutele astea mici si pufoase.
21S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
Selene_Bunny spune:
mami_alexia, nu ma pot inscrie la medicul de familie pentru ca eu am toate actele pe Cluj si Casa de Asigurari Cluj a refuzat sa-mi vizeze adeverinta de angajat. E o poveste mai lunga si mai incurcata. Fara viza CAS, adeverinta de angajat nu e valabila.
In Galati nu exista aparatura buna pentru investigatii mai complexe, asta mi-a spus medicul la care am fost pana acum. Nici la stat, nici la privat. Pentru 3D am mers la Bucuresti. Asta m-a pus pe ganduri, m-am gandit, in caz de urgenta, nastere cu probleme, ce se intampla? Si daca nu exista aparatura performanta, clar ca nu exista nici medici competenti care sa interpreteze rezultatele afisate de aparatura aia performanta. Nici soft de interpretare a TT nu au, am facut TT si mi-a zis doar "bine".
La Galati am fost internata cateva zile in spital, din cauza durerilor, m-au impresionat neplacut conditiile. A, si se bagau bani in buzunar la asistente inclusiv pentru schimbarea asternutului.
cu Daria Nandini de 6 luni+
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
Ioana13 spune:
Elenuta ce jucarii frumoase ati primit!
Meli a are Timeea entereocolita? De dupa mare? Bine ati venit in club... Nu se da lapte in situatie ei, numai fara lactoza, este de la Nan asa ceva. Si apa de pe orezul fiert la greu. Eu ii faceam laptele fara lactoza cu apa aia. Bine ca accepta medicamantele. P nu a acceptat nimic. Pt a-i trece diareea i-am dat pastilute de afine.
Alex ce figura ai fost... cum te trimitea maica-ta sa pleci mai repede, nu cumva sa te razgindesti si sa iei copilu
Nu v-am uitat cu BAby Einsten...
Ioana mama de
lisa79 spune:
selene,imi pare rau ca ai nimai necazuri acolo la Galati! ce vei face pana la urma?
Ioana13 spune:
Revin
Am vazut pozele cu Ana sarbatorita!! TAre frumoase: fetita + mami. LA voi acasa ati facut petrecerea sau intr-un loc anume?
Alexia tare harnicuta e! Si dulce cum il cearta pe catel.
V-ati comandat filmulete Baby?... ca citesc tot pe rind, invers de cum s-a scris... Cine mai vrea?
Ioana mama de
lisa79 spune:
Ioana,acum m-am uitat la tine pe blog. Ai mentionat de Bistra,Bistra din Jud Alba??? vai ce mica e lumea. si eu cunosc pe cineva acolo,care s-a mutat la Cluj. tu sau sotul tau sunteti de acolo?
mami_alexia spune:
Ioana, eu ma abonez la un cd cu Baby Einstein de la tine...Am gasit pe youtube dar doar 2 flimulete si nu se mai satura Alexia de ele.
Selene_Bunny, am inteles ca e incurcata situatia ta, dar sa stii ca in calitate de gravida ai dreptul la un medic de familie, fara alte acte, semnaturi...
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...