Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (22)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

La multi ani puisorilor care implinesc lunile astazi!!! Sa fiti sanatosi ca frumosi sunteti toti!!!

Cleo, multa sanatate!

Simonacip, tare greu tb sa fie s ail vezi pe David plangand dupa tine…Tin si eu pumnii sa se acomodeze!

Gabitza, ce sociabil e Raducu!!!

Ancaurn, multzam de ganduri! Felicitari pt kg luate si pt intoarcere. Stefana are 3 luni si 3 saptamani si inca nu se intoarce.

Lorich, multzam ca te gandesti la noi…Suntem bine, am postat mai sus ce a fost..

Miss, multzam! Ce harnica esti!!!!! Eu nu prea reusesc sa fac tot ce imi propun dar uite, acum doar ce am terminat de facut un soufflé de dovlecei.
Pup zambiliciul scump!

Nicole, bafta la ecografie, sa nu fie nimic!

Doloress, zici ca si Patrick are crize din astea de plans… Ooof, tare as vrea si eu sa stiu de ce face si stefana la fel…nu zilnic, e drept!

Cleo si alte fete, uitati si aici cateva bloguri culinare faine http://mayas-esprit.blogspot.com/
http://savalaura.blogspot.com/

Melly, aoleu ce atitudine are pediatra ta… Hai, te rog, linisteste-te! Si eu zic sa schimbi doctoral

Reallaura, pupici pt Mircea! O sa recupereze el, o sa vezi!

Andree27, ardeleanca asimilata la Brasov. Si..multzam!

Fetelor, va multumesc inca o data pt gandurile bune si pt sustinere!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

M-a luat o durere de capata si mi-a trecut somnul,dar ce idee mi-a venit!M-am gandit sa va descriu pe unele dintre voi in cateva secunde,asa cum va vad eu!Sper sa nu va suparati!

Incep cu Gabitza care intotdeauna sta pitita,in umbra,dar niciodata absenta, nu se baga in discutii doar atunci cand e ceva grav sau ceva de cu siguranta numai ea stie raspunsul bun, e ca si cum ar fi mamica noatra de pe forum!LA orice intrebare ea iti va da raspunsul pe care il cauti!

Urmeaza bineinteles Miss,o adevarata LADY, care indiferent de cat de obosita e ,pe fiecare in parte ne citeste, si la fiecare ii da sfatul de rigoare!

Sis la patrat,doua gemene tare dragute, deasemenea pedante, la fel ca si Alina cu un suflet extraorninar,ca si surorile de altfel!(cate una la fiecare)

Off nu mai pot continua ca a venit tati!!Va pup o sa mai continui si sper ca nu va suparati!!!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Neatza!
Cleo, nu ne mai servesti cu ceai, cu cafeluta ceva? Sau ai baut tu tot ceaiul cu lamaie?Lasa ca nu ne suparam......dar sa te faci bine, da? Ylari tu cum te mai simti? Andree27, tu?

Laura, ti-a zis ceva de diversificare dr?Sper ca tu si Mirci ati avut o noapte linistita....

Melly, nu te mai amari atata, nu mai lua in seama toate rautatile. Schimba doctorul si o sa te linistesti.

Vianne, ma bucur ca te-a linistit dr......acum daca doamne fereste se mai intampla vei sti cum sa reactionezi.....

Andreap, nici eu nu mai am mult pana la depresie. asear am iesit un picut crezand ca resusesc sa o potolesc pe delia, dar nimic.....plansete si urlaturi de am trezit cartierul......in final s-a potolit la tati in marsupiu. Cred ca nu ii place infofolita....Sau poate fiindca nu am scos-o afara si dimineata.....Azi daca ploua scot carutul si stau in fata blocului, sub balcon.... Deseara iesim cu niste prieteni....... Le-ai dat ceva medicamente fetelor? Le am sa se faca bine mai repejor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

La multe lunite Sarei de Andreap si Daviducului de Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

Eu plec acuma la sat.
Sper sa ii reglez programul Casandrei.
O sa lipsesc o perioada.
Recuperez cand ne intoarecem.
O sa ma gandesc la voi si la puiuti.

Aveti grija de voi si sa fiti santosii cu totii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata, fetele,

Noi am fost ok dupa vaccin, nici o reactie. nu i-am pus termometrul, dar nici nu mi s-a parut ca a fost caldut...
am inceput sa-i dau serios de mancare.completare la fiecare masa...ma simt mult mai bine asa.
Mi-Bebelina, mi-a spus la 5 luni jumate...of si ce-ar mai fi papat puiul piersicuta aseara, se uita in gura lui ta-su...
Nicole si Andreutza pt puiutii vostri!
Daria sper sa te mai odihnesti si tu si sa reusesti sa-i faci lui Cassie un program! Te asteptam cu vesti bune!
Viannece ma bucur ca nu are nimic Stefana, multumim de linkul respectiv, e tare bine sa stii ce se poate intampla..

Azi o sa vina la mine prietena mea din facultate, care este stewardesa in Dubai si cu care ma vad o data de 2 ori pe an...nu mai pot de nerabdare sa o vad! Nici nu stiu cand mai intru...mai pe la pranz asa

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andreea, saru'mina de caracterizare. Asa-s eu, nu foarte vorbareata in scris, intervin mai la obiect, asa. Dar imi place tare mult sa va citesc pe voi si imi plac conversatiile lejere de pe aici, care te mai deconecteaza de la copil si treburi. Iar cand e serios si stiu ceva, normal ca intervin.

Laura, ce bine ca ai inceput diversificarea si a acceptat Mirci. Nici macar putin pe buze sa simta gustul nu i-ai dat niste piersicutza?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Andreea, saru'mina de caracterizare. Asa-s eu, nu foarte vorbareata in scris, intervin mai la obiect, asa. Dar imi place tare mult sa va citesc pe voi si imi plac conversatiile lejere de pe aici, care te mai deconecteaza de la copil si treburi. Iar cand e serios si stiu ceva, normal ca intervin.

Laura, ce bine ca ai inceput diversificarea si a acceptat Mirci. Nici macar putin pe buze sa simta gustul nu i-ai dat niste piersicutza?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Gabitzule, ba sa vezi ce i-a placut.
am taiat o feliuta fara coaja si a supt la ea cu foc...
Acum e adevarat ca suge tot ce apuca, dar de feliuta asta de piersica se apucase disperat

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatsa fetelor. cu ceai. Mie doar nasul imi mai curge, dar asta si de la rinita..deci nu bagam ins eama.

Fetelor, io o sa ies in fiecare zi cu pitica. Chiar daca ploua, ninge,e ceatsa sau viscol. O bag in marsupiu, si macar 10 min, sa ii inghetse nasul. Ieri a fo o experientsa deosebita, dupa plimbarea cu dosaru de aia 6 mil, la intoarcere a inceput ploaia. Si a adormit pitica in marsupiu, am ajuns acasa, dezmbracat, papat ceva si a mai dormit vreo 3 ore, cu treziri, bineinteles, dar... am zis ca i-a priit plimbareala.
Asha ca... chit ca mergem sa luam un lapte de la Albinutsa, sau o pruna de la piatsa, voi incerca sa ies zilnic.
Consider ca si la moralul meu va face bine...

Edit: multsam de bloguri cu retete!!! tati a zis ca mananca asta cu conditia sa tai de pe lista tot ce e din belshug (adica usturoiul si boia). O sa pun cate putin din fiecare . Si galushtile le fac din gris, ca mi se par mai faine

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Neatza si de la noi!

Cleo draga confirm...si noi am iesit ieri vreo 3 ore si mai bine. Cu caruciorul pana la Aparatori...treburi la banca, apoi la alta banca, apoi la alta banca! Nici pis nu a zis. Ai vazut ca s-a schimbat Iasmi a mea, e cuminte rau afara! A adormit, s-a trezit, a readormit. Singura!
Noi ne-am facut treburile, am ajuns acasa si i-am dat papa. Da' ne-a tras o portie de plans cu certuri...are clar atitudine de certareata cand o trezim...pentru ca am trezit-o cand am adus-o de afara. Apoi s-a mai jucat cam o ora si a adormit apoi lemn. Dupa 3 ore am trezit-o cu forta sa o spalam si sa o hranim inainte de somnul de noapte!!

De imbracat am imbracat=o cu body cu maneca lunga, pantalonasi si sosetute in picioare si pe deasupra un pulover de PNA. Insa i-am pus o patura ff groasa pe ea si in cap caciulita si un finet in jurul capului sa-i tina de curent. A fost super ok si nu avea extremitatile reci deloc.

Acum plecam iar cu treburi, insa cu masina. Aici am emotii. Nu-i place in masina. Sunt 2 faze posibile in masina: somn sau urlat! Speram sa avem parte de prima!

Sa raspund si eu scurt:

Melly schimba mai pediatra aia...sau de fapt...am inteles ca si tu ai decis asta!

Vianne ma bucur ca v-ati linistit!

Daria_Ioana va asteptam refacuti si cu program a la carte!

Andree m-ai distrat cu caracterizarile facute...

Reallaura te inteleg cu lapticul. Bravo tie ca ai perseverat atat cu sanul. Eu una cred ca sunt ca tine (ma refer la cantit. de lapte matern) insa nu am vrut sa risc nimic. I-am dat de la inceput supliment de lapte praf. Unu la mana pentru ca Iasmina e rea de foame si nu ar fi acceptat sa stea cum sta Mirciulica la san non-stop...ea vrea acum si vrea mult si vrea tot!! Doi la mana pentru ca fiind mai micutza avem target de crestere/luna mai ridicat decat restul copiilor. Oricum o sa vezi ca o sa fiti mai relaxati acum. O sa se odihneasca mai bine si el si tu. A mea ai inteles ca doarme toooota noaptea, da? Si asta de pe la 2 luni jumate asa...! O sa treaca si sfarcurile. O sa fie bine! NAN folosim si noi si suntem ff incantati de rezultate. NAN HA1...a propos am observat ca i-au schimbat astia ambalajul si compozitia putin!

Eu una m-am trezit nostalgica rau in dimineata asta si am recitit povestea nasterii Iasminutzei...mi-au dat iar lacrimile cand mi-am amintit tot, tot! Uofffff...cred ca de la vreme m-a apucat. M-au impresiionat si comentariile pe care le-ati facut voi si alte mamici pe acolo! Eu una in fiecare dimi deschid povestea sa vad daca mi-a mai citit-o cineva! Sentimentala rau mai sunt!!!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput